Portvinskaelderen Anmeldelser 44

4,5

Super god service. Hyggelige gode lokaler. Bestemt et besøg værd. Gode smags oplevelser. Lækre drinks

Der er tale om sted, der på mange måder er unikt: Stort udvalg, super god service, mange spændende arrangementer det meste af året. Ikke "kun" portvin men også vin, cocktails og øl samt specialit... Vis mer

Bestilte en flaske portvin på deres hjemmeside, mens der var ferielukket. Flasken blev leveret på min adresse, uden vi havde aftalt det. Sikke en flot service😊

Jeg savnede information om de forskellige portvin, hvor kom de fra, hvordan blev de fremstillet og hvilke druer er portvinen lavet på m.m.

1. Vinbutikk

Portvinskælderen en kombineret portvinsbar, hvor man kan købe og nyde et glas portvin eller bordvin og en detailforretning med salg af portvine, bordvine, mousserende vine og portugisiske specialprodukter. I kælderen kan man, ud over at nyde et glas portvin og/eller en portvinsdrink, bestille en tapasplatte, en osteplatte eller en sardinanretning. Portvinskælderen har faste åbningstider tirsdage – torsdag 11.00 – 16.00, fredage 11.00 – 23.00 og lørdage 10.00 – 14.00 samt 18.00 - 23.00. I kælderen er der plads til 26 siddende gæster + 14 siddepladser udendørs. I konceptet indgår også en webshop, hvor vores varer også kan købes.

4,5

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Super god service

Lækre drinks

24. april 2026

Tak for besøget Ulla🙏🏻

-God handelsoplevelse

-God handelsoplevelse, hurtig levering og rigtig fin og sikker indpakning af varerne.

3. november 2025

Svar fra Portvinskaelderen

Tak for handlen Niels - Vi er glade for, at kunne gøre en forskel.

Perfekt

Altid en fornøjelse at komme i Portvinskælderen, det gode portvin er selvfølgelig lækkert men stedet er super specielt pga. Mona og Lasse

29. august 2025

Nem bestilling

Nem bestilling, lynhurtig levering og sød hilsen medfulgte

14. juli 2025

Tak for handlen Susanne🙏🥰