Positiv Forandring - Moderne Hypnose Aalborg Anmeldelser

1. Hypnoterapi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hypnoterapi med NLP til livets store og små udfordringer

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Jeg har altid været bange for at flyve

Jeg har altid været bange for at flyve, jeg har været flere steder henne med min mand. Og hver gang endte det med at jeg græd, når vi sad i flyveren. Det var så forfærdeligt at være så bange. Jeg synes ( det synes min mand også) at det var pinligt at jeg sad og var helt opløst i gråd.
For ca 1år siden bestemte jeg mig for angsten ikke skulle bestemme over vores liv.
Derfor kontaktede Jane og fik her hypnose/terapi for mit fly skræk.
Det var fantastisk at kunne sidde i flyveren og nyder turen. Min mand kiggede flere gange over på mig, han havde måske forventet at jeg sad og græd som jeg plejede. Nu kunne jeg smile til ham.
Nu er vi klar til at flyve til Grækenland, takke være dig Jane, kan vi tage afsted med smil på læben.

23. august 2022

Efter min anmeldelse blev jeg ringet op…

Efter min anmeldelse blev jeg ringet op af Jane, vi fik en lang og god snak om min oplevelse, hun tilbød mig en gratis behandling, jeg må sige det er vist sjældent man oplever det, så jeg kan kun sige godt om Jane, det er nok mig der ikke var modtagelig denne dag

1. februar 2022

Jane er fuldstændig fantastisk

Jane er fuldstændig fantastisk. Jeg har altid troet, at hypnose var noget hokus pokus.
Jeg har, efter én behandling, sluppet min spiseforstyrrelse (som jeg har haft gennem mange år).
Jane er en fantastisk behandler, og man føler sig bare tilpas, tryg og jeg kunne blive ved.
Hermed min største og varmeste anbefaling til Jane.

7. april 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis