Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Handlade på Steninge. Trevlig personal vid beställningstillfället. Professionell och duktig. Åter till butiken efter någon vecka för att kolla om det fanns information om leverans dag. Säljaren skulle... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Trevligt bemötande och stor servicegrad trots att jag köpte ett uställningsex för rabatterat pris. Andra butiker brukar överlåta allt som inslagning, hämtning och allt ansvar när man köper just utstä... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket trevlig och kunnig personal på kundtjänst som bidrog starkt till att jag valde att genomföra mitt köp. Jag är väldigt nöjd med soffan, som fanns i lager, så den är på plats nu i mitt vardag... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var positivt från början till slut. Från att jag mötte säljaren Göran som hjälpte mig genom alla beslut, så serviceminded och hjälpsam. Till leveransen av mina fina möbler. Den sköttes alldel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

6. Sofabutikk

Om Posh Living

Skrevet av virksomheten

POSH LIVING | STOCKHOLMS MÖBELBUTIK

Letar du efter inspirerande möbler och dekoration i högsta kvalitet och vill handla i en butik med fantastisk service? Då ska du besöka Posh Living! Vi siktar på att vara Sverige mest inspirerande butik och har förvandlat hus och lägenheter till drömhem sedan 2001. Under årens lopp har vi vuxit till att bli en av Stockholms mest etablerade destinationer för möbler, dekoration och inredningshjälp. Vi riktar oss såväl till privatpersoner som företag; både i Sverige och utomlands.

VI INREDER DIN VISION

“Bästa inredarna i Stockholm! Skickliga, professionella, kunniga, supertrevliga och levererar över förväntan. Löser alla eventuella problem som uppstår på ett snabbt och smidigt sätt med mycket hög tillgänglighet. De är helt enkelt grymma!”

— Malin, kund i Stockholm

Vi är specialiserade på att förverkliga din vision. Vår personal, som består av erfarna säljare, inredare och projektledare hjälper dig med allt från tyg- och materialval till färgsättning. Oavsett om du siktar på en mysig, skandinavisk atmosfär eller en chic, modern look, har vi expertis för att inreda din vision!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betalade hutlöst mycket för frakt

Betalade hutlöst mycket för frakt.
Har inte sett skymten av det jag beställt än.

24. oktober 2025

Hej Alexandra,

Tack för ditt omdöme - och att ni gjorde oss uppmärksamma på felkopplingen av artikeln som ni beställt som gjorde att frakt-nivån hamnade fel i varukorgen. Vi har åtgärdat felkopplingen på sajten samt skickat er ett tillgodokvitto som tack för hjälpen!

Ha en fin dag och hoppas ni blir nöjd med ert köp!

Victor Malmqvist
VD, Posh Living

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej ni skickar att jag ska lämna omdöme…

Hej ni skickar att jag ska lämna omdöme två gånger innan jag ens fått min vara. Svårt att utvärdera. Beställde och fick order bekräftelse 31 augusti - inte fått eller hört något sedan dess (idag 13e sep).

31. august 2025

Hej Sara,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det hjälper oss att bli bättre!

Förfrågan om att lämna omdöme skickas ut automatiskt och handlar om hur enkelt du upplevde att det var att navigera, beställa och betala online, men jag förstår hur ni har tolkat frågan. Vi kommer ser över hur vi formulerar oss i dessa förfrågningar för att undvika onödiga irritationsmoment hos våra kunder.

Vi hoppas att ni blir nöjd med era varor och tar tacksamt emot ett omdöme av dessa när ni fått leverans! :)

Ha en fin eftermiddag!

Med vänlig hälsning,
Victor
Posh Living

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Oklart när varan levereras

Oklart när varan levereras. Stod inget om leveranstid vid beställning. Trodde att det skulle stå i orderbekräftelsen men fick ingen info där heller. Svårt att planera när man inte vet ens på ett ungefär när varan kommer.

4. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En positiv upplevelse från början till…

En positiv upplevelse från början till slut. Snabb återkoppling och leverans av beställd vara. Vi kan varmt rekommendera att handla från Posh Living.

20. desember 2024

Hej Heli,

Stort tack för ert fina betyg och omdöme! Väldigt roligt att ni är nöjda och att vi hann lösa allting innan julafton. Ha en god fortsättning och ett gott nytt år nu!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Inspirationsbesök ledde till köp.

Det unga sedan en månad nyanställda butiksbiträdet var så oerhört inlyssnande och mån om att kolla med seniora kollegor och återkomma med förslag och ideer. Detta fick mig att gå hem och beställa nytt köksbord och stolar av er.

2. desember 2024

Hej Tony,

Vad roligt att höra - och tack för ditt fina betyg och omdöme! Vi kommer framföra ert omdöme till säljaren i fråga.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevligt bemötande i kundtjänst och vid…

Trevligt bemötande i kundtjänst och vid leverans.

9. november 2024

Hej Christina,

Tack för högsta betyg och ett fint omdöme - vad roligt att höra att ni är nöjda!

Vi önskar er en God Jul och Gott Nytt År i förskott. Ha en fin dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevlig köpupplevelse från början till slut!

Jag är väldigt nöjd med soffan, som fanns i lager, så den är på plats nu i mitt vardagsrum redan efter bara 10 dagars väntan - istället för 6 veckor som det brukar kunna ta.
Mycket trevlig person som levererade varan också och jag fick veta dagen innan att den skulle komma mellan 9-12. Passade mig perfekt.
SÅ nöjd kund!

21. november 2024

Hej Eva,

Vad roligt att höra att ni blev nöjd med soffan till slut! Det var bara roligt att få hjälpa dig. Stort tack för ditt fina omdöme och dina fina ord - ha en fin dag!

Toppklass

Tack Jimmie och Maria för att ni på ett oerhört professionellt sätt har hjälpt oss att inreda vårt drömhus utomlands. Ni har varit lyhörda från vårt första möte och hjälpt oss att konkretisera vår vision om känsla och form i varje inredningsdetalj. Toppklass!

25. oktober 2024

Amazing Service by Posh Living

We would like to start by thanking Posh Living, as soon we walked into the store, they made us welcome.
They offered us interior designer services, and we must say it was one of the best services we ever got.

Jimmie and Maria were very professional and understood exactly what we were after.
They put together beautiful mood boards for our apartment, ornaments, light chandeliers and furniture.

The delivery was always on time and handled with care.

Thank you for your wonderful service it saved us a lot of time, and it was an amazing experience. We highly recommend their services and the store.

Analise & Staffan

30. august 2024

Dear Analise & Staffan,

Thank you for your wonderful review! We're thrilled to hear that you had such a positive experience with Posh Living. It’s great to know that Jimmie and Maria were able to bring your vision to life with the mood boards, furniture, and décor.

We’re also pleased that the delivery met your expectations. Your recommendation means so much to us, and we’re grateful you chose Posh Living.

If you need anything in the future, feel free to reach out!

Warm regards,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Försöker köpa Klädsel Petito 3-sits i…

Försöker köpa Klädsel Petito 3-sits i färgen
TRISTAN SAND på rea utan framgång. Kan inte komma vidare från steget Kassan > orden komplett!!!

Hur ska jag genomföra köpet?

23. august 2024

Hej Gabriel,

Vi har inte denna klädsel på någon REA, är du säker på att du försöker genomföra ett köp på poshliving.se ? Det finns dessvärre fejk-sajter som utger sig för att vara oss, som påstår att de säljer vårt sortiment med kraftiga rabatter, dock med andra domän-namn (inte .se på slutet). Vi varnar för dessa sajter på vår egen hemsida och de är polisanmälda av oss och vi uppmuntrar alla som råkat ut för dessa bedragare att också polisanmäla.

Om du är intresserad av att beställa en Petito-klädsel från oss så hjälper vi dig gärna! Ring oss på 08-23 51 55 eller maila oss på order@poshliving.se så ser vi till att slutföra er order.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utmärkt kundtjänst av Sandra!

Utmärkt kundtjänst av Sandra!

13. juli 2024

Hej Ninni,

Tack för det fina betyget - och vad roligt att du är nöjd med Sandras insats på vår kundtjänst!

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv