Profijt Furniture Almere 4,4 · Furniture store Gesloten tot do 10:00 a.m. ★★★★★ Via deze weg wil ik graag Remco van Profijt Furniture Almere bedanken voor de geweldige service. Ik ben helemaal... Vis mer
Se hva andre synes
Heel goed geholpen door Dennis. Hij gaf goede adviezen en was helemaal niet opdringerig.We hebben even rondje gelopen om definitief een keuze te maken waar ook niet moeilijk over werd gedaan. Na eerde... Vis mer
Selskapet har svart
Kom regelmatig bij profijt en wordt altijd met een vrolijke welkom ontvangen. Zijn met de aankoop van een bank (3 en 2 zits) professioneel geholpen door valentino. Deze verkoper doet zijn werk uit... Vis mer
Selskapet har svart
Twee bankstellen gekocht. 1 bankstel had een fout in de afwerking. In het begin afgewezen door de service afdeling, maar na protest werd er door de verkoopleider bij bezoek winkel gezegd dat dit niet... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Kontaktopplysninger
New Yorkweg 121, 1334 NB, Almere-Buiten, Flevoland, Nederland
- 036-5322124
Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Profijt Almere
Profijt Furniture Almere
4,4 · Furniture store
Gesloten tot do 10:00 a.m.
★★★★★
Ik ben helemaal vanuit Barendrecht naar Almere gereden voor een eetkamerbank. Helaas kreeg ik per ongeluk de verkeerde bank mee, maar dit werd direct professioneel opgepakt en opgelost.
Remco kwam zijn afspraken netjes na, schakelde kosteloos een transporteur in en hield mij goed op de hoogte. Daarna belde hij zelfs nog na om te vragen of alles naar wens was. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
Zeer behulpzaam, vriendelijk en echt topservice. Absoluut een aanrader!
Werden goed begeleid in onze keuze voor…
Werden goed begeleid in onze keuze voor de juiste bank. Vriendelijk en professioneel geholpen.
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! Verkoopster dacht mee in de oplossing en hele leuke gesprekken over Thailand!
Service was goed echter de levertijd…
Service was goed echter de levertijd klopt niet met hetgeen ons is gezegd in de winkel
Door Paola uitstekend geholpen. Prima service.
Door Paola uitstekend geholpen.
Prima verkoopster!
Goede uitleg
verkeerde poot toch moeten monteren
Wij hebben 3 maanden op onze bank gewacht. De bank is eindelijk geleverd, maar de meegeleverde poten passen niet in de gaten van de bank. Toen wij de klantenservice belden, werd ons verteld dat wij de verkeerde poot toch moeten monteren. Dit is onacceptabel.

Svar fra Profijt Meubel - Almere
Zeer tevreden met dienstverlening en kwaliteit.
Paola was erg behulpzaam... meedenkend en gaf prima advies. Wij hebben vaker bij Profijt gekocht en zijn zeer tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van de producten.
Goede uitleg en goed geholpen met een…
Goede uitleg en goed geholpen met een lekker kopje cappuccino
Perfecte service in winkel en daarna... en mankement snel opgelost
Ik ben zowel in de winkel als na de levering heel goed en vriendelijk geholpen. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Helaas waren wat gaten niet goed geboord bij mijn tafelblad/ tafelpoot waardoor de tafelpoot niet aan het tafelblad kon worden geschroefd, maar binnen een paar dagen was dit meteen hersteld en nu kan ik heerlijk genieten van mijn nwe eettafel en salontafels

Svar fra Profijt Meubel - Almere
Zeer behulpzame en vriendelijke verkoopster
Zeer behulpzame en vriendelijke verkoopster.
Nam de tijd om ons te helpen met het uitzoeken van een nieuwe bank.
Gaf een duidelijk advies over de mogelijkheden, die bij Profijt eindeloos blijken te zijn in uitvoering, bekleding keuze en kleuren.
Komen in de toekomst zeker weer eens terug.
Teleurstellende service en weinig begrip
Een nieuwe bank geleverd gekregen met schade. Helaas kon ik dit niet direct melden vanwege de zorgsituatie rond mijn vader, die vanwege Alzheimer moest verhuizen naar een verzorgingstehuis. De vestiging van Profijt was hiervan op de hoogte. Toch wilden ze slechts 50% van de herstelkosten vergoeden omdat we te laat waren met het melden van de schade. Kortom: een nieuwe bank met schade bij aflevering, bewijsfoto’s van die dag beschikbaar, maar omdat de melding volgens hen te laat was (na 2,5 maand), gaan ze ervan uit dat de schade door onszelf is veroorzaakt. Teleurstellende service en weinig begrip voor de situatie.

Goede service!
Goede service gehad , Ze denken ook helemaal met je mee wat echt bij je past! Top service in Almere!
Fantastisch!
Een warm welkom, eerlijk en duidelijke informatie en advies.
Personeel luisterde goed naar onze wensen en dachten mee. Erg fijn geholpen!
De bank was er al snel, en helemaal naar onze wens!
Ik moest ivm een medisch noodgeval een…
Ik moest ivm een medisch noodgeval een stoel zsm in huis hebben. Na over een weer contact de stoel besteld, mij werd snelle levering beloofd, binnen een week zou de stoel geleverd worden . Ik moest diverse keren beelden voor bezorg informatie en ik had het volgens profijt verkeerd begrepen ( niet dus) daarbij was de stoel in slaat zetten fluitje van een cent... ik ben een pro in ikea maar dit was vreselijk al het electronics lag uit elkaar dus al met al weer een uur mee geworsteld... de stoel op zich is prima
Ben erg goed geholpen door Paola,
Ben erg goed geholpen door Paola,
Ze was erg vriendelijk en behulpzaam.
Heeft alles goed uit gelegd hoe alles kon.
Mooie hoekbank
Ik was op zoek naar een niet al te grote hoekbank. Na enkele meubels gezien te hebben zag ik precies de bank die ik wilde hebben. Zithoogte en breedte waren precies waarnaar ik op zoek was. Door Paola geholpen en geadviseerd. Ben erg blij met mijn keus.
The service was amazing
The service was amazing. Special thanks to Paola who consulted us on every detail.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.