Betjeningen var veldig hjelpsom og jeg fikk god hjelp til kjøp av ny stekeovn👍 Jeg valgte den eneste ovnen som ikke var helt sort og så hadde den knapper😂 Jeg er en eldre dame som ikke trenger... Vis mer
En person i Servise «skar gjennom» og det ble en grei løsning. Det oppleves som « lite proft» å ikke motta en tilbakemelding innen ett døgn, som ble lovet (da printeren ble levert inn). Printeren v... Vis mer
Alltid hyggelige respektfulle og veldig høflige folk som jobber der ,så håper alltid dere fortsetter med den gode arbeidet og den gode servicen 👍
Stokkamyrvn. 7, 4313, Sandnes, Norge

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Tok veldig lang tid for å slå inn et produkt. Prisen var feil og jeg måtte vente unaturlig lenge.

Svar fra Power.no - Forus
Svært hyggeligebog dyktige fagfolk. Arbeidet ble utført raskt og prikkfritt og med godt humør,

Svar fra Power.no - Forus
Fikk det jeg skulle ha. Men dere gjør alt uklart og vanskelig med «alltid tilbud» ingen ting er normalt

Svar fra Power.no - Forus
Blir møtt av en imøtekommende kjekk ung mann som har god kunnskap om produktene

Svar fra Power.no - Forus
Svært god service! Effektiv og enkel kjøpsopplevelse fra start til slutt

Svar fra Power.no - Forus
Fantastisk god service og bra tilbud med DNB rabatt i tillegg.

Svar fra Power.no - Forus
Litt for lenge å vente, men dyktig selger. Power kunne hatt flere på salg, og ikke bare i kassen denne ettermiddagen.

Svar fra Power.no - Forus
Kjøpte meg et LG 65’’ tv , jeg sa ja til kalibrering av tv , jeg ble lovet dagen etter , dagen kom og jeg hørte ikke noe fra Power forus , kjørte til butikken før å høre om TV-en var klar , men etter litt telefoner kom det endelig en kar , og han kunne fortelle at tv ikke var klargjort pga av mangel på personell , dette er ikke holdbart for meg , dårlig service , kunne kontaktet meg og gitt meg en beskjed. Jeg tok med meg tv en uten kalibrering, da jeg ikke hadde noe tv hjemme. Blir ikke noe besøk hos Power Forus for min del.

Svar fra Power.no - Forus
Hyggelige kundeveiledere, mye bra utvalg, vet hva dem snakker om når det gjaldt visse varer. Fikk faktisk råd om andre butikker pga lang tid før varen kom inn slik at vi slapp å vente på at den skal dukke opp i butikken. Det er ikke mange butikker som vil råde enn å gå til et annet butikk for varen de selv vil selge. Vennlige og imøtekommende arbeidere. God kundeservice og kjekke personale.

Svar fra Power.no - Forus
NY OPPDATERING: Har slettet min tidligere anmeldelse da saken løste seg, så takk til Linn og Power Forus for å løse saken på en god måte.