3,3

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Hatt VPS her et par år

Hatt VPS her et par år, og har vært nesten problemfritt.

Ved ett tilfelle ble serveren min stengt ved en feil. Fikk hjelp av kundeservice til å få åpnet den igjen etter noen timer.

23. januar 2026

Udugelig support, dyre og ikke fungerende tjeneste

Etter å ha fått i oppdrag av en kunde å administrere en webside han hadde på webhotell hos Proffhosting, så forsøkte jeg å få overført domenet til registraren som jeg benytter meg av.

Dette var alt annet enn lett. ProffHosting svarte aldri på to henvendelser om å få AUTHINFO koden, de svarte ikke på gjentatte henvendelser på mail og de svarte ikke på den første supportticketen jeg sendte fra min kundes konto hos dem.

Jeg hadde da bedt om å endre meg til adminkontakt for domenet slik at jeg kan få tilsendt all nødvendig informasjon til meg for overføring av domenet. Dette fordi webadmin hos Proffhosting ikke fungerer, det gikk ikke an å oppdatere kontaktinfo for domenet selv - fikk bare hauger med kryptiske feilmeldinger - eller egentlig debugmeldinger for utvikler vil jeg kalle det.

På min andre henvendelse svarte de, beklaget og skulle fikse problemet. Saken ble lukket, men ingenting skjedde.

Til slutt fikk jeg endret kontaktinfo for domenet allikevel etter å ha prøvd forskjellige varianter av å fylle ut skjemaet.

I tillegg tar de en horribel pris for sine ikke-eksisterende tjenester.

Så styr unna Proffhosting, dette selskapet er på grensen til svindel!

19. januar 2021
Logoen til Proffhosting

Svar fra Proffhosting

Kjære Michael Blomberg Bentsen,

Dette er nå faktisk 10 år siden og vet ikke hva som gjør at du nå igjen, legger inn en negativ omtale om oss, i et annet forum, men det sier kanskje mer om deg, enn om oss!

Ellers må du huske på administrering av .no domener online, var i sin spede begynnelse for 10 år siden, selv om vi var en av de første og mye har skjedd siden den gang. Men de "kryptiske feilmeldingene" som du kaller det, er der fortsatt, i kommunikasjonen med Norid, som driver registeret for norske domenenavn og mange av disse kan fortsatt bare tydes av domene forhandleren.

Du fikk den hjelpen du trengte for å kunne flytte domenet i løpet av kort tid, selv når du rotet det til og ikke helt visste hva du holdt på med og det du sier i omtalen, stemmer ikke, med kopien vi har av supporten du fikk.

At du så lar din egen frustrasjon gå ut over andre og at du kommenterer tjenester og leverandører du aldri har brukt, finner vi merkelig og man skulle nesten tro at du var leid inn av en konkurrent, for å gi oss dårlig omtale!

Den virkelige kunden, var faktisk veldig fornøyd med tjenestene hos oss!

Våre priser er blant de rimeligste i Norge, både på domener og hosting tjenester, generelt, så det du sier her, er heller ikke riktig!

Hva du mener med "ikke-eksisterende tjenester" vet vi ikke.

I tillegg gir vi rask og presis support og har veldig høy oppetid !

Det er ellers meget alvorlig at du sier "dette selskapet er på grensen til svindel" og dette vil bli Politi anmeldt, for denne påstanden er tatt ut av intet og er noe du ikke har dekning for.

Er det noen som er misfornøyd, si det til oss, i stedet for å gå ut på forskjellige web sider og skrive usannheter og påstander.

Dette er rett og slett feigt og gjelder omtaler av alle leverandører på Internett.

Vi finner en løsning på både små og store problemer og ingen skal ha noen grunn til å være misfornøyd, med Proffhosting. Det umulige tar bare litt lengre tid!

Med hilsen
PROFFHOSTING

Johan Husby
CEO

Vis anmeldelser på alle språk. (3 anmeldelser)