Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems,... Vis mer
Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Varen sto ikke klar. Jeg ble først sendt opp i dataavdelingen, deretter ned i kassen, og til slutt opp igjen. Fra jeg kom til butikken til jeg faktisk fikk varene (som var bestilt m klikk&hent) tok det over et kvarter.
Jeg fikk til slutt alt jeg skulle, og mannen i kassa nede var hjelpsom. Men det hele var rotete og uproft.

Svar fra Power.no - Majorstuen
fikk en gammel reparert dyson luft renser solgt som ny til full pris

Svar fra Power.no - Majorstuen
God og hjelpsom service, hjalp til med rabatter og tilbud jeg ikke visste jeg hadde.

Svar fra Power.no - Majorstuen
Elendig kunde behandling. Masse ansatte men alle var opptatt med hverandre og festen de var på i helgen. Alle vi kunder der sto å ventet var som luft.

Svar fra Power.no - Majorstuen
Veldig fornøyd med besøket hos Power! Jeg fikk god og profesjonell hjelp fra de ansatte, som var både hyggelige, kunnskapsrike og serviceinnstilte. Jeg fikk svar på spørsmålene mine og gode råd uten at det føltes påtrengende. Hele kjøpsprosessen gikk raskt og enkelt.
Takk for en veldig god kundeopplevelse – jeg kommer gjerne tilbake!

Svar fra Power.no - Majorstuen
Hun hadde for dårlig info om sminkespeilene irriterende

Svar fra Power.no - Majorstuen
Tusen Takk for super hyggelig og positive medarbeidere i møte med kundene og god service i alle ledd. Ser frem til videre samarbeid med god support avtale på PC.

Svar fra Power.no - Majorstuen
Fikk god service og ble møtt på beste måte av vennlige og hjelpsomme Andreas /Support.
Rask reparasjon og laptop tilbake på skrivebordet i beste stand.
Vil bruke POWER også ved senere kjøp!

Svar fra Power.no - Majorstuen
Vi møtte en særdeles hyggelig ansatt hos Power. Jeg husker dessverre ikke navnet, men vedkommende er nok av de aller triveligste jeg noensinne har møtt i en butikk av denne typen.

Svar fra Power.no - Majorstuen
Jeg vil takke Veljko for mye fantastisk hjelp jeg fikk av ham med diverse ting jeg selv ikke fant løsning på. Både bærbar pc, mobil tlf. og et vaffeljern som sluttet å virke. Han er et dyktig, tålmodig og meget serviceinnstilt menneske som kan jobben sin. Tusen takk for alt du gjorde for meg i dag.

Svar fra Power.no - Majorstuen
Person jeg handlet av var veldig hyggelig og behjelpelig. Kommer absolutt til og komme tilbake hit pågrunn av han

Super service hos Power Volvat👍 Iselin du er superdyktig❤️

Svar fra Power.no - Majorstuen
Beste support hjelp fra Fredrik i skranka:) Søt gutt med godt humør:)

Svar fra Power.no - Majorstuen
Vi var på jakt etter ulike varer. Vaffeljern fant vi raskt og bestemte oss for å se på fremtidige kjøp. Deriblant nytt kjøleskap og en fryseboks. Dette fant vi greit fram til, og fikk hjelp av en ansatt. Da vi derimot skulle se på en mobiltelefon, var det absolutt ingen som helst service å få. Fire unge menn som var meget opptatt med andre ting enn service. Til og med et rullebrett var med i butikken. Vi har tidligere opplevd meget god service i butikken, men da ingen av de fire den dagen så ut til å ville yte noen service, gikk vi derfra uten å kjøpe mobil.
Service i kasse etterpå var kjapp og upåklagelig.