Proglow Nederland Anmeldelser 22

4,3

4,3

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Goede Service!

Producten zien er top uit!
Helaas 1 verkeerde product geleverd gekregen, maar binnen een kwartier een reactie en en een nieuwe levering!
👍

15. april 2026

Super productenn

De producten zijn simpel weg gewoon goed , de bezorging is snel alleen jammer dat het via DHL gaat en niet postNL maar dit zal komen doordat het uit Duitsland verzonden word. Al met al erg tevreden en ga mijn salon dan ook overzetten naar dit merk.

9. mars 2026

Goede kwaliteit

Maandag jl heb ik een UV-LED lamp besteld en een paar potjes Gel Polish. Heb de LED lamp reeds geprobeerd en ben super tevreden. Had de bestelde produkten binnen 3 dagen in huis. Prettige ervaring. Kom zeker weer een keer terug voor een nieuwe bestelling!

20. februar 2026

Goede gellak!

Ik ben super blij met mijn nieuwe gellakkleuren! Ik kreeg ook helpend advies van de klantenservice toen ik vragen had over mijn producten.

20. februar 2026

De producten van proglow zijn heel…

De producten van proglow zijn heel fijn, de consistentie van de Fibergel werkt heel prettig en de kleur milky rosé is heel natuurlijk.
De klanten service was erg vriendelijk toen ik vergeten bleek een base coat toe te voegen aan mijn bestelling, hebben ze mijn eerdere bestelling geannuleerd zodat ik een nieuwe in het systeem kon zetten inclusief de base coat. Ik ben fan!

20. januar 2026

Pakket geretourneerd krijg ik een mail…

Ik had het pakket al afgegeven voor verzending, daarna kreeg ik pas een mail dat ik het pakket mocht houden, maar toch ben ik veel geld kwijt dus ik pas mijn review niet aan!

8. januar 2026
Logoen til Proglow Nederland

Svar fra Proglow Nederland

Beste Irene,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de gang van zaken, maar we willen graag een aantal punten verduidelijken.

Om u tegemoet te komen, hebben wij u laten weten dat u de producten niet hoefde te retourneren en dat u alsnog het aankoopbedrag van ons terug zou krijgen. Daarnaast hebben wij u een kortingscode van 10% aangeboden als gebaar van goede wil. Het was onze bedoeling om u hiermee de moeite en de kosten van een retourzending te besparen.

Het spijt ons dat u de producten toch heeft geretourneerd en daardoor verzendkosten heeft gemaakt.

Wij hopen dat deze uitleg de situatie voor u verheldert.

Is PROGLOW wel betrouwbaar

Is PROGLOW NEDERLAND wel een betrouwbare site, of is dit ook een dropshipper. 1week geleden besteld en alleen de reactie BEDANKT VOOR UW BESTELLING ONTVANGEN.
al 3x via de mail en klantenservice gevraagd naar een track en trace code maar men antwoord niet.
Ik zou hier zomaar niet meer bestellen, slechte organisatie.

9. januar 2026
Logoen til Proglow Nederland

Svar fra Proglow Nederland

Beste Carola,

Het spijt ons enorm te horen dat onze communicatie u niet heeft bereikt en dat er onduidelijkheid is ontstaan over de betrouwbaarheid van uw bestelling. Wij kunnen u verzekeren dat PROGLOW geen standaard dropshipper is; wij versturen onze producten vanuit ons eigen magazijn.

We hebben ons systeem direct gecontroleerd, maar we hebben uw eerdere e-mails en vragen helaas niet kunnen terugvinden. Het lijkt erop dat er door een technische storing of een onjuist adres geen berichten bij onze klantenservice zijn binnengekomen, waarvoor onze oprechte excuses.

Begin januari konden wij onze gebruikelijke levertijden helaas niet altijd garanderen door een uitzonderlijk hoog bestelvolume en diverse externe factoren, zoals een stroomstoring in Berlijn en winterse weersomstandigheden. Hierdoor duurde het langer voordat de track & trace gegevens werden verwerkt en verzonden.

We danken u voor uw geduld en zullen uw feedback gebruiken om onze bereikbaarheid en communicatie te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor de onzekerheid.