Popsa Anmeldelser 124 658

4,4

Hei! Det er lett å bruke appen og lage en bildebok, litt dyrt. Det eneste som er negativt er at noen bilder blir litt mørke og noen ganger kommer bøkene frem med skader på hjørnene. Håper dere kan en... Vis mer

Dette er stedet for deg om du virkelig bryr deg om bildene dine og vil bevare minnene på en skikkelig fin måte. Jeg ville lage et album av meg og min avdøde partner og jeg fant popsa sin side veldi... Vis mer

Svært dårlig kvalitet på boken. Hjørnene er bøyd og ødelagte i frakt. Dyr i forhold til hva man får. Frakten er håpløs. Bøkene som ble bestilt først kom ikke. De som ble bestilt noen dager senere kom... Vis mer

Jeg har bare bestilt et produkt, julekule pleksiglass, veldig fornøyd med dette produktet! Dette er fjerde året jeg bestiller produktet. En gang fikk jeg en julekule som ikke var min, da var det rask... Vis mer

1. Bildefremkalling

Creating a souvenir for yourself or a gift for that special loved one has never been easier. Capture life's little moments in a beautiful photobook with Popsa.

4,4

Enestående

125k anmeldelser

Var greit alt sammen

Var greit alt sammen. 👍

1. januar 2026

Svar fra Popsa

Takk for vurderingen din!🙂 Vi er så glade for at du hadde en fin opplevelse og ser frem til å hjelpe deg med å bevare flere spesielle øyeblikk i fremtiden. -Angelica

veldig kreavtiv😊 mange mulig måt…

veldig kreavtiv😊 mange mulig måt bestill av bilde ogsån...

31. desember 2025

Takk for at du vurderte Popsa😊

Vi er veldig glade for å høre at du hadde en så positiv Popsa-opplevelse.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine hyggelige ord og hyggelige tilbakemeldinger! ❤️ - Joaquim

To bestillinger – problemer begge ganger.

Jeg har dessverre brukt Popsa to ganger, og begge gangene har vært preget av problemer.

Ved siste bestilling (fotobok bestilt 10. november) ble første forsendelse borte etter å ha blitt sporet til Lørenskog 27. november. Etter gjentatte henvendelser ble jeg lovet ny utskrift, men denne ble sendt uten sporing og med motstridende og mangelfull informasjon om status og levering.

Til tross for at jeg gjorde tydelig oppmerksom på at bestillingen var ment som julegave, ble leveringen kraftig forsinket, og formålet med kjøpet ble forspilt. Kommunikasjonen var treg, og jeg måtte selv purre flere ganger for å få svar.

Også ved min forrige bestilling opplevde jeg betydelige problemer, noe som viser at dette ikke er et enkelttilfelle.

Produktet var OK da det til slutt kom frem, men samlet sett er levering, sporbarhet og kundeservice etter min erfaring ikke pålitelig.

På bakgrunn av to bestillinger med problemer vil jeg sterkt advare mot å bruke Popsa, særlig dersom leveringstid og forutsigbarhet er viktig.

4. desember 2025

Svar fra Popsa

Hej, Mange tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse. Vores supportteam vil meget gerne gennemgå dette for dig. Kan du sende os en e-mail med en beskrivelse af problemet og dit ordrenummer til trustpilot@popsa.com? Vi ser frem til at høre fra dig.
- Coen

Enkelt og greit opplegg!

Takk for at du vurderte Popsa😊

Vi er så glade for at du syntes tjenesten vår var enkel å bruke og var fornøyd med bildekvaliteten.

