Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Vis mer
En veldig hyggelig ung flink og kunnskapsrik dame som ekspederte oss. Ble kjøpt mye mer enn det vi i utgangspunktet tenkte, men det var noe vi hadde tenkt på. Så det ble en ny robotstøvsuger. Gleder o... Vis mer
Fikk flere meldinger om at tv skulle komme. Tv tok ekstra lang tid og få! Ble lovet pris avslag. Fikk ikke det! Dere meldte ikke at tv var kommet før jeg etterlyste den selv. Oppdatering:... Vis mer
Laguneveien 21, 5239, Rådal, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Gikk tregt med overføring fra gammel tlf. Venta nesten 3 tima i butikk....og måtte ta siste 50% etter komt hjem. Hadde ik fått overført apper,som måtte gjøres manuelt. D tok og lang tid🥵
Smilende hyggelige betjening, hjelpsomme. Fornøyd med hele prosessen 👍🌞❤️

Svar fra Power.no - Lagunen
Vi ble raskt ekspedert, lite vente tid. Dyktige selgere, dog må dt nevnes at lønnssystem med ekstra bonus på mersalg oppsalg i noen tilfeller kan føre til vel ivrige selgere. I dette tilfellet var vi veldig klar på hva vi skulle ha, og ikke ha, men selgeren var fortsatt pågående og ignorerte til dels mine svar.

Svar fra Power.no - Lagunen
Svært god service og imøtekommenhet, reperatør som kom hjem var flink og grei! 😀👍

Svar fra Power.no - Lagunen
Jeg møtte kompetente og hyggelige personer. Leverte som avtalt.

Svar fra Power.no - Lagunen
Servicedesken gjorde god jobb da jeg var der igår 6.6.2026!
Meget fornøyd!

Svar fra Power.no - Lagunen
Stor takk til avdeling Lagunen! Utmerket service. Spesielt Johan V for fabelaktig service og hjelp da jeg hadde kjøpt ny telefon.

Svar fra Power.no - Lagunen
Fikk god service og hjelp med bæring ut i bilen,så dette liker jeg 🤗

Svar fra Power.no - Lagunen
Hyggelig mann på support som sa enkelt og greit. Kom tilbake om du trenger hjelp med konfigurasjon.

Svar fra Power.no - Lagunen
Flott håndtering av ekspeditør og veldig fornøyd med resultatet.

Svar fra Power.no - Lagunen
kjøpte på nett medlevering i butikk, detvar helt ok

Svar fra Power.no - Lagunen
Fikk en mail eg måtte inn på for og endre leveringsdato. Jeg gikk inn på linken men der kunne jeg ikke endre noe👎

Svar fra Power.no - Lagunen
Jeg kjøpte nylig en telefon hos POWER Lagunen, og opplevelsen var svært skuffende.
Da jeg skulle kjøpe telefonen, forsøkte de ansatte i telefonavdelingen å selge meg ekstrautstyr. Jeg takket høflig nei, men opplevde at personen som hjalp meg ble synlig irritert etter dette. Stemningen endret seg med én gang, noe som gjorde hele handelen ubehagelig.
Da jeg kom hjem oppdaget jeg at telefonen var defekt, og jeg måtte derfor tilbake til butikken for å få den byttet. Der møtte jeg samme ansatte igjen, og opplevde både en nedlatende tone og dårlig holdning. Jeg fikk heller ingen form for kompensasjon for ekstra kjøring eller ulempen med å motta et defekt produkt.
Feil kan skje, men kundeservice handler om hvordan man håndterer situasjonen etterpå. Her følte jeg meg verken tatt på alvor eller behandlet med respekt. Dette var en veldig dårlig kundeopplevelse, og jeg kommer ikke til å handle her igjen.