Poraenco Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Poraenco bood de Alzheimer Klok aan voor een hele goede prijs in vergelijking met andere bedrijven (voor dezelfde klok). De verzending geschiedde op dezelfde dag van de aankoop. Goede verpakking! Toen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikkbutikk
  2. Kamerabutikk
  3. Rammeverksted

Skrevet av virksomheten

Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

106 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede camera, goede service

De prijs-kwaliteit van de actie camera en de service achteraf.

16. januar 2024

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit van onze actiecamera en de service achteraf. Bij Pora&Co streven we er altijd naar om zowel kwalitatieve producten als goede ondersteuning te bieden, dus het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop!

Fantastisch kado

Fantastisch kado. Werkt makkelijk en ziet er mooi uit.

15. januar 2024

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het cadeau goed in de smaak valt en makkelijk te gebruiken is. We wensen u er heel veel plezier mee!

draagbare monitor 15.6"

leuk product, maar na een paar dagen kwam er iets los. Na een emailtje over het probleem stuurde Poraenco gelijk een nieuwe. Heel vlotte communicatie en directe actie. Bedankt!!

22. desember 2023

Svar fra Poraenco

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk om problemen snel en goed op te lossen, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Bedankt voor uw vertrouwen en deze mooie review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een kort telefoontje over een…

Na een kort telefoontje over een onderdeel van ons nieuw ontvangen digitale fotolijst kregen we binnen twee dagen GRATIS het gevraagde onderdeel (= standaardje).
Geweldig.

3. januar 2024

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het standaardje snel en naar wens is aangekomen. We doen ons best om onze klanten goed en snel te helpen en waarderen het dat u dit deelt. Veel plezier met uw digitale fotolijst!

Het Pora&Co team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Frameo voor me ouders gekocht

Frameo voor me ouders gekocht, buiten de garantie deed hii het niet goed meer, beeld flikkerde of menu kwam elke keer op! Contact gehad, meteen goed geholpen en een nieuwe opgestuurd gekregen.
Duidelijke communicatie en supernetjes een nieuwe opgestuurd met verzendlink erbij!
Top service! Ouders ook weer heel blij mee.

4. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en een mooie digitale fotolijst

Snelle levering en een snelle reactie op mijn vragen. Erg klantvriendelijk. Ik heb gekozen voor een 8 inch versie, met een mooie houten omlijsting, aangezien ik een 10 inch versie te groot vind. Wat ook fijn is dat je een aantal mogelijkheden heb om de vertikale foto's aan te passen de horizontale stand van het lijstje. De bijbehorende app werkt ook erg fijn.

31. desember 2023

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met zowel de snelle levering als onze service. We zijn blij dat de 8 inch versie met houten omlijsting zo goed bij uw wensen past en dat u de mogelijkheden voor verticale foto’s en de app als prettig ervaart.

Wij wensen u heel veel plezier met uw digitale fotolijst en hopen dat hij mooie herinneringen op een bijzondere manier blijft weergeven.

Topservice!

Supertevreden met het digitale fotolijst, echt een top cadeau voor onze moeders! Helaas begon een van de digitale fotolijstjes wel binnen een jaar raar te doen en telkens uit zichzelf te verspringen naar het instellingenscherm. Ik heb Pora&Co benaderd en ik kreeg supersnel een reactie, met echt een topservice want er werd ‘s avonds gemeld dat er een nieuw lijstje naar ons gestuurd zou worden en de volgende ochtend was het lijstje er al! Nogmaals dank hiervoor!

27. desember 2023

Beste Gythe,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het digitale fotolijstje en dat het cadeau zo in de smaak is gevallen bij jullie moeders! 🎁💛

We vinden het jammer dat één van de lijstjes binnen een jaar kuren kreeg, maar zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen. Ons doel is altijd dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie aankoop, dus fijn om te horen dat de vervanging snel en goed is verlopen.

Bedankt voor jullie vertrouwen in Pora&Co en voor deze mooie review. We wensen jullie nog heel veel plezier met de fotolijstjes!

Het Pora&Co Team

Snel en top verpakt

Snel en top verpakt! En dat pal voor de kerst. Bedankt!

19. desember 2023

Svar fra Poraenco

Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes is aangekomen, en nog mooi op tijd voor de feestdagen! 🎄
Bedankt voor je vertrouwen in Pora&Co, we wensen je veel plezier met je bestelling en een geweldig nieuw jaar!

Perfect scherm voor onderweg

Ik heb deze monitor gekocht voor tekstprojectie bij (Christelijke) evenementen. Het scherm heeft een mooie maat, doordat het net wat groter is dan het scherm van een gamelaptop van 17.3 inch. Een aanrader voor iedereen die veel onderweg is.

22. desember 2023

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de monitor goed bevalt voor uw tekstprojecties bij (Christelijke) evenementen. We zijn blij dat het formaat precies past bij uw wensen en dat u er onderweg plezier van heeft. Veel succes en plezier met uw projecten, en hopelijk tot een volgende keer bij Pora&Co!

Snelle service

In eerste instantie al erg blij met de aankoop. Nadat de garantie was verlopen ging het scherm flikkeren. Een mailtje gestuurd en geweldig geholpen door Rick. Persoonlijk en snel!

20. desember 2023

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u aanvankelijk al tevreden was met uw aankoop en dat Rick u ook na de garantieperiode snel en persoonlijk heeft kunnen helpen. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, dus het is geweldig om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. We wensen u nog veel plezier met uw product!

