Power.no - Hamar Anmeldelser 81

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

Vangsvn. 91, 2317 Hamar, NO

God service. Selv om det var begrensninger for å se nærmere på ei Apple klokke. Kun utstilt modell som kunne ses på. Hverken forsøke å ha på armen eller holde. Fikk forståelse av at det er Apple som... Vis mer

Hyggelig opplevelse fra jeg kom inn i butikken. Han som tok i mot meg. Hun som hjalp meg med pc’n. Han jeg traff dagen etter da jeg hentet pc’n. Og da håper jeg at jobben de har gjort også er bra.

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

Promotion box for Power.no - Hamar

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

Enestående

alt fungerte som det skulle

alt fungerte som det skulle, hjelpsom betjening

5. mai 2026

Hei Odd,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at alt fungerte som det skulle, og at betjeningen var hjelpsom.

Meget hyggelig ekspeditør

Meget hyggelig ekspeditør, samt meget god hjelp hos support

8. mai 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Hamar.

Hei Magne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var kvalitet hele veien.

Rask og god service!

Rask og god service. Ble vist varer i forskjellige prisklasser, fortalt om fordeler og ulemper. Veldig bra service.

Hei Helene,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god service, og at du fikk god veiledning på tvers av ulike prisklasser med tydelig informasjon om fordeler og ulemper.

Meget bra

Meget bra. Kundeservice i toppklasse.

Hei Kåre,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse, og at kundeservicen traff så godt.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Enkelt og greit og bra pris

Hei Mette,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Så fint å høre at det var enkelt og greit, og at du er fornøyd med prisen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Skulle kjøpe tv. Fikk god og rask hjelp.

3. mai 2026

Hei Marianne,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk god og rask hjelp ved kjøp av TV.

Gode på service

Power Hamar er gode på service og har god fagkunnskap.

2. mai 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at servicen og fagkunnskapen ble så godt opplevd i Hamar.

Hei Helen,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, og at møtet i varehuset ble opplevd som både hyggelig og profesjonelt.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡

Veldig god hjelp av Jonas som…

Veldig god hjelp av Jonas som gjenopprettet outlookkontoen!

28. april 2026

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med å gjenopprette Outlookkontoen.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Tusen takk til selgeren for god…

Tusen takk til selgeren for god rådgivning og hjelp! God service og en veldig hyggelig og imøtekommende selger!

25. april 2026

Hei Svitlana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god rådgivning, god service og en imøtekommende opplevelse i Hamar.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Jeg fikk god hjelp med en gang

Jeg fikk god hjelp med en gang. Møtte en som hadde god greie på det jeg ville kjøpe.

Hei Sissel,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med en gang og møtte noen med god kunnskap om produktet du ønsket å kjøpe.

Hurtig utførelse

Hei Jacob

Full pott. 🤩 Tusen takk for en flott vurdering.

Jeg håper du er godt fornøyd. Ha en fin dag og velkommen tilbake til oss er du. 💫

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Trivelig betjening

Hei Jan,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde trivelig betjening.

God og rask service

God og rask service. Imøtekommende betjening.

22. april 2026

Hei der,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og rask service, og at betjeningen opplevdes som imøtekommende.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Fikk god hjelp av en hyggelig og dyktig…

Fikk god hjelp av en hyggelig og dyktig ansatt.

12. april 2026

Hei Per,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Hamar.

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at handelen og kundekontakten ga en god opplevelse.

Telefon support

Fantastisk hjelpsom hun på support. Dyktig ansatt👍😁

18. april 2026

Hei Ragnhild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fantastisk hjelp på telefon og en så god opplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Hamar⚡

Opplevelsen i butikken var ok

Opplevelsen i butikken var ok, men monteringsanvisningen var ikke spesielt god, og skapte mye hodebry før jeg skjønte at jeg måtte bruke kraft for å få delene til å passe sammen.

16. april 2026

Hei Ingar,

Takk for at du deler erfaringen din.
Hyggelig å høre at besøket i butikken opplevdes greit, men vi beklager at monteringen ble unødvendig vanskelig på grunn av en dårlig veiledning. Slik skal det ikke være 😔
Tilbakemeldingen din om monteringsanvisningen tar vi videre til ansvarlig leverandør, slik at dette kan ses nærmere på 👍

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Kjøp av PC-skjerm

Kjøp av PC-skjerm. Veldig hjelpsom og hyggelig betjening. Fikk skjermen m/tilbehør i en pakning. Ved utpakking og monteringa av fot på skjermen, viste det seg at bruksanvisningen som lå i pakka var utilstrekkelig. Dro tilbake til Power dagen etter og fikk rask og god hjelp. Igjen en hyggelig og hjelpsom ansatt. Er nå veldig fornøyd med Power!!

8. april 2026

Hei Tormod,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse både ved kjøpet og når du trengte ekstra hjelp med monteringen. Det viser virkelig kvaliteten på teamet vårt på Hamar-butikken.

Det er deilig å vite at de ansatte kunne hjelpe deg raskt og effektivt når du kom tilbake, og at du nå er fornøyd med både skjermen og servicen du fikk.

Takk for at du valgte oss, og vi håper du får mye glede av din nye PC-skjerm!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Hamar⚡