Profijt Meubel - Vriezenveen Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Weitzelweg 21, 7671 EJ Vriezenveen, Overijssel, NL

Goed geholpen door verkoopster L.B. bij het zoeken naar de juiste fauteuils. Ook fijn dat we thuis nog de mogelijkheid hadden om de juiste stof/kleur te proberen. Blij met de aankoop, nu wachten tot d... Vis mer

1. Husholdningsbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Møbelbutikk
  4. Sofabutikk

Om Profijt Meubel - Vriezenveen

Profijt Meubel: de slimste keuze!
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: dankzij onze ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jouw stijl past.

Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.

Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.

Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.

Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!

Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.

37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Weitzelweg 21, 7671 EJ, Vriezenveen, Overijssel, Nederland

• 0546-569995

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

648 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goed geholpen

Goed geholpen door verkoopster L.B. bij het zoeken naar de juiste fauteuils. Ook fijn dat we thuis nog de mogelijkheid hadden om de juiste stof/kleur te proberen. Blij met de aankoop, nu wachten tot de levering.

7. mai 2026

Goede service en advies!

Wij zijn bij Profijt Meubel in Vriezenveen op een prettige manier geholpen door Leanne Bartels. Leanne gaf eerlijke adviezen en dacht met ons mee in het maken van de juiste keuzes. Wij zijn erg blij met onze meubels! Bedankt voor de goede service.

8. november 2025

Kwam binnen om mij te oriënteren naar…

Kwam binnen om mij te oriënteren naar nieuwe eetkamerstoelen. Rene de verkoper dacht zo fijn en goed mee, dat die mij heeft weten te overtuigen om aan te schaffen en niet verder te kijken. Dit ging op een fijne en niet opdringerige manier. Vandaag is alles netjes geleverd en de verkoper heeft gelijk…. Ze staan super

12. september 2025