Poraenco bood de Alzheimer Klok aan voor een hele goede prijs in vergelijking met andere bedrijven (voor dezelfde klok). De verzending geschiedde op dezelfde dag van de aankoop. Goede verpakking! Toen... Vis mer
Se hva andre synes
Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... Vis mer
Selskapet har svart
Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... Vis mer
Selskapet har svart
Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.
Kontaktopplysninger
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Nederland
- 0620736974
- info@poraenco.nl
- poraenco.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede camera, goede service
De prijs-kwaliteit van de actie camera en de service achteraf.

Fantastisch kado
Fantastisch kado. Werkt makkelijk en ziet er mooi uit.

draagbare monitor 15.6"
leuk product, maar na een paar dagen kwam er iets los. Na een emailtje over het probleem stuurde Poraenco gelijk een nieuwe. Heel vlotte communicatie en directe actie. Bedankt!!

Svar fra Poraenco
Na een kort telefoontje over een…
Na een kort telefoontje over een onderdeel van ons nieuw ontvangen digitale fotolijst kregen we binnen twee dagen GRATIS het gevraagde onderdeel (= standaardje).
Geweldig.

Svar fra Poraenco
Frameo voor me ouders gekocht
Frameo voor me ouders gekocht, buiten de garantie deed hii het niet goed meer, beeld flikkerde of menu kwam elke keer op! Contact gehad, meteen goed geholpen en een nieuwe opgestuurd gekregen.
Duidelijke communicatie en supernetjes een nieuwe opgestuurd met verzendlink erbij!
Top service! Ouders ook weer heel blij mee.
Snelle levering en een mooie digitale fotolijst
Snelle levering en een snelle reactie op mijn vragen. Erg klantvriendelijk. Ik heb gekozen voor een 8 inch versie, met een mooie houten omlijsting, aangezien ik een 10 inch versie te groot vind. Wat ook fijn is dat je een aantal mogelijkheden heb om de vertikale foto's aan te passen de horizontale stand van het lijstje. De bijbehorende app werkt ook erg fijn.

Topservice!
Supertevreden met het digitale fotolijst, echt een top cadeau voor onze moeders! Helaas begon een van de digitale fotolijstjes wel binnen een jaar raar te doen en telkens uit zichzelf te verspringen naar het instellingenscherm. Ik heb Pora&Co benaderd en ik kreeg supersnel een reactie, met echt een topservice want er werd ‘s avonds gemeld dat er een nieuw lijstje naar ons gestuurd zou worden en de volgende ochtend was het lijstje er al! Nogmaals dank hiervoor!

Perfect scherm voor onderweg
Ik heb deze monitor gekocht voor tekstprojectie bij (Christelijke) evenementen. Het scherm heeft een mooie maat, doordat het net wat groter is dan het scherm van een gamelaptop van 17.3 inch. Een aanrader voor iedereen die veel onderweg is.

Snelle service
In eerste instantie al erg blij met de aankoop. Nadat de garantie was verlopen ging het scherm flikkeren. Een mailtje gestuurd en geweldig geholpen door Rick. Persoonlijk en snel!

Svar fra Poraenco
Klantvriendelijk & waar voor je geld!
Super goede ervaring met de aankoop van een portable scherm. Wat een prachtig scherm en heldere kwaliteit. Zeer netjes geholpen door de klantenservice. Betrouwbare & nette shop!

Wat een topservice!
Wat een topservice!
Opa had de voedingskabel verwijderd en deze was niet meer te vinden. Met een berichtje werd zelfs in het weekend gereageerd en de kabel is al binnen. Dat is service, dankjewel Rick

Svar fra Poraenco
Super leuke en handige digitale…
Super leuke en handige digitale fotolijst. Snel geleverd en goed, fijn & snel contact met de verkoper nav een vraag over de fotolijst. Een aanrader!

Een nieuwe kinder tablet
Heb in juni een kinder tablet gekocht die niet meer wou laden na 6 maanden heb conyackt gehad en ze hebben me een nieuwe toegestuurd althans op5 dec krijg ik de t&t en zodra die binnen is kan ik mijn dochttje weer blij maken dank jullie wel

Svar fra Poraenco
Via bol.com bij Poraenco een digitaal…
Via bol.com bij Poraenco een digitaal fotolijstje gekocht. Deze werd op tijd geleverd en deed het een aantal weken goed. Toen deed het lijstje het niet meer. Na contact met Poraenco werd er een nieuw lijstje opgestuurd. Fantastische service en snelle reacties. Zeker aan te bevelen.

Svar fra Poraenco
Super service, fijn apparaat.
Mijn ouders zijn heel blij met de lijst die we ze hebben gegeven. De kinderen kunnen gewoon vanuit hun eigen huis, via smartphone foto's op het scherm zetten. Vooral nu m'n moeder de deur niet meer uit kan, geniet ze enorm. Mijn vader brak perongeluk het voetje af, maar deze wordt kosteloos verzonden. Top service!

Erg goede service
Erg goede service, wij hadden bijna een jaar geleden 3 fotolijstjes afgenomen. Nu was er 1 kapot gegaan en de twee andere problemen met wifi. De kapotte is vervangen voor een nieuw exemplaar en voor de andere hebben ze met de leverancier contact gezocht en een oplossing geregeld. Erg fijn contact en vriendelijke behandeling ervaren. Reageren ook na werktijden.

Prima verkoper
Verkoper reageert snel op vragen, komt zijn woord na en bestelling is ook vlot verzonden. Prima ervaring.

Goede kwaliteit, super service
De beeldkwaliteit van de foto's is heel goed. Het toevoegen van foto's via de frameo app is heel eenvoudig en je kan makkelijk toegang geven aan anderen. Ook het instellen van timers voor het aan of uitschakelen van de kader is makkelijk. Nadat onze kader stuk was gegaan hebben we meteen een nieuwe gekregen. Zeker een aanrader!

Alles goed gegaan
Alles goed gegaan. Snelle levering. Ook heel tevreden over aankoop

Svar fra Poraenco
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.