Power.no - Flekkefjord Anmeldelser 6

4,2

Beliggenhet

Bytt filial

Brogaten 21, 4400 Flekkefjord, NO

Veldig behjelpelig med en gang. Han spør om de skal levere Alt er gjort innen 10 minutter

Servicen ved kjøp med tanke på oppstart av produkter og levering hjem uten kostnad

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• Brogaten 21, 4400, Flekkefjord, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Flekkefjord

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,2

Bra

Power Flekkefjord er beste butikk på…

Power Flekkefjord er beste butikk på alt de tilbyr sine kunder !!👏👏👍👍Alltid hjelpsom og vi finner alltid en god løsning !!Hurra for Rune og hans hjelpere !!!Servicen er helt på topp !!!Anbefaler de til mange både på service og gode priser !!!!👍👍👍👏👏👏😀😀😀😀

15. mai 2026

Hei SOLVEIG,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at POWER Flekkefjord leverer så god service og gode løsninger.

Vi setter stor pris på at du anbefaler butikken videre, og det er ekstra kjekt å høre at opplevelsen har vært helt på topp.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Flekkefjord⚡

Fantastisk hyggelig og hjelpsom…

Fantastisk hyggelig og hjelpsom service. Kan varmt anbefales!

15. april 2026

Hei Leif,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er deilig å høre at du opplevde så hyggelig og hjelpsom service hos oss i Flekkefjord. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre til andre.

Servicen

16. april 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen vår ved kjøp og oppstart av produkter. Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste opplevelsen mulig, og det er flott å vite at vi har lyktes med det hos deg.

Det er deilig at du opplevde leveringen og oppstarten som smidig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss!

God kundeopplevelse

Veldig behjelpelig med en gang. Han spør om de skal levere
Alt er gjort innen 10 minutter

15. april 2026

Hei Camilla,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk en så god kundeopplevelse i Flekkefjord. Vi setter stor pris på at teamet vårt var behjelpelig med en gang og fikk alt ordnet på bare 10 minutter.

Helt topp

Veldig bra. Super kundeservice og god veiledning og anbefalinger på power Tveit elektro i Flekkefjord. De er ikke nødvendigvis ute etter å selge det dyreste de har som mange andre, men heller selge det du trenger. Veldig fornøyd.

27. mars 2026

Hei Gordon,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Flekkefjord. Vi setter stor pris på at du fremhever den gode kundeservicen og veiledningen du fikk. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - at vi hjelper deg med å finne det som passer best for dine behov, ikke nødvendigvis det dyreste. Takk for at du tok deg tid til å dele denne flotte anmeldelsen!

Hei Brian,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med leveringen. Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste opplevelsen, og det er deilig å vite at vi traff blink denne gangen. Din positive tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å levere topp service!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av din lokale POWER-butikk⚡