Power.no - Alnabru Anmeldelser

Beliggenhet

Bytt filial

Smalvollveien 65, 0667 Oslo, NO

Hei. Jeg må bare si en ting. Jeg var først på Elkjøp for å se på en vare de ikke hadde. De var nonchalante og jeg ble bare henvist videre til å spørre andre. Det endte med at jeg selv gikk rundt for å... Vis mer

Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Vis mer

Bestilte stekeovn med click og collect. Lageret brukte lang tid og fant ikke ovnen. Ble sendt tilbake til butikken og måtte på nytt vente lenge. Ble igjen sendt tilbake på lageret og måtte vente lenge... Vis mer

Jeg vil gjerne takke selgeren Mito hos Power Alnabru for utrolig god hjelp da jeg bestilte en ny AEG komfyr til min mor. Han var profesjonell, hyggelig og ga oss god veiledning gjennom hele proses... Vis mer

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Alnabru

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

10 898 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super service !

Har aldri opplevd maken til service. Ikke bare av én ekspeditør, men av flere samtidig. Alle hjalp til å ordne opp i problemet mitt.

26. februar 2026

Hei M. N.,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at teamet vårt på Alnabru ga deg så god service og at flere av våre medarbeidere jobbet sammen for å løse problemet ditt.

Hei Govind,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og rask ekspedisjon ved kassen på Alnabru. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hei Nils,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde enkel og rask handel og fikk god hjelp hos oss på Alnabru. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hyggelig

Hyggelig, enkelt og rask tilbakelevering av vare 😄

26. februar 2026

Hei IVAR,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med tilbakeleveringen av varen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Ble lurt med forsikring

Ble lurt med forsikring

3. februar 2026

Hei Paris,

Jeg setter pris på at du velger å gi oss en tilbakemelding på ditt besøk hos oss, trist å se at du ikke ble fornøyd denne gangen. Vi ønsker gjerne hjelpe deg med dette, og anbefaler deg å ta turen innom oss og henvise til din anmeldelse slik at vi kan se på dette sammen med deg.

Skulle du ha andre spørsmål kan du også ta kontakt med vår kundeservice 📞💬

Ønsker deg en fin dag videre!

Få ansatte

Det var lite ansatte så det tok lang tid før vi fikk hjelp selv om det var lite kunder. Når vi først fikk hjelp så var det god hjelp

25. februar 2026

Hei Marit,

Takk for tilbakemeldingen din om besøket på POWER Alnabru. Det er bra å høre at du fikk god hjelp når du først kom i kontakt med våre ansatte, selv om ventetiden var lengre enn ønskelig. Vi forstår at det kan være frustrerende å vente på hjelp, spesielt når det ikke er så mange kunder i butikken. Vi setter pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen din med oss, da dette hjelper oss å forbedre servicen vår.

hurtig og effiktivt

hurtig og effiktivt

24. februar 2026

Hei Gunter,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde service som var både hurtig og effektiv hos oss på Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Utmerket service ..

Utmerket service ... de hjelper deg alltid når det er et problem

20. februar 2026

Hei Facundo,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med servicen på Alnabru. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine erfaringer.

Det er flott å vite at teamet vårt alltid er der for å hjelpe når det oppstår problemer. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Fikk veldig gode hjelp

Fikk veldig gode hjelp

20. februar 2026

Hei Rana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp på Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei Henny Irene

Du har et godt poeng – hvordan vi møter kundene våre betyr mye for opplevelsen i butikk. Vi tar dette videre med butikken, for vi ønsker at alle som besøker oss skal bli møtt på en hyggelig og imøtekommende måte 😊
Takk for at du sier ifra – det hjelper oss å bli bedre.

Veronica

Meget hjelpsom.

14. februar 2026

Hei Annbjørg,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde servicen som meget hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Det betyr mye for oss å vite at teamet vårt kunne hjelpe deg på en god måte. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Alnabru⚡

Selger løy til meg for å selge

Jeg opplevde at selger direkte løy til meg.
Da jeg ville vite prisen på et produkt ble jeg fortalt at den kostet 1000kr men at jeg kunne få den for 698kr.
Takket ja til det og for servicen.
Sjekket i etterkant produktet jeg kjøpte og så at den reelle prisen VAR 698kr.
Selgeren valgte å lyve til meg for å sikre salget. Dette er slett service av vedkommende.
Skal formidles at produktet er bra det, og jeg hadde nok kjøpt til den prisen uansett om han hadde vært ærlig.
Skjerpings til denne selgeren!

12. februar 2026

Hei Anna-Lena,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding og sier ifra.
Det er leit om en selger bevisst oppgir en høyere «førpris» for å få det til å se ut som du får rabatt, når prisen i realiteten er den samme.
Slik skal vi ikke opptre, og du skal kunne stole på informasjonen du får hos oss 👍
Vi beklager dette, og tar tilbakemeldingen din videre internt slik at selgeren og butikken blir fulgt opp. Takk for at du likevel deler at du er fornøyd med selve produktet.

Ønsker deg en fin dag! 🤩

Veronica

Hei Eldre kunde,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi setter stor pris på at du deler dine erfaringer med oss.

Vi forstår at det kan være frustrerende når du opplever at fokuset ligger på dyrere produkter fremfor å finne den beste løsningen for dine behov. For slik spesifikk tilbakemelding om servicen vår, anbefaler vi at du kontakter kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dine tanker med oss!

Power Alana dritt kundeservice

Jeg var innom butikken dere på Alana. Som vanlig står en gjeng ungdommer/medarbeidere på 4-5 stk og skravler og ser ut til å diskutere hvem av dem som skal hjelpe oss når vi er på vei bort til dem. Vi skal kjøpe en AirPods maks som på nettsiden står dere skal ha på lager. Han sjekker, går inn på lager kommer tilbake og sier at dere har ikke i den fargen. Jeg drar derfra, men etter en halvtime gjøre en bestilling på klikk og hent og får kjapt melding at varen er klar for henting!! Så da må jeg dra tilbake enda engang. Tilbake ved kassen er det som vanlig mange irriterte kunder, han bak meg gir opp og legger fra seg trommemaskinen han skulle kjøpe og sier at han gidder ikke mer. Det er ikke første gang at de er sløve og kaotisk i den butikken. Ungdommene som jobber der ser ut til å være opptatt av alt annet enn kundene.

8. februar 2026

Hei Amang,

Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.

Vi beklager virkelig den opplevelsen du har hatt hos oss. Det du beskriver; fra dårlig kundemottak og feil lagerinformasjon til unødvendige ekstra turer og lang ventetid i kassen, er ikke den servicen vi skal levere. At dette er gjentatte opplevelser gjør det enda mer alvorlig og vi tar dette med oss videre.

Dette er ikke godt nok, og vi forstår frustrasjonen din.

Takk for at du gir oss beskjed, selv om opplevelsen har vært langt under forventningene.🙁

Ønsker deg en fin dag videre!👍

Kunde opplevelse

Hei,
Veldig bra kundeservice.
Og det er for lang ventetid ved utlevering.

Hei Selman,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er fantastisk å høre at du opplevde veldig bra kundeservice hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vi forstår at lang ventetid ved utlevering kan være frustrerende, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å gjøre hentingen så smidig som mulig for våre kunder.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Alnabru⚡

Jeg er veldig fornøyd med å handle hos…

Jeg er veldig fornøyd med å handle hos Power.

Hei JUVENAL,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med å handle hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er kunder som deg som gjør jobben vår så meningsfull. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Det er veldig fornøyd;)

Det er veldig fornøyd

Hei Yemane,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med opplevelsen din hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den positive opplevelsen din.

Det er tilbakemeldinger som din som motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan. Vi håper du får mye glede av produktet ditt!

Gode Kundeservice

5. februar 2026

Hei IRAD AHMED ALI,

Tusen takk for din positive tilbakemelding og 4-stjernes vurdering av vår kundeservice på POWER Alnabru!

Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundeservice hos oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye for vårt team og motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Skulle kjøpe kaffetrakter

Skulle kjøpe kaffetrakter. De to som var utstilt med pris var bestillingsvare. Den som de hadde var hverken utstilt, eller priset. Da vi ba om å få se på trakteren de hadde kunne de ikke åpne esken, for da ble det B vare.
Dette er for dårlig. Still ut den ene trakteren man faktisk har, og pris. Skjønner bestillingstid på en sofa, men på en kaffetrakter er for drøyt.

1. februar 2026

Hei Roar,

Vi setter pris på at du tar deg tiden til å legge igjen en tilbakemelding.🌟

Beklager at du opplevde besøket hos oss på denne måten, vi ønsker jo gjerne at kundene våre skal ha mulighet til å se på en del av sortimentet vårt. Dessverre er det ikke alltid mulighet for oss å ha alle modeller utstilt i butikk, allikevel er det uheldig at du i denne sammenheng ikke fikk mulighet til å se på den varen som var i lager og dette tar vi med oss videre. 👍

God pris

God pris. Flott rabatt. Godt produkt.

29. januar 2026

Hei Inge,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er deilig å høre at du er fornøyd med både prisen og rabatten, og at produktet holder høy kvalitet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.