Power.no - HamarAnmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Vangsvn. 91, 2317 Hamar, NO

Kjøp av PC-skjerm. Veldig hjelpsom og hyggelig betjening. Fikk skjermen m/tilbehør i en pakning. Ved utpakking og monteringa av fot på skjermen, viste det seg at bruksanvisningen som lå i pakka var ut... Vis mer

Flere ansatte enn kunder i butikken. Ingen hjelp å få før etter 20 min da de var mest opptatt av andre ting de som var på jobb. Da vi omsider fikk hjelp snakka vi med en trivelig kar, og fikk kjøpt de... Vis mer

God service. Selv om det var begrensninger for å se nærmere på ei Apple klokke. Kun utstilt modell som kunne ses på. Hverken forsøke å ha på armen eller holde. Fikk forståelse av at det er Apple som... Vis mer

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

Promotion box for Power.no - Hamar

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

7 965 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jeg hadde en god opplevelse

Jeg hadde en god opplevelse. Personalet var hyggelige og hjelpsomme, og alt gikk som forventet. Alt i alt er jeg fornøyd.😊

5. juli 2026

Hei Marwan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse, og at alt gikk som forventet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra kjekt å høre at personalet opplevdes som hyggelige og hjelpsomme.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

I denne butikken er min favoritt pga

I denne butikken er min favoritt pga. ansatte som er veldeg snille, hjelpsomme og flinke!

3. juli 2026

Hei Chanti,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at POWER Hamar er favorittbutikken din, og at du har møtt ansatte som er snille, hjelpsomme og flinke.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og de betyr mye.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

Svært god service fra de ansatte

Svært god service fra de ansatte. Hjelpsomme og tar initiativ til å finne gode løsninger for sine kunder. Anbefaler varmt power hamar

30. juni 2026

Hei Stephanie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, hjelpsomhet og ansatte som tok initiativ til å finne gode løsninger.

Vi setter stor pris på anbefalingen din av POWER Hamar, og deler gjerne de fine ordene videre internt.

Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

Meget bra mottatt som kunde

Meget bra mottatt som kunde. Veldig fornøyd.

27. juni 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble godt mottatt og er så fornøyd.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Ærlig og hyggelig selger og utmerket…

Ærlig og hyggelig selger og utmerket person i support som forklarer tydelig .

23. juni 2026

Hei Henning,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både ærlig og hyggelig hjelp i butikken, og tydelig støtte underveis.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

Personalet tar seg tid til gi deg deg hjelp!

Personalet tar seg tid til gi deg den hjelpen du trenger!

18. juni 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde at personalet i Hamar tok seg tid og ga god hjelp.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og slike ord betyr mye.

Veldig hjelpsom

Veldig hjelpsom , hyggelig kundebehandler

21. juni 2026

Hei Siri,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpsom og hyggelig service hos POWER Hamar.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Alle ansatte har god produktkunnskap i…

Alle ansatte har god produktkunnskap i tillegg til at de er veldig blide og hyggelige.

20. juni 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både god produktkunnskap og en så hyggelig service i Hamar.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Ble tatt god i mot uten ventetid

Ble tatt god i mot uten ventetid. Hyggelig selger som tok seg tid og var lyttende og kom med det tilbud jeg aksepterte ut i fra mine ønsker.

18. juni 2026

Hei Hilde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble tatt godt imot med en gang, og at du fikk god hjelp av en lyttende og imøtekommende selger.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Hamar. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Kjøpte ny mobil hos Power i Hamar og…

Kjøpte ny mobil hos Power i Hamar og fikk den hjelpen, hyggelig og tålmodig på avdeling support, kan bare skryte av de som jobber der! Ellers hyggelig betjening i butikken.

Hei Ilse,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god, tålmodig og hyggelig hjelp i Hamar, både på supportavdelingen og ellers i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og slike tilbakemeldinger betyr mye.

God hjelp til det vi lurte på

God hjelp til det vi lurte på

16. juni 2026

Hei Tormod,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at dere fikk god hjelp med det dere lurte på, og vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Hei Nyuma,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk veldig bra kundebehandling hos POWER Hamar.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen.

Dyktige og effektive kundebehandlere

Dyktige og effektive kundebehandlere. God fagkunnskap og godt humør. God servicehjelp ved bytte av mobil.

15. juni 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både god fagkunnskap, effektiv hjelp og godt humør i butikken, og at bytte av mobil gikk smidig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Magne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var saklig, korrekt og rask.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Runar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med hyggelig betjening og gode priser hos POWER Hamar.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

De medarbeiderne jeg var i kontakt med…

De medarbeiderne jeg var i kontakt med gav meg rask og god service.

Hei Lars,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god service fra medarbeiderne i Hamar.

Så hyggelig og flink!

Første gang opplevd skikkelig bra oghyggelig service der, super flink ung dame som hadde humor, hyggelig og dyktig. Hun som solgte oss iPad fortjener ekstra skryt. Anbefales ja!

12. juni 2026

Hei Julia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god og trivelig hjelp i Hamar, og ekstra stas at opplevelsen skilte seg så positivt ut.

Vi setter stor pris på at du trekker frem den gode servicen, humoren og hjelpen du fikk ved kjøpet av iPad. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Veldig god service

Veldig god service. Hyggelig og kunnskapsrik

12. juni 2026

Hei Merethe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere hos POWER Hamar.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Skulle ha lokk til Mocca- master

Skulle ha lokk til Mocca- master , og en ansatt fant d raskt og handelen ferdig .

8. juni 2026

Hei Kari,

Takk for at du deler opplevelsen din! Så hyggelig å høre at du fikk hjelp raskt, og at det gikk smidig å finne lokk til Moccamasteren.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Hadde en helt uforklarlig flott…

Hadde en helt uforklarlig flott opplevelse hos dere . Der var ikke servicen basert på summen av kjøpesummen, det var helt klart .tenke seg til å bli så godt mottat selv om handler for nesten ingenting . Så TAKK for god service.😊

Hei Randi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk en så god opplevelse hos oss i Hamar, og at du følte deg godt tatt imot uansett størrelsen på handelen.

Slik service setter vi stor pris på å høre om, og vi håper å se deg igjen.