Power.no - Halden Anmeldelser 63

4,2

Beliggenhet

Bytt filial

Walkers gate 10, 1771 Halden, NO

Blid og hyggelig ung dame som boblet av hjelpsomhet og service. Jeg hadde bestemt meg for den vaskemaskinen jeg ville ha, og hun var meget hjelpsom med å forklare meg alt om produktet. At hun gjerne s... Vis mer

Fantastisk service hos Power i Halden. Vi hadde bestilt en vare som det viste seg at ikke var i butikken likevel. Dette ble ordnet på beste måte av butikken slik at vi fikk varen samme dag likevel.

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• Walkers gate 10, 1771, Halden, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Halden

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,2

Bra

Flott butikk oversiktlig hyggelige…

Flott butikk oversiktlig hyggelige ansatte pent kledd ikke minst meget behjelpelige

16. mai 2026

Hei Bjørnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen om POWER Halden.

Det er veldig hyggelig å høre at butikken oppleves som oversiktlig, og at dere møtte hjelpsomme og hyggelige ansatte.

Hyggelig og hjelpsom betjening

13. mai 2026

Hei Roar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Veldig hyggelig ekspeditører både ved…

Veldig hyggelig ekspeditører både ved valg av objekt og i kassa.

12. mai 2026

Hei Øistein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp både ute i butikken og i kassen. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Hyggelig personale

Hyggelig personale, det har mye å si for opplevelsen

9. mai 2026

Hei Evy,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse, og at hyggelig personale gjorde en forskjell.

God service👍

10. mai 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service i Halden. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Robert,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du opplevde både rask respons og levering.

Jeg ble raskt betjent

Jeg ble raskt betjent, og hyggelig service.

6. mai 2026

Hei Monica,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du ble raskt betjent og fikk hyggelig service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Fantastisk service hos Power i Halden

7. mai 2026

Hei Forbruker,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at butikken i Halden fant en god løsning og sørget for at dere fikk varen samme dag.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Hyggelig betjening og jeg fikk god hjelp.

Hyggelig betjening og jeg fikk god hjelp😊

30. april 2026

Hei Grethe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse i Halden.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

God service og flinke ansatte

28. april 2026

Hei Christian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte flinke ansatte i Halden.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Super service

Direkte jeg kom inn i butikken ble jeg kontaktet med spørsmål om jeg registrert bil på parkeringen da man må registrere seg for å unngå P-bot. Man sliter med at egne P plasser blir brukt av andre butikker. Fikk og meget god hjelp i valg av gamingstol.

27. april 2026

Hei Johan,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at besøket i Halden startet godt med nyttig informasjon om parkering, og at du også fikk god hjelp til å finne riktig gamingstol.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

bra service

26. april 2026

Hei Kunde,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service hos POWER Halden.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Halden⚡

Alltid hyggelig og behjelpelig…

Alltid hyggelig og behjelpelig betjening. det jeg fant litt irriterende var at jeg så etter en billig Monitor, det de hadde fremstilt var meget dyrere enn naboen Elkjøp. Ingen reklame for at de hadde noe billigere inne i butikken som jeg kunne se. Da jeg kom hjem, kom det en reklame på facebook hvor de har en Cepter 24" monitor til 999 kroner

18. april 2026

Hei vikingofnorway,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig bra å høre at betjeningen oppleves som hyggelig og behjelpelig. Samtidig er det nyttig å få med at utvalget og synligheten på rimeligere skjermer i butikk ikke traff like godt denne gangen.

Når det gjelder pris, har vi prismatch før kjøp mot Elkjøp, så lenge produktet er på lager og prisen kan dokumenteres med fungerende lenke eller bilde som viser dato, tilgjengelighet og produktnummer. Sammenligningsprisen må også inkludere frakt.

