Vi var innom på Lørenskog for å kjøpe 2 rimelige pc for bruk under reise. Under kampanje nå så får vi byttet inn 2 gamle maskiner til kr 750,- pr stk. Dette ble ordnet på en god måte av hjelpsomme og... Vis mer
Blev tatt imot av en god og vennlig selger. Fikk riktig god hjelpe til å finne korrekt produkt. De hadde det ikke på lager men blev sendt til Strømmen Power for å hente hos de, men her var ser... Vis mer
Kjempeservice på Power Lørenskog! Jeg kjøpte en printer på klikk og hent før pinsen. Måtte returnere den da blekkpatronene som fulgte med var knusktørre uken etter. Fikk pengene tilbake uten noe spørs... Vis mer
Solheimsveien 6-8, 1473, Lørenskog, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Jeg fikk hjelp med engang. Blide var dem jeg prata med. Jeg har handla mye på power. Dere er de beste 🤗🌺

Svar fra Power.no - Lørenskog
Fikk feil produkt selvom spørte selgeren.
Nå må jeg levere tilbake.

Måtte stå lenge i kø for å få hjelp mens 4sto uten gjøre noe i kasse

Svar fra Power.no - Lørenskog
Utrolig dårlig service. Jeg kjøpte en ekstra sim kort for å bruke på bærbar tablett. Medarbeideren avviste flere ganger for å aktivere sim-kort og jeg ble bedt om å aktivere det på appen. Jeg aktiverte den nye sim kortet og eksisterende sim kortet sluttet å fungere. Nå må jeg igjen dra på butikken for å få hjelp.

Svar fra Power.no - Lørenskog
Jeg hadde faktisk mer tillit til Power enn til Elkjøp tidligere, men denne opplevelsen viser at Power er betydelig verre. Jeg har blitt behandlet som en kasteball frem og tilbake mellom butikken og banken min etter at en refusjon på 999 kr forsvant i systemet deres.Da jeg dro til butikken for å ordne opp, logget jeg inn i DNB-appen min og viste de ansatte svart på hvitt at pengene ikke har kommet inn. Jeg viste dem også det fysiske kortet mitt for å bevise at det var det samme kortet som ble brukt ved kjøpet. Likevel nektet de å ta ansvar og påstod først at pengene var sendt til et helt annet kortnummer. De presterte også å taste inn feil e-postadresse manuelt da de skulle sende meg bekreftelse, til tross for at riktig adresse ligger lagret på kundeprofilen min!De skyver bare ansvaret over på kunden og ba meg sjekke med banken igjen. Banken min ser overhode ingen transaksjoner, så feilen ligger beviselig hos Power.Jeg er så utrolig dritt lei av å løpe frem og tilbake uten å få hjelp. Makan til amatørmessig og arrogant behandling av kunder skal du lete lenge etter.

Svar fra Power.no - Lørenskog
Alt fungerte som det skulle fra jeg bestilte hjemmefra til jeg hentet varen.

Svar fra Power.no - Lørenskog
Veldig god hjelp av flink selger,bare en positiv opplevelse..

Svar fra Power.no - Lørenskog
Sympatisk kunderådgiver og utlevering selv om det bare var få minutter til stengetid. Da jeg sto alene og ventet kom det en annen ansatt som også tilbød hjelp.

Svar fra Power.no - Lørenskog
God service i butikken, men kundeservicen er elendig. De lover å ringe tilbake, men gjør det ikke.

Svar fra Power.no - Lørenskog
Selve handelen gikk fint, og jeg fikk kjøpt den pakken med printerblekk som jeg var ute etter.
Jeg var ikke like fornøyd da jeg kom ut for å kjøre hjem og det sto en fyr og viftet med en gul lapp, 660kr takk! Jeg hadde oversett at jeg måtte sjekke inn. Har tidligere parkert samme sted uten problemer. Lite kundevennlig system etter min mening.
Det ble dyrt printerblekk!

Svar fra Power.no - Lørenskog
Veldig hyggelig og hjelpsom kundebehandler, topp kundeservice

Svar fra Power.no - Lørenskog
Ikke mottatt som avtalt. Han som kille levere klarte ikke å få den med seg. Power klarte ikke å levere i tide.
Så jeg har forsatt ikke mottatt betalt vare.

Svar fra Power.no - Lørenskog
Rask og effektiv hjelp til å finne aktuelt produkt.