Het Pora&Co Team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klantvriendelijk & waar voor je geld!

Super goede ervaring met de aankoop van een portable scherm. Wat een prachtig scherm en heldere kwaliteit. Zeer netjes geholpen door de klantenservice. Betrouwbare & nette shop!

8. desember 2023

Beste Karin,

Wat een prachtige review, dank u wel! 🌟 We zijn enorm blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw portable scherm én met onze service. Ons team doet altijd zijn best om klanten persoonlijk en netjes te helpen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Heel veel plezier met uw aankoop, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Wat een topservice!

Wat een topservice!
Opa had de voedingskabel verwijderd en deze was niet meer te vinden. Met een berichtje werd zelfs in het weekend gereageerd en de kabel is al binnen. Dat is service, dankjewel Rick

14. desember 2023

Beste Paul.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! 😊 We helpen onze klanten graag, ook in het weekend als dat nodig is. Ik zal uw compliment zeker doorgeven aan Rick – hij zal er blij mee zijn! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super leuke en handige digitale…

Super leuke en handige digitale fotolijst. Snel geleverd en goed, fijn & snel contact met de verkoper nav een vraag over de fotolijst. Een aanrader!

8. desember 2023

Beste Ilse,

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de fotolijst en onze service. We vinden het belangrijk dat vragen altijd snel en goed beantwoord worden, en het is geweldig om te lezen dat dit bij u is gelukt.

Heel veel plezier gewenst met de digitale fotolijst, en hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens helpen.

Een nieuwe kinder tablet

Heb in juni een kinder tablet gekocht die niet meer wou laden na 6 maanden heb conyackt gehad en ze hebben me een nieuwe toegestuurd althans op5 dec krijg ik de t&t en zodra die binnen is kan ik mijn dochttje weer blij maken dank jullie wel

4. desember 2023

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw mooie review! 💙 Fijn om te horen dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen en dat uw dochter straks weer kan genieten van haar tablet. We wensen jullie veel plezier ermee en staan altijd klaar mocht u in de toekomst nog vragen hebben.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Via bol.com bij Poraenco een digitaal…

Via bol.com bij Poraenco een digitaal fotolijstje gekocht. Deze werd op tijd geleverd en deed het een aantal weken goed. Toen deed het lijstje het niet meer. Na contact met Poraenco werd er een nieuw lijstje opgestuurd. Fantastische service en snelle reacties. Zeker aan te bevelen.

1. desember 2023

Beste Laura,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en vriendelijke woorden! Wat jammer dat het eerste fotolijstje niet bleef werken, maar fijn dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op goede service en snelle hulp, en het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling.

We wensen u veel plezier met het nieuwe fotolijstje en hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service, fijn apparaat.

Mijn ouders zijn heel blij met de lijst die we ze hebben gegeven. De kinderen kunnen gewoon vanuit hun eigen huis, via smartphone foto's op het scherm zetten. Vooral nu m'n moeder de deur niet meer uit kan, geniet ze enorm. Mijn vader brak perongeluk het voetje af, maar deze wordt kosteloos verzonden. Top service!

28. november 2023

Beste Korina,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat uw ouders zo genieten van de lijst en de foto’s die de kinderen sturen. Juist in deze situatie is het mooi dat u zo gemakkelijk herinneringen kunt delen.

Vervelend dat het voetje per ongeluk is afgebroken, maar we helpen graag om dat op te lossen — service staat bij ons voorop. Dank voor uw vertrouwen en voor het delen van deze ervaring!

Erg goede service

Erg goede service, wij hadden bijna een jaar geleden 3 fotolijstjes afgenomen. Nu was er 1 kapot gegaan en de twee andere problemen met wifi. De kapotte is vervangen voor een nieuw exemplaar en voor de andere hebben ze met de leverancier contact gezocht en een oplossing geregeld. Erg fijn contact en vriendelijke behandeling ervaren. Reageren ook na werktijden.

22. november 2023

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring! We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen tevreden zijn met hun aankoop, maar ook dat we samen naar een oplossing zoeken wanneer er iets misgaat — of dat nu kort na aankoop is of bijna een jaar later. Fijn om te horen dat u onze service en het contact als prettig hebt ervaren. We wensen u veel plezier met de fotolijstjes en staan altijd klaar om te helpen, ook buiten werktijden als dat nodig is.

Prima verkoper

Verkoper reageert snel op vragen, komt zijn woord na en bestelling is ook vlot verzonden. Prima ervaring.

5. november 2023

Svar fra Poraenco

Bedankt voor uw mooie woorden en positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Uw waardering motiveert ons om zo door te gaan. Graag tot een volgende keer bij Pora&Co!

— Team Pora&Co

Goede kwaliteit, super service

De beeldkwaliteit van de foto's is heel goed. Het toevoegen van foto's via de frameo app is heel eenvoudig en je kan makkelijk toegang geven aan anderen. Ook het instellen van timers voor het aan of uitschakelen van de kader is makkelijk. Nadat onze kader stuk was gegaan hebben we meteen een nieuwe gekregen. Zeker een aanrader!

24. oktober 2023

Beste Ruben,

Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de beeldkwaliteit, het gebruiksgemak van de Frameo-app en de timerfunctie.
We vinden het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden, dus we zijn blij dat de vervanging van uw kader naar wens is verlopen.

Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier met uw nieuwe fotokader!

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan. Snelle levering. Ook heel tevreden over aankoop

18. september 2023

Svar fra Poraenco

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw aankoop én onze snelle levering. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv