Power.no - Surnadal Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Øravegen 4, 6650 Surnadal, NO

Som alltid, god service og forståelse for våre ønsker. Fikk problemer med vår nye kaffemaskin, saken løste seg uten diskusjon.

Alt forløp bra Fikk det jeg var ute etter uten ventetid. Eneste jeg kan klage på var været - en kraftig regnskur på tur inn i butikken.

Veldig god kompetanse på produktene. Stor velvillighet for å hjelpe til med tilpasninger for en god sluttløsning.

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• Øravegen 4, 6650, Surnadal, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Surnadal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

10 898 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God sørvis

God sørvis. Men de hadde bare en av de varene jeg skulle ha

5. september 2026

Hei ELSA,

Takk for en fin anmeldelse! Det er alltid hyggelig å høre at du opplevde god service hos oss i Surnadal. Vi forstår at det kan være frustrerende når ikke alle varene du ønsket var på lager. Vårt sortiment oppdateres jevnlig, så det kan lønne seg å holde utkikk etter nye varer på [power.no](https://www.power.no) eller ta en ny tur innom butikken senere. Vi håper du får like god hjelp neste gang du besøker oss!

Grovt brudd på forbrukerrettigheter hos POWER Surnadal

Jeg kjøpte en Segway Ninebot F3 for under 7 dager siden (kjørt kun 50 km). Det oppstod umiddelbart en klar fabrikkfeil på ventilen til forhjulet som gjør produktet ubrukelig. Da jeg forsøkte å heve kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven § 32, nektet POWER Surnadal å ta imot produktet med henvisning til min personlige returhistorikk. Dette er et direkte og grovt brudd på loven, samt butikkens egne vilkår om 30 dagers åpent kjøp.Siden butikken nektet å refundere pengene, ble jeg tvunget til å sende sparkesykkelen på reparasjon for at den i det hele tatt skal kunne brukes. Butikken opplyste at reparasjonen vil ta 1–2 uker, men at de «ikke kan love noe». Stikk i strid med Forbrukerkjøpsloven § 30, ble jeg heller ikke tilbudt et låneprodukt (erstatningssykkel) i reparasjonsperioden. I tillegg ble jeg truet med at jeg må betale for undersøkelsen dersom verkstedet ikke finner feilen, noe som bryter med presumsjonsregelen i § 18, da feilen oppstod under én uke etter levering.Saken vil bli klaget inn til Forbrukertilsynet dersom POWER sentralt ikke rydder opp i dette umiddelbart.

1. september 2026

Hei Lorenzo,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Det er leit å høre at du har hatt problemer med en sparkesykkel du har kjøpt hos oss for kort tid siden, vi har stor forståelse for at dette oppleves frustrerende, særlig når det gjelder et helt nytt produkt og prosessen rundt retur, servicebehandling og låneprodukt

Når det kommer til åpent kjøp så er ikke dette en lovfestet rett du som forbruker har, men en policy de aller fleste norske forhandlere benytter seg av for å sikre at kunder blir fornøyde med sine kjøp. Men per våre vilkår som er listet på våre nettsider, så har vi anledning til å nekte kunder å benytte seg av åpent kjøp.

Men reklamasjonsretten beholder du uansett og gjelder standard servicerutiner for innsending av varen til verksted for videre undersøkelse og reparasjon, det er derimot riktig at dersom ingen feil avdekkes så vil man selv bli fakturert for servicen da mangel på feil ikke dekkes av garanti.

Uansett tar vi med oss din tilbakemelding videre slik at vi kan se nøyere på denne internt, du er også hjertelig velkommen tilbake innom oss for å ta dialogen videre eller å ta kontakt med vår kundeservice per telefon om ønskelig.📞💬

Ha en fin dag videre.✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Fikk det jeg var ute etter uten…

Alt forløp bra

22. august 2026

Hei Gudmund,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det er alltid deilig å høre at alt gikk smidig og at du fikk det du var ute etter uten ventetid. Vi kan dessverre ikke ta på oss ansvaret for været, men vi håper regnskyet ikke ødela opplevelsen for mye. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss, og vi gleder oss til å se deg igjen i POWER Surnadal – forhåpentligvis med bedre vær!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Surnadal⚡

Fikk god hjelp og service fra…

Fikk god hjelp og service fra betjeningen.

18. august 2026

Hei MAI ODDNY HOLTEN,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det gleder oss å høre at du fikk god hjelp og service fra betjeningen i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er nettopp slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen hos POWER Surnadal!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Surnadal⚡

Rask ordnet, trivelige folk og god sørvis.

Rask ordnet og god sørvis.

6. august 2026

Hei Elmer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en rask og god opplevelse, og at møtet med butikken var så positivt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Reklamasjon, ingen problem

Som alltid, god service og forståelse for våre ønsker.
Fikk problemer med vår nye kaffemaskin, saken løste seg uten diskusjon.

4. august 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at dere opplevde god service, og at saken med kaffemaskinen løste seg på en enkel og smidig måte.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres.

Veldig god service!

13. juli 2026

Hei Gro,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service hos POWER Surnadal.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Surnadal⚡

At lydplanke må følge tv merket

At lydplanke må følge tv merket! Litt merkelig da flere lydplanker ikke produserer tv. Merkelig ! Hva er riktig her?

3. juli 2026

Hei Asbjørn,

Takk for tilbakemeldingen. Det høres unødvendig forvirrende ut.

Det er ikke noe i informasjonen jeg har her som sier at en lydplanke må være av samme TV-merke. Det viktigste er vanligvis at produktene kan kobles sammen på en kompatibel måte.

Hvis du vil, kan du gjerne dele hvilken TV og hvilken lydplanke du ser på. Da kan jeg hjelpe deg med hva du bør sjekke for å vurdere om de passer sammen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Surnadal⚡

Veldig god kompetanse på produktene.

26. juni 2026

Hei Kristian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kompetanse på produktene og fikk hjelpsomme tilpasninger frem til en god sluttløsning.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din fra POWER Surnadal.

Hei PER,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen opplevdes som rask og enkel.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Ingebjørg,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en så god opplevelse, og at du møtte en blid og hjelpsom medarbeider.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Surnadal⚡

Veldig god hjelp av trivelig og dyktig…

Veldig god hjelp av trivelig og dyktig butikkansatt.

24. mai 2026

Hei Ann,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du fikk god hjelp av en trivelig og dyktig butikkansatt i Surnadal. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hyggelig betjening

Kjapp, effektiv og hyggelig betjening.

20. mai 2026

Hei Sondre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var kjapp, effektiv og hyggelig. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hjelpsom og grei

8. mai 2026

Hei Unni,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var hjelpsom og grei.

Gode på kundebehandling

Gode på kundebehandling, lytter og gir råd i forhold til hva kunden ønsker.

1. april 2026

Hei VENCHE,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at teamet vårt på Surnadal har gitt deg god kundebehandling og tatt seg tid til å lytte og gi gode råd. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse.

Hei Gunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen hos oss i Surnadal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

god service…

5. februar 2026

Hei Per,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde god service hos oss i Surnadal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Surnadal⚡

Vis anmeldelser på alle språk. (21 anmeldelser)