2,6

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Anbefaler på det sterkeste å ikke bestille noe her

Vi kjøpte en lampe her og ventet i én uke. Da vi kontaktet dem, sa de at den skulle komme neste uke… men ingenting skjedde. Etterpå fikk vi beskjed om at han var på ferie. Anbefaler på det sterkeste å ikke bestille noe her – veldig dårlig service og null pålitelighet.

3. oktober 2025

Venter fortsatt på vare

Bestilte pære 07.01 etter å ha lest på nettsiden at leveringstid var 1-3 dager om de hadde på lager i Norge, med 2-7 dager ekstra om den var på eksternt lager.
Etter å ha stått med status "behandler" i fire dager, sendte jeg mail og spurte hva dette ville si, hvorpå jeg fikk forsikret at pære var på eksternt lager, og ville bestilles påfølgende uke.
07.02 stod ordre fortsatt med status "behandler", så jeg sendte en ny mail. Denne har jeg ikke fått svar på, men dagen etter ble status endret til "bestilt fra hovedlager", noe den fremdeles gjør.

Oppsummert har jeg da ventet to måneder på en vare som skulle ta 3-10 dager.
Selve ventetiden er ikke grunnlag for én stjerne, men når butikk slutter å svare på henvendelser trekker det kraftig ned.

7. januar 2024

Bestilte en pære til prosjektor 19

Bestilte en pære til prosjektor 19. januar. Etter gjentakende forsøk på å komme i kontakt på mail og telefon for å høre når pæren blir levert, var jeg nødt til å avbestille.

Når jeg ringte til kontaktperson og presenterte meg ble telefonsamtalen avbrutt, og når jeg skulle ringe opp igjen var telefonen avskrudd.

Useriøs bedrift, styr unna.

16. februar 2024

Useriøs nettbutikk

Bestilet prosjektorpære 14.06 og avbestille pæren på mail 17.06.
3 måneder senere får jeg beskjed om at pæren er sendt.
Når jeg kontakter dem så får jeg til svar at jeg ikke har angrerett når jeg hadde bestilt den på bedrift og at de ikke hadde lest eposten min om at den var avbestilt.
Videresendte dem mailen om avbestilling på nytt og fikk til svar det var ikke noe å gjøre med nå.
Anbefaler å styre unna denne useriøse nettbutikk! Maken til dårlig service!

8. september 2022