Takk også for innspillet om at kampanjer og rimeligere alternativer burde vært tydeligere i butikk. Det er et konkret og nyttig poeng.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Kunnskap og god kundeservice

Erfaring fra tidligere gjør at jeg kommer tilbake hit.

16. april 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med kunnskapen og kundeservicen hos oss. At du kommer tilbake på grunn av gode erfaringer fra tidligere betyr mye for oss.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser. Slike tilbakemeldinger motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen.

Takk igjen for at du velger POWER!

Blide ansatte

10. april 2026

Hei Britt,

Tusen takk for din positive tilbakemelding om våre ansatte i Halden! Det er fantastisk å høre at du opplevde dem som blide og hyggelige. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Forsøk på å kjøpe en klokke til 10.000kr

I går besøkte vi Power i Halden. Vi gikk inn for å kjøpe en Fenix 8 klokke. Det stod beleilig nok en medarbeider ved klokkene. Vi spurte om det gikk an å få prøve den på, og fikk til svar at det gikk ikke - pga av for mange tyverier. Vel, greit nok. Før vi fikk sagt noe mer, var medarbeideren forsvunnet... Uten å spørre om vi trengte noe hjelp. Vi kikket oss litt rundt, men han var som sunket i jorden... ingen andre å se heller 🤔 Vel ... det var åpenbart ikke noe interesse for å selge noe her.
Vi gikk de få skrittene bort til konkurrenten Elkjøp -og kjøpte den der i stedet. ( der fikk vi både hjelp og service)
Blir litt overrasket over at betjeningen på Power overhodet ikke var interessert i å selge en klokke til 10.000kr

8. april 2026

Hei Anne Lise,

Takk for at du velger å dele din opplevelsen med oss, det setter jeg stor pris på.

Dette er en trist historie for oss i POWER, og jeg kan ikke annet enn å beklage for at du ikke fikk den hjelpen du trengte og at ansatt dere hadde vært i kontakt med bare forsvant. At det heller ikke var andre ansatte i nærheten som dere fant er jo heller ikke slik vi ønsker at det skal være. Dette er absolutt ikke godt nok fra vår side, og gjenspeiler ikke den servicen vi ønsker at våre kunder skal møte ute i butikk.😔

Butikken er informert om det som skjedde og vil ta dette videre internt for å sørge for at lignende hendelser ikke oppstår i fremtiden.

Jeg håper du er fornøyd med din nye klokke uansett hvor den er kjøpt, og håper du gir oss sjansen til å rette opp i det inntrykket vi har gitt deg i fremtiden!😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Rolig og avslappet butikk

Rolig og avslappet butikk. Litt tilbaketrukket i Halden sentrum. Meget hyggelig og avslappet stemning. Gode lokale tilbud.

2. april 2026

Hei Håvard,

Tusen takk for din fine tilbakemelding om POWER Halden! Det er flott å høre at du opplevde butikken som rolig og avslappet, og at du satte pris på den hyggelige stemningen og de gode lokale tilbudene. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Rask behandling

Rask behandling, gode råd,hyggelig selger.

4. april 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask behandling og fikk gode råd fra vår hyggelige selger i Halden. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Fantastisk fra begynnelse til slutt

Fantastisk fra begynnelse til slutt. Jeg kjøpte 2 mobiler å fikk veldig god hjelp til å finne rett tlf til gunstig pris. Her var selger kun interessert i min opplevelse og behov. Takk for en fin opplevelse

2. april 2026

Hei Stein,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med kjøpet av de to mobilene dine. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med personlig service og fokus på dine behov.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Halden⚡

Flott kundeservice og finner gode…

Flott kundeservice og finner gode rimlige løsninger. Har handlet med denne ekspeditøren før, helt topp.

31. mars 2026

Hei Sonja,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med kundeservicen og at vi har klart å finne gode og rimelige løsninger for deg. Det betyr mye for oss at du har valgt å handle hos oss flere ganger og at du har hatt positive opplevelser.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine erfaringer, og det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.