Fantastisk flot resultat
Brian fra PowerRens har leveret et flot og grundigt arbejde og jeg er meget tilfreds med min flise-terrasse.
Hos PowerRens specialiserer vi os i effektiv og skånsom rensning af fliser, træterrasser, tage, facader og tagrender. Vi er et dedikeret team med base i København, som brænder for at levere høj kvalitet, personlig service og resultater, der kan ses med det samme. Vi bruger miljøgodkendte produkter og professionelt udstyr for at sikre langtidsholdbare løsninger – altid med respekt for både overflader og omgivelser. Uanset om du vælger en enkelt behandling eller et komplet tilbud, får du ærlig rådgivning, fair priser og gennemsigtighed hele vejen. Vi tilbyder også fordelagtige naborabatter og serviceaftaler, så du får endnu mere værdi for pengene. Vores mål er enkelt: At gøre det nemt og trygt for dig at få en flot og velholdt ejendom – uden kompromis med kvaliteten. Læs anmeldelser, og oplev hvorfor flere og flere vælger PowerRens.
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg fandt firmaet på Facebook og fik aftalt en tid i løbet af weekenden. Allerede tirsdag kom der en flink medarbejder forbi, som rensede og olierede min træterrasse. Det er et rigtig pænt resultat, og jeg er meget tilfreds!
Dialogen med Brian gik godt og er glad for resultatet og prisen, bliver nok ikke sidste gang jeg bruger dem til at rense mine fliser.
Jeg kontakt dem for et tilbud, blev ringet op af en flink fyr, alt var godt jeg fik fortalt hvad de gjorde mm.
I denne samtale fortælle han at de selfølgelig også har fug sand med.
Jeg modtag et tilbud og jeg ligger ikke mærke til det ikke stå på den regning
Og jeg takker jo bare ja til tilbuddet i telefonen.
Så jeg brugte i weekenden power rens til at få mine fliser renset.
Super fint resultat meget tilfreds ikke fordi jeg har den største forstand på det.
Men min nabo ser så at jeg er i gang med at få renset mine fliser og går så hen til en af jeres medarbejdere og spørger om hun også kan få ordnet sine fliser, hvilke hun kunne
Her kommer mit problem i tag ikke vand fra hende men kun fra mig.
Dette er sku ikke i orden!!
jeg ringer til jer og I giver mig et sløjt nedslag på 200 kr. fordi vand ikke er dyrt ? Seriøs ?
Nu hvor regningen skal betales, siger i så at jeg ikke får de 200kr rabat pga at der ikke var fug sand med i prisen !
Det er vanvittigt !
Jeg havde endda lige spurgt til en pris om at få ordnet min forhave på 16 m² og så laver i denne på mig !
Øh nej tak ! Jeg finder et andet firma til at ordne min forhave og min 200m² gårdhave i min café!

Svar fra Power Rens
Fliserne blev super rene, intet at klage over. De glemte dog et område, og de kom tilbage kvit og frit og ordnede det. De forklarede mig også meget klart hvorfor og hvordan det virker. Det lød til de har gjort det her i lang tid. Tak til fyrene fra powerrens
Flinke fyre. Terrassen står pæn og ny uden splinter som jeg frygtede. God faglighed og håndværk.
Fik nogle venlige og professionelle medarbejdere forbi, som rensede mine fliser på 2 timer. Meget tilfreds med resultatet, kan varmt anbefales.
Unge drenge som ikke har styr på en skid.
Jeg kontaktede dem de kom og rensede,
Et par uger igen kom der ukrrudt igen, jeg ringede så og de kom igen, det alge spray de bruger er ikke brugbart fordi det hjalp ikke,
Pludselig kunne vi ikke skylle vores toiletter vi fandt ud af alt snavns og sand har de lagt i kloakken.
Så havde kloak man til at komme!!!
I skal ikke vælge de drenge de har ikke styr på det,
Vi har haft Powerrens ude for at højtryksrense facader samt svalegange i vores ejerforening, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Super service hele vejen igennem, de var både professionelle, venlige og imødekommende.
Priserne var de bedste, vi kunne finde, og kvaliteten af arbejdet var i top. De tilbød også algebehandling af taget, da de kunne se, det trængte, hvilket gav mening da liften allerede var på stedet. Vi sparede dermed penge og fik ordnet det med det samme.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale Powerrens og vil helt klart bruge dem igen i fremtiden!
Fair pris og veludført arbejde, der bare spillede og betyder at vores facade har fået et stort løft i dag. Venlig og professionel service, så kan kun anbefale dem.
Punktlighed. Nøjsom arbejde. Prisen. Mine fliser ser nu som nye. Jeg kontaktede dem. Samme dag kom de for at give mig en vurdering - også med at fjerne potteplanter og havemøbler fra terrassen. Dagen efter kom han præcis kl. 8:00. Om eftermiddag kunne jeg sidde og nyde vejret ude på min ‘nye’ terrasse.
Super flot resultat 😊. Havde meget beskidte fliser, og den hjælpsomme medarbejder Brian, fik dem til at se helt nye ud.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.