Printmijnstad Anmeldelser

4,7

Goede ervaring gehad! Ik had per ongeluk het verkeerde formaat poster besteld en direct na het bestellen gemaild of ze dit konden aanpassen. Ze hadden de mail te laat gezien en het verkeerde formaat w... Vis mer

Mijn bestelde poster kwam eerst aan met een frame dat beschadigd was door roekeloos gedrag van de DHL werknemer. Toen ik dit had gemeld bij printmijnstad en foto's had laten zien, kwam een werknemer v... Vis mer

Mooie kaarten en goede service! Had per ongeluk een maat te groot besteld. ‘s Avonds laat gemaild om dit aan te passen en had toch nog dezelfde avond een reactie dat het aangepast zou worden en h... Vis mer

Goede site, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Besteld en binnen 2 a 3 dagen geleverd. De inhoud in het pakket was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. In eerste instantie was de... Vis mer

1. Interiørbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Haal jouw favoriete stad in huis met een unieke designkaart van Printmijnstad

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super klantvriendelijk

Ik wilde 2023 beginnen met een nieuw telefoonhoesje. Ik kwam bij Printmijnstad.nl terecht.
Hoesje bestellen en binnen 2 dagen bezorgd. Wat gaaf, je eigen plaats op het hoesje, ziet er goed uit.
Maar, hoe kan dat nou, hij past niet op mijn telefoon.
Wat bleek, ik had voor een S21 besteld maar ik heb een S21 FE.
STOM van mij.
Contact gezocht met Printmijnstad.nl. De volgende dag een aardig antwoord.
Ik kreeg een hele mooie/hoge korting als ik weer een hoesje bestelde, ook al was het mijn eigen fout.
Ik vind dat onwijs klantvriendelijk. Je maakt dat vaker anders mee.

5. januar 2023

Svar fra Printmijnstad

Fijn om te horen dat dit voor jou geregeld is en ik hoop dat je nu wel het juiste hoesje voor je S21 FE hebt!
Geniet ervan en ga zorgvuldig met je telefoon om :)

Mechelen met de mooiste toren

De kader en foto van de stad, Mechelen, was heel mooi en duidelijk. Dus goede kwaliteit. Je kon het ook personaliseren door er een eigen boodschap op te zetten, nl. Met de mooiste toren. Ik vond het alleen jammer dat het prijzig was.

2. januar 2023

Mooie kaarten en goede service!

Mooie kaarten en goede service!

Had per ongeluk een maat te groot besteld. ‘s Avonds laat gemaild om dit aan te passen en had toch nog dezelfde avond een reactie dat het aangepast zou worden en het teveel betaalde bedrag teruggestort zou worden.

Zeker een aanrader!

22. desember 2022

Kreukels in de poster

De print van de poster zag er prima uit. Maar mijn poster kwam aan met enkele kreukels. Er is duidelijk niet voorzichtig mee om gegaan. Vind ik best erg voor de prijs van €30

19. desember 2022

Svar fra Printmijnstad

Beste Anne, spijtig te horen dat de poster beschadigd is. Het lijkt erop alsof hij niet zorgvuldig is verpakt of verzonden. Ik ga ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk een nieuwe poster jouw kant op komt! Als je nog vragen hebt dan kun je deze altijd mailen naar help@printmijnstad.nl

Super service

Super service. Ik had iets fout gedaan met mijn adres en er werd gelijk actie ondernomen en een nieuwe poster opgestuurd. Kwaliteit is goed en erg snel geleverd! :)

13. desember 2022

Svar fra Printmijnstad

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Ik ben blij dat de kwaliteit en snelheid je aanstonden. Geniet van je poster! :)

Goede producten

Mooie posters! Goede kwaliteit.

28. november 2022

Svar fra Printmijnstad

Bedankt! Ik ben blij dat je er zo over denkt. De kwaliteit is erg belangrijk voor ons en ik vind het leuk om te horen dat je daarvan onder de indruk bent.

Naar verwachting

Heel vet telefoonhoesje van 'mijn' stad voor een hele schappelijke prijs. De meerdere mogelijkheden qua kleur en layout waren verrassend!

7. desember 2022

De print was prachtig gedrukt

De print was prachtig gedrukt, alleen de verpakking was heel strak verpakt zodat deze krom was toen dit aan kwam nadat ik de print in foto lijst heb gedaan is het goed gekomen. Verder tevreden snel bezorgt.

30. november 2022

Het zou eerst zaterdag bezorgd worden

Het zou eerst zaterdag bezorgd worden, dit is een kantoor pand, gelukkig was er die dag een sinterklaasviering in het pad dus iets kunnen regelen. Om vervolgens te lezen dat het zonder reden met een dag vertraagd was, vanuit de website wel weer de leverdatum naar maandag kunnen aanpassen.

27. november 2022

Mooie poster

Mooie poster, netjes ingelijst en snelle levering. Helaas wordt er bij de bestelling geen BTW bon bijgeleverd

10. oktober 2022

Svar fra Printmijnstad

Beste, de orderbevestiging per mail heeft voldoende informatie om als bol te fungeren. Mocht u toch liever een factuur hebben? Stuur ons even een mailtje op help@printmijnstad.nl

Puzzel laten afdrukken

Puzzel laten afdrukken, mooie kwaliteit. Leuk en origineel cadeau en een snelle levering!
Zou alleen de doos wat steviger maken, zodat deze langer mooi blijft als je de puzzel vaker gebruikt.

2. september 2022