Power.no - Gran Anmeldelser 28

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

Storgaten 10, 2750 Gran, NO

Meget hjelpsom ansatt, som brukte tid på å løse problemet jeg hadde. Tok seg god tid og ga seg ikke før det løste seg.

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

Promotion box for Power.no - Gran

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

Enestående

Fikk god hjelp😊 27/4

Fikk god hjelp😊

28. april 2026

Hei kunde,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Alt ok

Alt ok - service topp

25. april 2026

Hei ROLF,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at alt var ok og at servicen var topp.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Gran⚡

Er en god kunde der og blir godt…

Er en god kunde der og blir godt mottatt og ivaretatt.Og det sier litt det.

18. april 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for de fine ordene. Det er veldig hyggelig å høre at du blir godt mottatt og ivaretatt i Gran.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Meget hjelpsom ansatt

10. april 2026

Hei Nils,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at vår ansatt på Gran tok seg god tid til å hjelpe deg og ikke ga seg før problemet ditt var løst. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og viser at vi leverer den servicen våre kunder fortjener.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Kundebehandleren var høflig og hjalp…

Kundebehandleren var høflig og hjalp meg med det jeg skulle. Er bestandig veldig fornøyd på Power Gran.

8. april 2026

Hei Randi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at kundebehandleren var høflig og hjalp deg med det du trengte. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med servicen på POWER Gran.

Hei B,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask og hyggelig hjelp på Gran-butikken. Slike positive opplevelser gjør oss glade, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Veldig blid og serviceinnstilt dame 🤩🤩

28. mars 2026

Hei Åsfrid,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår serviceinnstilte medarbeider på Gran. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen.

Veldig bra service

Veldig bra service

28. mars 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde veldig bra service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig god service 😀

20. mars 2026

Hei Ann Kristin Rækstad,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er alltid hyggelig å få tilbakemelding fra fornøyde kunder som deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hyggelig betjening

Fikk hjelp med en gang. Fant det jeg var ute etter.

17. mars 2026

Hei Sigurd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk hyggelig betjening og at du fant det du var ute etter med en gang. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å gi god service.

Personen som hjalp meg

Personen som hjalp meg, ppsitiv opplevelse, slik skal det være,

12. mars 2026

Hei Erik,

Så hyggelig å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Gran! Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være. Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Hei IRENE,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er alltid motiverende å høre at du er fornøyd med servicen hos oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Ekspeditør hadde god kunnskap om…

Ekspeditør hadde god kunnskap om vaskemaskiner :-))

5. mars 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at ekspedisjonen på Gran hadde god kunnskap om vaskemaskiner og kunne hjelpe deg godt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med kyndig hjelp og god service.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Fikk veldig god service av operatøren…

Fikk veldig god service av operatøren som hjalp meg

28. februar 2026

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god service av operatøren vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Veldig flinke ansatte .

Veldig flinke ansatte .

27. februar 2026

Hei Arturas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde de ansatte som så flinke. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Raskt og effektivt og de hadde det jeg…

Raskt og effektivt og de hadde det jeg kom dit for👏👏👏👏👏

17. februar 2026

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask og effektiv service på POWER Gran, og at de hadde akkurat det du trengte. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere god service.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Raskt og effektivt og de hadde det jeg…

Raskt og effektivt og de hadde det jeg var ute etter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. februar 2026

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask og effektiv service, og at vi hadde akkurat det du var ute etter. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Beste power

Alltid like god kundeservice her som alltid, kommer sjølsagt tilbake :)

18. februar 2026

Hei Lene-Angelica,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår i Gran. Vi setter stor pris på at du velger å komme tilbake til oss gang på gang. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Gran⚡

Kom til den tiden den var lovet

Kom til den tiden den var lovet, veldig hyggelig betjening på power Gran alltid god servic

14. februar 2026

Hei Sissel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at leveringen kom til avtalt tid og at du opplevde hyggelig betjening på POWER Gran. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss.

Det varmer hjertet vårt å vite at teamet vårt leverer god service som gjør en forskjell for kundene våre. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste opplevelsen mulig.

Takk igjen for at du valgte POWER!