Nachtrag 19.01.22: Nach drei Tagen auslüften lassen war der Gestank zum größten Teil verflogen. Trotzdem hält diese Erfahrung mich von einer weiteren Bestellung ab auch wenn der Kontakt sehr freund... Vis mer

Opinie o firmie POSTERTON znalazłam tu dopiero po złożeniu zamówienia i przyznam szczerze lekko zadrżałam. Okazuje się jednak, że zupełnie niepotrzebnie! Przesyłka dotarła do mnie w ciągu 3 dni roboc... Vis mer

Dålig kvalité på postern (verkar vara låg upplösning) och 199kr för att returnera.. Kan avrekommendera att handla här. Edit 4/7: Verkar inte gå att svara, så jag redigerar mitt omdömme efter... Vis mer

1. Netthandelstjeneste
  2. Interiørbutikk

We at Posterton started our journey in Sweden, with an ambition to share our passion for the latest trends in interior design with the world. The company has its headquarters in Stockholm and is run by a group of enthusiasts who all have extensive experience in the worlds of fashion and design. We offer high-quality posters with images that we hand-pick from leading photographers and designers. We also offer exclusive, elegant frames, so that you can create the perfect piece of wall art for your home.

3,2

Middels

Kapotte bestelling, geen refund

Mijn fotolijst was ruim 4 weken onderweg. Toen ik hem binnenkreeg was hij helemaal verbogen en onbruikbaar. Gelijk gemaild, want je kan ze niet bellen. Na een paar keer mailen eindelijk reactie. Ze zouden een nieuwe toesturen. Nooit gekomen. Heb nog weer gemaild en kreeg te horen dat er wat vertraging was maar dat ze hem snel zouden opsturen. Weer niks. Uiteindelijk geld terug gevraagd maar ook dat is helaas niet gelukt. 42 euro kwijt. Echt geen aanrader!!

20. januar 2024

Svarar aldrig på mejl, lång leveranstid. NEJ!

Beställde en poster för 11 dagar sen. Hört av mig 2 gånger nu och frågat hur det gått med beställningen då det varit knäpptyst. Inte ett ljud har jag hört. Märkligt att ett företag inte verkar kunna skicka ut en artikel ens i mellandagarna då det inte är några röda dagar och posten fungerar som vanligt. När jag har beställt från ett annat företag tog det knappt 2 dagar att få en vara så det går ju mycket väl utmärkt att skicka ut en vara under den tiden.

Tyvärr så betalade jag i förskott, fick bara en orderbekräftelse och sen har det varit, som sagt, jäkligt tyst. Tänkte postern skulle bli en fin födelsedagspresent men med tanke på att den födelsedagen är 2 dagar bort nu så är det osannolikt. Finns bättre företag att köpa poster ifrån. BESTÄLL INTE!!!!!

22. desember 2023

Onmogelijk om met Posterton in contact te komen

Helaas de verkeerde lijsten besteld, meteen gemaild om de order te annuleren. Helaas geen reactie gekregen waarna de lijsten toch geleverd zijn. Vervolgens meteen weer contact opgenomen om de lijsten te retourneren, echter krijg ik zelfs na reminders nog steeds geen reactie. Onmogelijk om met Posterton in contact te komen.

26. november 2023

Miłe zaskoczenie

Przesyłka dotarła do mnie w ciągu 3 dni roboczych od złożenia zamówienia (pomimo nawet do 30 dni wskazanych w regulaminie sklepu). Wszystko solidnie spakowane, ramki zabezpieczone folią bąbelkową. Życzę wszystkim tak miłych doświadczeń przy zamówieniach z POSTERTON i tym samym wyłącznie pięknie udekorowanych ścian :)

29. november 2023

j'ai commandé sur le site

j'ai commandé sur le site. Le paiement est confirmé, mais la page de confirmation de commande n'existe pas. je n'ai ni accusé dé réception de ma commande, ni numéro d'expédition. C'est très contrariant ! Où est mon argent? Merci de faire le nécessaire pour me donner des informations précises!!! Comment faire???

4. juli 2023

Bonjour Mathilde,

Thank you for your feedback. I hope it is okay that we reply in English.

We can see that you have tried to complete an order with us today, but the payment was declined by our payment provider Adyen which was also communicated in the payment process.

Because of this, the order was not completed and you did not receive an order confirmation.

You are most welcome to place another order with us providing an updated payment method. We will make sure the posters are sent shortly after you place the order.

We wish you a great day and hope to receive a new order from you.

Best regards,
Posterton

Super schnelle Lieferung!

Heute sind die beiden Bilder angekommen und ich bin begeistert, top Druck auf top Qualität von Papier bzw schon fast so dick wie dünne Pappe, sie ließen sich deshalb auch gut und ganz problemlos in die passenden Rahmen einlegen. Ich bin hochzufrieden und würde jederzeit wieder dort kaufen. Es lag sogar noch eine kleine Packung Pralinen mit im Paket.

15. februar 2023

Tog lång tid att få varorna och med ett…

Tog lång tid att få varorna och med ett returpris på 199kr kommer jag inte att beställa nåt mer härifrån

7. november 2022

Hej Bitte!

Vi har en leveranstid på 2-3 arbetsdagar, om det är så att det tar längre tid än 5 arbetsdagar så rekommenderar vi alltid att man kontaktar oss ifall något har hänt med leveransen.

Det är en returkostnad på 199:- som täcker fraktkostnaden samt den administrativa hanteringen som tillkommer vid en retur. Men om det skulle vara så att det rör sig om en reklamation eller liknande så står vi givetvis för denna kostnaden. Så om något har varit fel med din order så får du gärna kontakta oss så ska vi hjälpa dig med detta :)

Vänliga hälsningar,
Teamet på Posterton

Urusel kvalité på postern och 199kr för…

Edit 4/7: Verkar inte gå att svara, så jag redigerar mitt omdömme efter ert svar.

Med en så hög kostnad för retur så blir det irrelevant att returnera när postern som i mitt fall kostar lika mycket som returen. Desenio t.ex. tar 49kr för retur, så det är inte något som är omöjligt att genomföra. Möjligtvis att det isåfall tar en liten bit från er profit men utifrån vad jag läst om företaget går det så otroligt bra så det borde inte vara något problem :)

Jag är dock tacksam för pengarna tillbaka, plus för det!

Mvh
Michael

1. juli 2022

Hej Michael!

Så ska det absolut inte vara, våra posters ska ha en bra kvalité så det låter dessvärre som att något tokigt har hänt på tryckeriet med den postern du har beställt. Jag ber om ursäkt för det!

En retur kostar 199:- och detta är för att täcka kostnaderna för frakten, samt kostnaden för det administrativa arbetet som tillkommer vid en hantering av en retur.

Jag ser att du nu har varit i kontakt med min kollega på kundtjänsten som har hjälpt dig i detta ärendet.

Vänliga hälsningar,
Teamet på Posterton

Schlechte Druck- und Farbqualität

Schlechte Druck- und Farbqualität. 19€ wird für die Retoure gefordert.

2. april 2022

Hello Sebastien,

Thanks for your review,

We're sorry to hear that our products did not meet your expectations. We would love to be in contact with you in order get more information and help you with this matter. We would be super glad if you could contact us via our customer service channel : info@posterton.de.

We wish you a great day!

A return too expensive!

I bought 4 pics and would like to send one back but it´s a joke that it costes 19E to send it back. I would have loved to buy more but if the pic doesnt look good I wont pay every time that amount of money for a return.

25. februar 2022

Hello Bárbara,

Thank you for your review,

We are sorry to hear about this situation, we would gladly help you, unfortunately I cannot see any order number attache to your review. Could you please contact us to the following address : info@posterton.se

Looking forward to hearing from you.

Have a great day 🤩

Kupiłam ramy dębowe

Zastanawiałam się czy kupić w tym sklepie przez niektóre opinie tutaj ale zaryzykowałam i kupiłam 4 ramy dębowe. Przesyłka dotarła po niecałych 2 dniach, świetnie zapakowana a ramki są piękne. Muszę przyznać, że ich jakość jest lepsza niż w innych dobrze znanych sklepach z ramami i plakatami. Są pokryte lakierem. Polecam z czystym sumieniem.

18. februar 2022

Teleurgesteld en boos

4 posters besteld.
3 binnen gekregen.
Hier 3 emails over geschreven. Tot nu toe, na ander halve maand, geen reactie.
Er is geen mogelijkheid tot bellen.
Kwaliteit bedroevend slecht. Kopie bij de Bruna 100% beter en goedkoper
Veel geld kwijt.
Nooit meer.

6. februar 2022

Plaatje uitgeprint op iets dikker papier

Posters zijn snel binnen gekomen, dat was fijn. Verder vind ik de kwaliteit van de poster rampzalig. De foto’s zijn onscherp en het papier is niet eens poster papier. Het ziet er uit alsof het zelf afgedrukt is. Ik had het beter zelf kunnen doen en op écht poster papier uit kunnen printen. Nu lees ik dat de retourkosten €19.- bedragen!! Belachelijk. Geen Posterton meer voor mij.

1. februar 2022

Hi!

We are sorry to hear this. I can't see that you have been in contact with us about this, please send a email to info@posterton.nl so will we help you with this! :)

J’ai commandé une bouteil en verre de…

J’ai commandé une bouteil en verre de whisky avec un beau verre ça m’a prélever mon argent mais ça me dit que je ne peut pas être libre arnaque se dire je veut me faire rembourser mais on ne peut rien demander sur ce site !!!!!!!!!je veut mon remboursement

30. januar 2022

Bonjour,

Nous sommes navrés d'apprendre cela. Malheureusement vous n'avez partagé votre numéro de commande ou votre nom. Pouvez-vous nous contacter à l'adresse suivante : info@posterton.se

Belle journée!