Power.no - TønsbergAnmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Halfdan Wilhelnsens Alle 41, 3118 Tønsberg, NO

Nettbestilling klikk og hent. Det tok lang tid før ordren ble plukket og sendt. Jeg kjøpte en rimelig barbermaskin av merket Braun. Jeg trodde dette var et godt merke men opplever Temu-kvalitet på pro... Vis mer

Jeg fikk montert ekstra beskyttelse over skjermen på den nye mobilen min, før jeg tok den i bruk. Jeg kjøpte meg glass beskyttelse på nettet og betalte et mindre beløp for å få montert denne på mobile... Vis mer

Kul selger men glemte å fortelle meg noe ting om det jeg kjøpte så ble ikke helt som jeg hadde forventet meg så her egentlig lyst til å heve kjøpet. Men selger var min type selger som faktisk som jeg... Vis mer

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• Halfdan Wilhelnsens Alle 41, 3118, Tønsberg, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Tønsberg

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

7 848 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hadde god tid til åhøre på oss og…

Hadde god tid til åhøre på oss og hjelpe oss til det vi trengte hjelp til.

3. juli 2026

Hei Ellen,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god tid, ble lyttet til og fikk hjelpen dere trengte.

Vi setter stor pris på at dere delte opplevelsen deres fra POWER Tønsberg.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tønsberg⚡

Bestilte på klikk og hent.

Bestilte på klikk og hent.
Når jeg hentet bestiingen, blei jeg møtt av en hyggelig betjening.

3. juli 2026

Hei TOR,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at klikk og hent fungerte bra, og at du ble møtt av hyggelig betjening ved henting.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Tønsberg⚡

Super service fra en blid og hyggelig…

Super service fra en blid og hyggelig ung mann

30. juni 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk super service og en så god opplevelse i Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Tønsberg⚡

Bra jobb.

Service og erfaring.

23. juni 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og opplevelsen hos POWER Tønsberg.

Hyggelig kundebehandler

Hyggelig kundebehandler, hjalp meg å få varen trygt i bilen 😊

Hei Arnfinn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Tønsberg, og at varen kom trygt på plass i bilen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Takk for hjelpen

Takk for hjelpen, jeg er veldig takknemlig.👌

Hei Samer,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Topp service

Hei Grete,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service hos POWER Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Hei BJØRN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt fungerte som ønskelig, og at opplevelsen var slik den skulle være.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Fikk raskt hjelp av hyggelig betjening

Fikk raskt hjelp av hyggelig betjening

Hei Reidar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp av hyggelig betjening i Tønsberg.

Hyggelig betjening bra utvalg

Hyggelig betjening bra utvalg

Hei Trond,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både hyggelig betjening og bra utvalg hos POWER Tønsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Helt kurant handel

Helt kurant handel

Hei André,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at handelen var helt kurant.

Hei Arnt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt fungerte helt perfekt, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tønsberg⚡

Klikk og hent fungerte helt utmerket

Klikk og hent fungerte helt utmerket. Varen var pakket og lå klar i kassen da jeg ankom butikken. Selgeren var rask og profesjonell og jeg slapp å bli tilbudt en hel drøss med produkter (forsikring, kabler, tilleggsutstyr osv) jeg ikke trengte. Anbefales for rask og smidig handel om du vet nøyaktig hva du vil ha.

18. juni 2026

Hei PATRICK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at klikk og hent fungerte så smidig, og at opplevelsen i Tønsberg var rask, profesjonell og effektiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at handelen opplevdes enkel og rett på sak.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tønsberg⚡

For det første fikk jeg hjelp med…

For det første fikk jeg hjelp med engang,skulle ha forskjellige ting,var en veldig flink kundebehandler,det satte jeg veldig pris på

16. juni 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang og at opplevelsen i Tønsberg ble så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at hjelpen du fikk betydde mye.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tønsberg⚡

Jeg skulle kjøpe en bestemt…

Jeg skulle kjøpe en bestemt mobiltelefon, som var annonsert. Etter en halvtimes venting, ble jeg ekspedert. Telefonen var utgått og ikke tilgjengelig i noen Power - butikker

12. juni 2026

Hei Britt,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er ikke slik et butikkbesøk skal oppleves, særlig når du kom inn for en annonsert telefon og måtte vente lenge før du fikk beskjed om at modellen var utgått og ikke tilgjengelig.

Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette, og rutinene rundt informasjon om tilgjengelighet og oppfølging i butikk bør gjennomgås.

Takk for ærlig tilbakemelding. Den er viktig for å forbedre opplevelsen i butikk.

Rask og god service

10. juni 2026

Hei Barbro,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service hos POWER Tønsberg.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tønsberg⚡

Produkter var ikke pakket klart ved…

Produkter var ikke pakket klart ved ankomst, lite hyggelig betjening, fikk ett demo merket produkt, ikke nytt som bestilt, betjening lyver å påstår at det er ett utgått produkt, dette stemmer ikke det var det andre produkt jeg kjøpte, ente med å betale å bare reise, angrer på valget å kjøpe på power. Hadde det ikke vært for at jeg hadde liten tid hadde jeg heller reist på elkjøp. Det er liten sannsynlighet at jeg velger power ved neste anledning jeg trenger noe.

10. juni 2026

Hei Jan,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre om opplevelsen du har hatt i vår butikk, det er jo ikke slik vi ønsker at det skal være å handle hos oss. At du får utgitt et demo-produkt som ikke er i tråd med det du bestilte er absolutt ikke godt nok av oss, og jeg beklager for hendelsen.😔

Butikken er informert om tilbakemeldingen din, og jeg har ordnet med en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg og håper vi får muligheten til å bygge opp igjen din tillit til oss.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Når man kjøper skjermbeskyttelse til…

Når man kjøper skjermbeskyttelse til flere hundre kroner til mobil telefon så syns jeg det er smålig at det koster 199 kroner for sette den på. Kaller det dårlig service

8. juni 2026

Hei Inger,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse!

Jeg beklager for at den servicen du ble møtt med hos oss ikke sto til forventning, vi gjør vårt beste for at alle våre kunder skal være fornøyde. Dessverre er det slik at en del av våre tilleggstjenester koster litt ekstra slik at vi ellers kan holde prisene våre nede, men jeg forstår at dette er frustrerende.

Butikken er informert om din tilbakemelding, og vil ta dette med seg videre internt.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hei Berit,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av en hyggelig ansatt i Tønsberg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tønsberg⚡

De ansatte var hyggelige og hjalp meg…

De ansatte var hyggelige og hjalp meg med å finne det alternativet som passet best for meg.

5. juni 2026

Hei Ahmad,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å finne alternativet som passet best for deg. Slike opplevelser setter vi stor pris på at blir delt.