Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

condooms zonder doosje geleverd. Dit vond ik vervelend omdat ik dan niet kan nagaan of het de juiste zijn. Na contact met het bedrijf hebben ze mij behulpzaam de fotos van het doosje met matchende... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maandag een bestelling geplaatst. Zou dinsdag bezorgd worden, maar tot op de dag nvan vandaag niets ontvangen. Contact opgenomen via e-mail. Moest maar eens kijken of het niet bij de buren was bezorg... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Legemiddelgrossist
  2. Apotek

Skrevet av virksomheten

Postcondooms is de webshop voor condooms en glijmiddel. Geen verzendkosten, snelle bezorging en lage prijzen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Verkeerd product

Ik was opzoek naar Pasante delay condooms en was verrast dat deze website het op voorraad had, aangezien veel websites aangeven dat dit product niet voorradig is. Bij ontvangst van het product zat er een ander product in. Geen voorafgaande communicatie dat het product uitverkocht was of gevraagd of het alternatieve product akkoord was. Achteraf eenmalig een e-mail gehad, maar geen optie tot ruil.

14. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

condooms zonder doosje geleverd, opgelost door bedrijf

Na contact met het bedrijf hebben ze mij behulpzaam de fotos van het doosje met matchende nummers kunnen sturen, hierdoor ben ik er toch van overtuigd dat het wel de juiste condooms zijn.

10. september 2024

Svar fra Postcondooms.nl

Wij sturen nooit bewust verkeerde condooms op. De verpakking meeleveren is bij veel producten optioneel. Als je ons even een mail stuurt met een foto van de voor- en achterkant van het condoom dan kunnen wij je de verpakking laten zien waar deze uit komen.

Slecht reageren op mail.

Slecht reageren op mail.
Geen retour mogelijkheid ook al komt bestelling defect uit de verpakking.
Op sommige artikelen zit geen garantie.
Dus ze kunnen defecte artikelen op sturen en dan heb je pech.
Dus erns maar Nooit weer.

Hoe kun je nu een artikel controleren of defect is zonder uit de verpakking te halen.

7. august 2024

Svar fra Postcondooms.nl

Toys zijn vanzelfsprekend niet te retourneren na het openen van de verpakking. Na het meedelen van deze boodschap werd ineens gemeld dat het product (€10, gratis verzonden) defect zou zijn..

Zeer prettig bedrijf

Zeer prettig bedrijf. Het bestelde product was niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden en wij mochten het terugsturen en kregen alles vergoed. Prima service

1. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levering is niet foutloos verlopen, de helft van de bestelling vergeten. Direct geïnformeerd en kreeg de ander helft van de bestelling direct nageleverd. Fouten maken is menselijk, hoe je omgaat met fouten corrigeren toont pas hoe goed je bent.

22. mai 2024

Prima prijzen

Prima prijzen. Vriendelijke personeel en bij eventuele complicaties word je snel geholpen.

Aanrader.

19. april 2024

No contact

Ordered wrong item, sent email, never got any reply back. Stay away.

29. februar 2024

Svar fra Postcondooms.nl

We hebben je een email gestuurd maar geen reactie ontvangen. Een product kan altijd teruggestuurd worden. Neem aub even opnieuw contact met ons op.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mensen hier NIET bestellen ze doen als…

Mensen hier NIET bestellen ze doen als of er iets verzonden is, TRACK AND TRACE sturen ze niet bij, mail beantwoorden ze ook niet bellen niemand neemt op!!!!

NIET KOPEN!!! BETAAL ERGENS ANDERS 2 3 € MEER MAAR DAN HEBJE OOK WAT!!!!!

23. februar 2024

Svar fra Postcondooms.nl

Verzenden met een trackingcode is beschikbaar voor €2,99.

Oplichting

Volgens de tracktrace code, transporteur van dezelfde eigenaar, bezorgd op 29-12.
20-01 nog steeds niks!

20. januar 2024

Slechte service

Slechte service. 5 oktober bestelling geplaatst en tot heden niks vernomen ook niet via de mail. Bestel hier niks want je bent je geld kwijt!

5. oktober 2023

Slechte klantenservice

Moest maar eens kijken of het niet bij de buren was bezorgd. Daarna nog enkele mails gestuurd, maar totaal geen reactie meer. Kunt beter iets bestellen bij een betrouwbare site met een nette klantenservice.

20. mars 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv