Bedrägeri
Bedrägeri, betala inte i förskott! Dom tar pengarna och gör sig otillgängliga inga kontaktuppgifter. På mail får man ett autogenerat svar.
Mvh Markus
Mvh Markus
Jag har fått en order på en elkamin annullerad och återbetald. Ändå kom elkaminen veckan efter.
Jag skulle gå med det stora tunga paketet till ICA för återsändande men de tar inte emot så stora tunga paket.
Profishop ska fixa en retur men jag måste vara hemma hela dagen. Har anmält 3 datum ingen kontakt.
Har försökt att få kontakt med KUNDTJÄNST men det är bara formulär och dessa besvaras flera dagar efter. Samma om jag sänder svar på mail eller fyller i kontaktformuläret som är deras sätt att kommunicera. OMÖJLIGT ATT FÅ KONTAKT MED NÅGON!
Jag har
Item not delivered on date specified on order, two weeks passed still no order received. Send many messages to website only received automated reply. No phone number to phone or email.
Beställde en ovanlig svarv chuck av dom stod leverans om 6-8 vardagar.
Beställd 31/3 kom 11/6. Väldigt nöjd att ja nu har den men deras leverans tider går definitivt inte att lita på!
Hittade bara dom +1 annan leverantör av den, dom va 500kr billigare och den andra leverantören hade ”kontakta oss för leveransdatum” så där av mitt val trotts alla dåliga omdömen på alla andra länders profishop sidor.
Kontaktade dom 2 gånger om leveranstid andra gången stämde det på dagen.
Utbudet är enormt o priserna bra så ja räknar inte bort dom och kan mycket väl tänka mig att beställa därifrån igen.
Beställde och betalade ett elverk för 5311kr 11 mars 2024. 14 mars fick jag ett mail där de sa att de inte har produkten och att jag ska få tillbaka pengarna. Idag är det 26e mars och jag har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka. Trotts att jag efterfrågat återbetalningen flera gånger. Riktigt oseriöst.
Uppdatering
27e mars fick jag mina pengar tillbaka. Det tog dom 5 sekunder att ta emot mina pengar men 16 dagar att lämna tillbaka pengarna. Dåligt. Speciellt med tanke på att de sålde en produkt de inte hade. Men skönt iaf att jag fick tillbaka pengarna.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.