Betjeningen i kassa var veldig hyggelig, dog litt stresset. Men hun var nok til å gjøre handelen til en positiv opplevelse. Butikken i seg selv oppleves rotete og prisene er til å bli gal av, da det v... Vis mer
Var i butikken for å kjøpe nytt vaffeljern og kaste gammelt småelektronikk. Vanligvis så må all elektronikk kastes ved vareutlevering men når jeg spurte i kassen på vei inn i butikken så puttet eksped... Vis mer
Fikk rask hjelp av en hyggelig ung dame,om det gikk raskt kan være pga fellesferien. Ut fra tidligere erfaringer så har det gått litt mer tid for å få hjelp, men ikke for lang tid. Men når det gjald... Vis mer
Vedkommende som hjalp oss var akkurat det vi trengte : EFFEKTIVITET, KVALITET og PROFESJONALITET 👍👍👍💪 Han var en alle merker til med hans selvtillit og selvsikkerhet samtidig som er full av sj... Vis mer
Furusethgata 10, 2050, Jessheim, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Fikk tak i det jeg trengte. Mye surr i butikk og lang ventetid på utlevering på lager

Svar fra Power.no - Jessheim
Prisen på en av mine eksiterende mobilabonnement ble økt og bundet i ett år f.o.m. kjøpsdato i forbindelse med kjøp av ny mobil av en annen person. Dette uten jeg ble varslet og gitt mitt samtykke.
Da jeg reagerte var behandlingen ubehagelig. Jeg måtte snakke med sjefen for å få kjøpet annullert.
Jeg anbefaler at det bør gjøres en sjekk før ny kjøp tilføyes på eksisterende abonnement.

Svar fra Power.no - Jessheim
Gikk raskt å få utlevert vare, men var skråsikker på hva som skulle velges av tillegg til klokke(lader).
Det var direkte feil.
Ellers alt ok

Svar fra Power.no - Jessheim
Fikk god service a v en hjelpsom ansatt med god kunnskap

Veldig gode på kundeservice

Svar fra Power.no - Jessheim
Traff en ung og skikkelig trivelig kundehjelper som, selv om jeg bare skulle ha støvsugerposer, var så hjelpsom og positiv. Ble glad av handelen, noe jeg sjelden blir ved støvsugerpose-shopping.

Veldig hjelpsom kundeveileder.
Ryddig lokaler lett og finne det jeg så etter

Svar fra Power.no - Jessheim
Ikke bra holdning /service fra selgere.

Svar fra Power.no - Jessheim
Han var en alle merker til med hans selvtillit og selvsikkerhet samtidig som er full av sjarm og godt kjent med tastevalget 😅😅
Han gjorde virkelig dagen vår 🥰🤗👍
Han er 10 av 10 💪 dere er heldige å ha han på laget. Han fortalte at han jobber hovedsakelig på lager men vi er 100% sikre på at han passer mest i butikk blant kunder 🥰👍🙏🦋
Masse lykke til videre ✅😍

Svar fra Power.no - Jessheim
Veldig hyggelig og hjelpsom medarbeider/ butikkmedarbeider
som ordnet alt for oss.