Vriendelijk, behulpzaam en gastvrij personeel in Zaltbommel. En het technisch personeel: uitmuntend. Ik kom er niet graag, want het gaat je altijd geld kosten, maar je krijgt daar wel waar voor je ge... Vis mer
Se hva andre synes
Vriendelijke ontvangst! Het was sleutels inleveren en half uur later, we hopen dat uw auto niet meer trilt. 1. Beetje onpersoonlijk, ik had wat vragen van de monteur verwacht want auto trillde bi... Vis mer
Geweldige service. Bij wissel naar winterbanden bleek mijn auto ook te moeten worden uitgelijnd. Ik ging 2 dagen later met vakantie en ze hebben dat ondanks dat ze volgepland waren, dat toch nog voo... Vis mer
Profile is de service van top niveau, had een klein probleempje met de aanhanger na het monteren van de trekhaak, bleek het aan de aanhanger te liggen. Werd niet moeilijk gedaan en gelijk onder servic... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Bilverksted
- Bilinspeksjonsstasjon
- Bilreparasjon og -vedlikehold
- Biltransportservice
- Dekkservice
- Lastebilverksted
Skrevet av virksomheten
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktopplysninger
Valeton 17, 5301 LW, Zaltbommel, Gelderland, Nederland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vriendelijk en goede Technici
Ik kom er niet graag, want het gaat je altijd geld kosten, maar je krijgt daar wel waar voor je geld.
probleem opgelost met een keurige nota
Vriendelijke ontvangst
1. Beetje onpersoonlijk, ik had wat vragen van de monteur verwacht want auto trillde bij bepaalde snelheden.
2. Volgens mij hoor je bij opnieuw balanceren loodjes van alle banden af te halen en opnieuw te balanceren. Dit was maar op 1 verlg gebeurd dus ook niet achteraf verteld of en wat er gevonden is.
3. Monteur gaat met werkkleding in de auto zitten zonder beschermhoes.
Er wordt netjes op afspraak gewerkt met…
Er wordt netjes op afspraak gewerkt met een persoonlijke benadering.
Goed geholpen en zeer behulpzaam.
Gewoon een fijne ervaring.
goed contact met Rini en staat altijd…
goed contact met Rini en staat altijd klaar om een goede aanbieding te doen
Bandenwissel snel en goed uitgevoerd.
Bandenwissel snel en goed uitgevoerd.
Vriendelijke medewerker aan de klantenbalie.
Ondanks dat ik mijn afspraak vergeten…
Ondanks dat ik mijn afspraak vergeten had werd er niet moeilijk gedaan en werd ik snel weer ingepland, top!
Top bedrijf.
Makkelijk online afspraak kunnen maken
Makkelijk online afspraak kunnen maken, op tijd klaar fijne wachtruimte met voldoende lees mogelijkheden en een lekker bakkie. Dus top
De winterbanden wissel was makkelijk…
De winterbanden wissel was makkelijk online te plannen. De wissel was binnen 30 minuten klaar en het personeel bij Nout is vriendelijk.
Top geregeld weer
Komen afspraken na werken in mijn…
Komen afspraken na werken in mijn optiek direct en zijn belangstellend en aardig.
Correct afgehandeld
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.