Er werd meegedacht, uitgelegd en ik werd vriendelijk ontvangen. Koffie gratis, werkplek. Ideaal! Probleem was snel gefixt.

Se hva andre synes
Peter vd receptie en alle mannen vd werkplaats houden rekening met de tijden van de afspraak en niet te vergeten de reinheid / schoonheid vh voertuig zoals zij hem kregen en ook weer teruggeven aan d... Vis mer
Snelle service Transparant advies Efficiënte reparatie Ze vonden het het niet veilig om verder te rijd n zonder reparatie Kreeg een vervangende bus me die alleen afgetankt hoefde te worden Kom hie... Vis mer
Ik ben eigenlijk nog nooit ontevreden geweest over Profile Barneveld. Al jaren zijn wij vaste klant voor onze auto's. Altijd eerlijk advies, belletje vooraf bij grote punten en denken mee.
Informasjon om virksomheten
- Bilverksted
- Bilinspeksjonsstasjon
- Bilreparasjon og -vedlikehold
- Biltransportservice
- Dekkservice
- Lastebilverksted
Skrevet av virksomheten
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktopplysninger
Energieweg 12-18, 3771 NA, Barneveld, Gelderland, Nederland
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ze denken altijd mee wat goed is voor…
Ze denken altijd mee wat goed is voor de auto. Veiligheid gaat voor alles .
Super service
Goed geholpen
Betrokken
Betrokken, open en eerlijk. Alles gaat in overleg en met kwaliteit. Wij zijn al jaren erg tevreden.
Top bedrijf fijne mensen
Auto gebracht en perfect gemaakt en zeer fijne mensen om zaken mee te doen!
Ik kom al een aantal jaar achter elkaar…
Ik kom al een aantal jaar achter elkaar bij jullie en ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid van het personeel en klantvriendelijkheid.
Top bedrijf. Een echte aanrader!
Geweldige eerste ervaring. Afspraak voor APK keuring snel gemaakt. Vriendelijke mensen, communicatie top. Een voorbeeld van hoe het moet.
Efficiënt werk van het personeel
Efficiënt werk van het personeel, vriendelijk personeel, normale prijzen voor diensten.
goede snelle service en attent gemaakt…
goede snelle service en attent gemaakt op lege accu
nette services
Wordt netjes op de hoogte gehouden over hoe het er voor staat met de reparatie.
Service is erg goed
Service is erg goed. Personeel weet waar ze over praten. Erg tevreden.
Efficiënt en deskundig
Efficiënt. Na toestemming heb ik even gekeken hoe het uitlijnen in z’n werk ging. Kreeg een goed gevoel mbt de deskundigheid van de medewerker van Profile.
Ze hadden de spiegel van mijn auto…
Ze hadden de spiegel van mijn auto afgereden en ben daar mee naar Profile toe geweest en hebben er een mooie nieuwe spiegel op gezet alleen vond ik het wel duur en mocht het in termijnen betalen . Ik vind dat jullie een goede service leveren en vind dat ze mij vriendelijk te woord staan .
afspraken nakomen
Snelle en goede afhandeling van storing…
Snelle en goede afhandeling van storing en reparatie
snelle en goede service
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.