Projektorer Lamper Anmeldelser 10

4,2

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Projektorlamper og lamper til TV for lave priser. Takket være det største antall produkter på lager tilbyr vi raskest levering over hele Norge. Mulighet for ekspresslevering innen 48 timer!

4,2

Bra

Bestilte ny pære til Benq Projektor på…

Bestilte ny pære til Benq Projektor på onsdag 3/10-24 48 timer senere kom DHL med pakken til døra mi. Enormt effektivt mtp at pakken ble sendt fra Tsjekkia. Pæren var nøyktig lik original å den har fungert perfekt etter at jeg monterte den. Knallbra :)
At noen klager på at de tror nettsiden er norsk er ikke firmaet sin feil,men forbruker som ikke følger med ;) Så er det litt klaging på at man har fått regning på toll og moms. Fra 2024 er det nye regler her,men Projektorer-lamper er med i VOEC-ordningen som gjør at prisen man ser inkl frakt er det man betaler.Ikke noe ekstra i ettertid :) Sjekk tollsidene for flere detaljer.

4. oktober 2024

De er svindlere

De er svindlere. Kjøper du original lampe, så sender de deg en tilfeldig annen lampe som koster billigere på deres side av et merke som ikke er anbefalt. De lar deg ikke få pengene tilbake når du sier ifra feilsendt vare. Og da sitter du med en vare som kan ødelegge projektoren pga feil teknologi og du har blitt frastjålet pengene dine. Ikke kjøp fra dem.

Edit: firmaet sendte epost og ba meg slette dette. Og de sa varen koster maks 100kr på returslippen om du vil sende det tilbake. Det er ingen garanti for pengene tilbake da de har bedt deg senke verdien til maks 100kr. Bare mer scam. De sa at det er normalt pga toll ved retur, men seriøse firmaer gjør ikke dette.

Obs: Gjør du dette vil du miste retten til å få tilbake fullt beløp ifølge loven. Du kan også miste produktet og få en stor regning av myndighetene om du blir tatt i denne svindelen.

De skrev:
Verdi: 100 NOK (ikke sett en verdi høyere enn dette)

1. november 2023

Rask levering

Ble levert på to dager. Virket som forventet.

Kunne nok kommet bedre frem at en ikke bestiller fra Norge, men det var ikke noe problem for min del.

14. juli 2023

Ekstremt bra

Jeg trengte en eldre NEC lampe til vårt kursrom, og som vanlig hastet det som bare juling :-) Ingen norske leverandører som kunne levere, det nærmeste jeg kom var 1 mnd. leveringstid. På projektor-lamper.no hadde de lampen på lager og lovet levering på 1-2 dager. Jeg tok derfor sjansen og bestilte, selv etter å ha lest anmeldelsene på Trustpilot.

Projektor-lamper.no er en "fornorsket" nettside med sjelden perfekt skriftlig norsk, enkel betalingsløsning, men ja lampene blir sendt fra Praha.

Som bedriftskunde har jeg bestilt mange steder i årenes løp, men jeg har aldri opplevd lignende. Det gikk UNDER 24 timer så var lampen levert, fra Praha til vårt kontor i Oslo med DHL Express. Dette har jeg sjelden opplevd fra Komplett eller andre IT-leverandører i Norge, og her leverte man altså helt fra Praha!

Helt utrolig bra service, original vare fra NEC, lampen ble byttet og projektoren er så godt som ny.
I tillegg ble Tsjekkisk moms trukket fra når man registrerte seg som bedriftskunde, og ja man får norsk toll og moms når varen innføres til Norge, men har du dårlig tid og ønsker originale lamper til eldre projektorer er det ingenting å lure på.

På toppen av det hele, og kanskje viktigst; LAVE PRISER!

Projektor-lamper.no leverer med stil, og enda litt bedre!

25. april 2022

Trodde at dette var et norsk firma

Trodde at dette var et norsk firma, siden de har norsk hjemmeside og telefonnummer. Det viser seg at det er fra Tsjekkia, noe jeg først skjønte da jeg mottok regning for toll og MVA på 500,- for kjøp av en pære til 1200,-. Dette burde hadde vært synlig på hjemmesiden og ved kjøp av varen.

24. mars 2022

Handlet hos dette firmaet to ganger

Handlet hos dette firmaet to ganger. De lover 24 timers levering, noe som ikke skjedde noen av gangene. Når du leser litt lengre inn i betingelsene, oppdager du at det ikke er noen garanti på annet enn at de lover å prøve å levere innen 24 timer. For noe tull. Varene ellers er bra, men når de ble valgt pga hurtig levering blir det bare tull.

11. februar 2021

Jeg har vært borti mye rart

Jeg har vært borti mye rart. Med dette er den verste behandlingen jeg har fått av kundeservice noen gang. Dukker opp regning for toll. Og når jeg sjekker status for levering så står det at den er levert. Tar dette opp med dhl som på sin side mener jeg og sjåfør har hatt en muntlig avtale dagen den ble levert. Noe som ikke stemmer. Så jeg ber de dokumentere kontakten fra sjåførs telefon. Da det burde stå i registeret. Noe de ikke klarer . Videre skriver de fra seg ansvaret. Og ber meg ta kontakt med prosjektorer-lamper. De på sin side sier at dette aldri har skjedd før. Og at jeg må forstå at hvem som helst kan påstå dette. Altså de konkluderer med en gang at det er kunden som er skyldig. Til syvende og sist så ber jeg om tilbakebetaling av summen . Da det er absurd at de kan ta betaling av noe jeg ikke har mottatt. Får beskjed om at hun skal ta dette opp med sin leder. Nesten en måned senere har jeg fremdeles ikke hørt noe. Styr unna. Lukter svindel lang vei.

20. april 2019
Vis anmeldelser på alle språk. (10 anmeldelser)