Alawin | Eksklusiv 300% opptil 150 000 KR + 350 GS + Crab Anmeldelser

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nie dla każdego, ale ja lubię

To jednak jest hazard, więc wiadomo, że nie wszyscy powinni się w to bawić. Ja sobie ustawiłem niski miesięczny limit i traktuję to jak abonament na rozrywkę. W tym kasynie przynajmniej mam poczucie, że zasady są jasne, nie ma kombinowania z ukrytymi opłatami czy blokowaniem wypłat za byle co.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mogłoby być więcej gier stołowych

Jestem fanem bakarata i trochę mi brakuje większego wyboru stołów. To, co jest, działa sprawnie, ale po kilku sesjach robi się nudno. Poza tym jednak kasyno na plus, zwłaszcza jeśli chodzi o stabilność serwera.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wersja mobilna nie zjada transferu

Gram czasem na LTE poza domem i zauważyłem, że ta strona nie pożera mi pakietu tak jak niektóre inne. Pewnie mają dobrze zoptymalizowane gry. To plus, bo nie boję się, że po jednej sesji dostanę SMS, że skończył mi się internet.

Przyjemna kolorystyka, nie neon

Na szczęście nie jest to wszystko w neonowych różach i żółciach, jak niektóre kasyna. Kolory są spokojniejsze, łatwiej się skupić na samej grze. Na dłuższą metę to naprawdę ma znaczenie.

Aż za dobra pamięć gier

Śmieszna rzecz, ale jak wracam po kilku dniach, to gry pamiętają moje ostatnie ustawienia stawek i dźwięku. Raz mnie to zaskoczyło, bo miałam za wysoką stawkę z poprzedniego razu. Od tej pory zawsze sprawdzam, ale generalnie fajnie, że nie trzeba od nowa ustawiać wszystkiego.

Wszystko po polsku

Doceniam, że strona i regulaminy są po polsku i to w miarę normalnym językiem, a nie jakimś prawniczym bełkotem. Mieszkam w UK od paru lat i na niektórych serwisach muszę czytać po angielsku, co mnie męczy. Tu mogę na spokojnie przejrzeć sobie zasady, promocje, nic nie muszę tłumaczyć w google. Od razu człowiek ma większe zaufanie, jak wszystko rozumie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zawsze pamiętać że to zabawa

U mnie bilans po kilku tygodniach jest lekko na minus, ale nie jestem zaskoczony, bo wiem, że kasyno to nie bankomat. I tak lubię czasem wejść, popatrzeć jak się kręci, poczuć emocje. Ten serwis przynajmniej nie utrudnia życia dodatkowymi problemami technicznymi.

Wygrana mała, radość duża

Wiem, że 120 zł to nie jest jakaś wielka kasa, ale jak wczoraj weszło mi to na jednym spinnie za 80 groszy, to normalnie aż się zaśmiałem przed kompem. Wpłaciłem tylko 30 zł, więc i tak jestem na swoim. Wypłatę zrobiłem od razu, żeby nie kusiło dalej grać. Doszła rano na konto, bez żadnych dopisków z banku. Fajnie czasami mieć takie małe szczęście.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na tablecie też działa całkiem dobrze

Rzadko o tym ktoś pisze, ale ja gram głównie na tablecie w domu i wszystko śmiga. Przyciski duże, wygodnie się klika, strony szybko się ładują. O wiele przyjemniej niż na małym telefonie, a kasyno radzi sobie z tym formatem ekranu bez problemu.

Małe stawki, mały stres

Jak gram po 40-80 groszy na spin, to nawet jak przegram kilkadziesiąt złotych, nie boli tak bardzo. To kasyno pozwala tak grać, nie blokuje niskich zakładów. Dzięki temu mam więcej luzu psychicznego.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Support nie wciska mi promocji

Pisałam z pytaniem technicznym i bałam się, że zaraz zaczną mnie namawiać na kolejne depozyty. Nic z tych rzeczy, odpowiedzieli na pytanie, życzyli miłego dnia, koniec tematu. Tak to powinno wyglądać.

Nawet coś wygrałem

Dostałem free spiny na start, obróciłem to bez większego myślenia i nagle patrzę, że mam 300 zł na koncie. Trochę mnie to zaskoczyło, bo zwykle z darmówek nic nie ma. Kasa wypłacona, więc jak na razie nie mam powodu narzekać.

Proste zasady, prosta zabawa

Nie szukam w kasynie filozofii. Tu wszystko jest dość przejrzyste: wpłacasz, grasz, wypłacasz. Jak się człowiek nie nastawi na cuda, to może mieć z tego całkiem przyjemną rozrywkę.

Mało nachalnych reklam

Nie wyskakują mi co chwilę jakieś okna z super ofertami, co jest bardzo na plus. W innych kasynach miałam wrażenie, że muszę coś ciągle klikać. Tutaj strona jest spokojniejsza, mogę się skupić na grze. Wypłaty drobnych kwot dochodziły bez problemu.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Limity wypłat trochę niskie, ale jest ok

Jedyne, co mi trochę przeszkadza, to dzienny limit wypłat – mógłby być wyższy, ale rozumiem, że mają jakieś swoje procedury. Poza tym wszystko działa jak trzeba. Jak się zmieści w limicie, to kasa idzie sprawnie. Gdy raz go przekroczyłem, resztę musiałem wypłacać następnego dnia, co było trochę irytujące, ale przynajmniej wiedziałem, na czym stoję. Dla kogoś, kto gra mniejszymi kwotami, pewnie to nie będzie problem.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sloty nie zacinają przy auto-spinie

Lubię włączyć auto i patrzeć, jak sobie leci, a w innych kasynach przyspieszało to błędy. Tutaj nawet przy 50 auto-spinach wszystko chodzi równo. Jak ktoś lubi ten tryb, to się nie zawiedzie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zwroty z bonusu trochę niższe niż myślałem

Bonusy wyglądają na pierwszy rzut oka super, ale jak człowiek policzy ten obrót, to wiadomo, że to nie darmowe pieniądze. Mimo to udało mi się kilka razy coś wykręcić ponad wymóg i zostawić na wypłatę. Ważne, że zasady były jasne i nie zmieniali ich w trakcie.

Da się grać rozsądnie

Wiem, że to kasyno, ale jak ktoś chce, to może tu naprawdę grać z głową. Limity, historia, statystyki – wszystko jest. Nie robią z tego patologii, tylko narzędzie, a jak kto go użyje, to już inna sprawa.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv