Se hva andre synes
condooms zonder doosje geleverd. Dit vond ik vervelend omdat ik dan niet kan nagaan of het de juiste zijn. Na contact met het bedrijf hebben ze mij behulpzaam de fotos van het doosje met matchende... Vis mer
Selskapet har svart
Maandag een bestelling geplaatst. Zou dinsdag bezorgd worden, maar tot op de dag nvan vandaag niets ontvangen. Contact opgenomen via e-mail. Moest maar eens kijken of het niet bij de buren was bezorg... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Postcondooms is de webshop voor condooms en glijmiddel. Geen verzendkosten, snelle bezorging en lage prijzen.
Kontaktopplysninger
Blokkenweg 31, 6717AA, Ede, Nederland
- info@postcondooms.nl
- postcondooms.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Verkeerd product
Ik was opzoek naar Pasante delay condooms en was verrast dat deze website het op voorraad had, aangezien veel websites aangeven dat dit product niet voorradig is. Bij ontvangst van het product zat er een ander product in. Geen voorafgaande communicatie dat het product uitverkocht was of gevraagd of het alternatieve product akkoord was. Achteraf eenmalig een e-mail gehad, maar geen optie tot ruil.
Er was een misverstand met mijn…
Er was een misverstand met mijn bestelling waar Postcondoomsnl.nl niks aan kon doen, maar alsnog hebben ze het volledig op hun kosten ten voordele voor mij opgelost. Heel erg bedankt!!!
Product eerst niet ontvangen, netjes opgelost
Na melding gemaakt te hebben dat mijn product niet geleverd was, is er netjes een 2e levering gemaakt. Deze is wel snel geleverd.
condooms zonder doosje geleverd, opgelost door bedrijf
Na contact met het bedrijf hebben ze mij behulpzaam de fotos van het doosje met matchende nummers kunnen sturen, hierdoor ben ik er toch van overtuigd dat het wel de juiste condooms zijn.

Slecht reageren op mail.
Slecht reageren op mail.
Geen retour mogelijkheid ook al komt bestelling defect uit de verpakking.
Op sommige artikelen zit geen garantie.
Dus ze kunnen defecte artikelen op sturen en dan heb je pech.
Dus erns maar Nooit weer.
Hoe kun je nu een artikel controleren of defect is zonder uit de verpakking te halen.

Enorm goede (klanten)service
Enorm goede (klanten)service. Snelle reactie bij vragen en deskundig. Aanrader. Ook de levering was goed en een vlotte levering.
Prima prijzen en snel binnen gekregen…
Prima prijzen en snel binnen gekregen via DHL.
Snel geleverd en goedeService …
Snel geleverd en op op het laaste moment nog op een post nl punt geregeld
Zeer prettig bedrijf
Zeer prettig bedrijf. Het bestelde product was niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden en wij mochten het terugsturen en kregen alles vergoed. Prima service
Levering volgens afspraak
Levering volgens afspraak , goede klantenservice dik voor mekaar
Levering is niet foutloos verlopen, de helft van de bestelling vergeten. Direct geïnformeerd en kreeg de ander helft van de bestelling direct nageleverd. Fouten maken is menselijk, hoe je omgaat met fouten corrigeren toont pas hoe goed je bent.
Prima prijzen
Prima prijzen. Vriendelijke personeel en bij eventuele complicaties word je snel geholpen.
Aanrader.
No contact
Ordered wrong item, sent email, never got any reply back. Stay away.

Svar fra Postcondooms.nl
Mensen hier NIET bestellen ze doen als…
Mensen hier NIET bestellen ze doen als of er iets verzonden is, TRACK AND TRACE sturen ze niet bij, mail beantwoorden ze ook niet bellen niemand neemt op!!!!
NIET KOPEN!!! BETAAL ERGENS ANDERS 2 3 € MEER MAAR DAN HEBJE OOK WAT!!!!!

Oplichting
Volgens de tracktrace code, transporteur van dezelfde eigenaar, bezorgd op 29-12.
20-01 nog steeds niks!
Geretourneerd en gewoon geld terug gehad !
Prima service. Heb een pakketje geretourneerd. Belde na 2 weken terug om te vragen wat de procedure was. Na 2 dagen kreeg ik een belletje terug en geld wordt terug overgemaakt.
Slechte service
Slechte service. 5 oktober bestelling geplaatst en tot heden niks vernomen ook niet via de mail. Bestel hier niks want je bent je geld kwijt!
Slechte klantenservice
Moest maar eens kijken of het niet bij de buren was bezorgd. Daarna nog enkele mails gestuurd, maar totaal geen reactie meer. Kunt beter iets bestellen bij een betrouwbare site met een nette klantenservice.
Lots of filter options and products to…
Lots of filter options and products to choose from. Very fast delivery.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.