Imøtekommende hjelpsomme ansatte med god kunnskap. Konkurransedyktige priser. Men kundeopplevelsen fra man kommer til man går ut igjen er grunnen til at man handler alt elektronisk her. Får ikke fullr... Vis mer
Grei pris på Fryseskap. Fornøyd med produktet. Det eneste minuset var da vi skulle hente skapet ved utleveringen tok det ca 10 min før noen kom. Vi ringte på og ringte på. Til slutt kom det ut en man... Vis mer
Godt tilbud på enhet for lagring, men det ble kommunisert tidspunkt for når den ankom butikken for henting, men det som ble sagt stemmer ikke, og har fortsatt ikke fått den. Ærlighet ift slik er svært... Vis mer
Hadde kjøpt en vegghengt panelovn for ca. et år siden. Plutselig virket ikke elektronikken og ovnen hadde maks varme enda vi satte gradene til 5gr. Tok med ovnen, leverte den inn og fikk tilgodelapp... Vis mer
Strandpromenaden 73, 2609, Lillehammer, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Fordi du møter hyggelige folk, service og løsningsorientering; - tålmodighet og ikke minst, - du stoler på at de vil deg vel.

Ventet 18 min ved kasse før jeg fikk hjelp,ellers greit

Svar fra Power.no - Lillehammer
Manglende orientering om når pålogging/tofaktorverifisering kunne finne sted. «Support» ikke tilstede når jeg kom for å bistå/hente TV-en. Resulterte i en ekstra biltur tur- retur bolig-butikk. Ble noen misforståelser i forhold til bestillingen. Ikke alt var utført slik vi var enige om da jeg skulle slå på TV-en. Manglet både bordstøtte og ei pakke med 6 skruer til å feste støtten da jeg omsider kumme reise hjem med ny TV.

Svar fra Power.no - Lillehammer
Hyggelig og hjelpsom personale.

Svar fra Power.no - Lillehammer
Det såkalte gratis nettbrettet som fulgte kjøp av telefon ble en skikkelig nedtur. Når jrg endelig fikk nettbrettet til å virke viser det deg å være "infisert" av reklame. Når appene åpnes dukker det opp irtiterende reklame, særlig fra Temu.
Kan frikjøpes, men da til en betydelig månedskostnad. Slik var det altså med DET tilbudet. Lureri!
Ådne Norheim

Svar fra Power.no - Lillehammer
Bestilte tv på nettet og det gikk supert. Hentet tvn samme ettermiddag. Hyggelig ansatt i butikken fant fram tvn og bar den ut i bilen for meg. Veldig fornøyd.

Svar fra Power.no - Lillehammer
Så god service som jeg fikk 2/7 26 må jeg bare skrive om, det var folk som reddet meg i problemet. 🤩

Svar fra Power.no - Lillehammer
Jeg fikk god hjelp av ansatte og jeg er svert fornøyd med kjøpet og kommer tilbake for neste kjøp

Svar fra Power.no - Lillehammer
Jeg bestilte 2 artikler på click og hent. Fikk beskjed på telefon at det var klart til henting. Skulle møte opp på kassa. Kom ned på butikken. Måtte stå i kø lenge pga at det kun var en kasse åpen. (Det er greit det) Men når jeg kom til kassa fikk jeg beskjed om at jeg skulle møte nederst i butikken på tv avdelingen for å få ut min tv. Jeg gikk dit og der var de opptatt. Så jeg måtte vente en god stund. Når det endelig ble min tur. Så måtte han lete etter den både i butikken og på lageret. Det synes jeg er veldig rart da jeg fått beskjed at min produkt var klar for henting. Så får jeg endelig det jeg kom for å hente. Så får jeg beskjed om at jeg skal gå til kassa og betale. Da må jeg stå i kø enda en gang. Det vil si at jeg måtte stå i kø 3 forskjellige ganger for å hente en click og hent produkt. Dette synes jeg var dårlig, da jeg valgte den her måten å hente på for at jeg ikke hadde så god tid den dagen. 😔 Så derfor er jeg veldig missfornøyd med den her handelen.

Svar fra Power.no - Lillehammer
Hyggelig ung mann i kassa. Som også minnet meg på at jeg hadde bonus tilgode! Topp!

Svar fra Power.no - Lillehammer
Flinke ansatte som hjalp med å finne det jeg skulle ha til tross for at den var vanskelig å finne

Svar fra Power.no - Lillehammer
Hyggelig og rask betjening, klare svar på spørsmålene mine, og jeg fikk bruke rabattkoden over disk. Dit drar jeg gjerne tilbake!