Din tilfredshet betyr mye for oss. Takk for at du vurderte Popsa! 😊 - Joaquim

Klarte ikke dele opp som jeg ville

Klarte ikke dele opp som jeg ville, f.eks m sette inn forside midt inni, og legge inn tekst til bildene

Takk for tilbakemeldingen.☺️

Vi beklager at redigeringsprosessen ikke gikk så smidig som mulig. Jeg er glad for å kunne informere deg om at vi tilbyr en mulighet for tekst og bildetekster i appen. Hvis du ønsker å legge til bildetekster til bestillingen din, kan du gjøre det ved å klikke på de tre prikkene øverst på siden du ønsker å legge til bildetekster til, så vises en rullegardinmeny. Teksten finner du i malseksjonen i appen. De forskjellige malene gir deg muligheten til å legge til tekst på høyre side av bildet, på venstre side eller alternativt legge til en hel side med kun tekst.

Hvis du skulle støte på problemer i fremtiden, kan du kontakte oss via e-post på trustpilot@popsa.com, hvor vi kan hjelpe deg videre. -Angelica

Enkelt og greit

Veldig enkelt å bruke Popsa-appen. Lett å bytta og endra på/tilpassa bildene, både i fotobøker og kalender. Kjekt å bruka!

Din tilfredshet betyr mye for oss. Takk for at du vurderte Popsa! 😊 - Joaquim

La inn bestilling med Black Friday…

La inn bestilling med Black Friday tilbud, dette forsvant når jeg kom til betalingen , så dette ble veldig dyrt. Fikk ikke varene levert før etter at jeg meldte det i fra til Klarna

27. november 2025

Svar fra Popsa

Takk for anmeldelsen din. Jeg beklager at du ikke har hatt en hyggelig opplevelse hos oss. Kan du sende oss en e-post med ordrenummeret ditt til trustpilot@popsa.com, slik at vi kan se på dette for deg? - Vedie🌻

Svar fra Popsa

Takk for anmeldelsen din. 💫 Jeg beklager å høre at du hadde problemer med å redigere designet ditt. Vi vil utforske måter å forenkle prosessen og forbedre brukeropplevelsen på i fremtiden.
Vi er opptatt av å gi deg en positiv opplevelse og håper å kunne hjelpe deg videre. Skulle du støte på problemer i fremtiden, kan du gjerne kontakte oss via e-post på trustpilot@popsa.com, der vi best kan hjelpe deg videre. - Vedie🌻

lett å bruke for alle

lett å bruke, enkle råd og retningslinjer, mye lettere enn før

23. desember 2025

Svar fra Popsa

Vi er glade for å høre at du har hatt en enda bedre opplevelse med å bruke appen vår. 🙂Takk for vurderingen, og vi ser frem til å ta imot din neste bestilling!📸 -Angelica

Veldig fornøyd med enkelt og lage…

Veldig fornøyd med enkelt og lage fotoalbumet

21. desember 2025

Takk for at du vurderte Popsa 😊

Det er flott å høre at du syntes designprosessen var enkel.

Vi er glade for å høre at du hadde en så positiv opplevelse.

Tusen takk for de hyggelige ordene og den hyggelige tilbakemeldingen ❤️ - Joaquim

Bestilte kalender,før ordren gikk i…

Bestilte kalender,før ordren gikk i trykken endret jeg tekst på kalenderen til Pia og Nussi men fikk ikke det på framsiden

30. november 2025

Vi beklager at opplevelsen din ikke innfridde forventningene dine. 😔

For å hjelpe deg videre, kan du sende oss en e-post på trustpilot@popsa.com med ordrenummeret ditt. 🙏

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi raskt kan finne en løsning. ✨ - Joaquim

Dårlig kvalitet og mørke bilder på…

Dårlig kvalitet og mørke bilder på produktene. Lang leveringstid og dyr frakt!

2. desember 2025

Vi beklager at opplevelsen din ikke innfridde forventningene dine. 😔

1 av de 3 juletre figurene var ikke som…

1 av de 3 juletre figurene var ikke som på den forhåndrviste bilde som ble sendt inn. Bilde er knapt synlig i sterkt lys. Så varen tilsvarte ikke det som ble bestillt.

29. november 2025

Svar fra Popsa

Takk for at du vurderte Popsa 😊.

Vi beklager at opplevelsen din ikke innfridde forventningene dine 😔.

For at vi best kan hjelpe deg, vennligst send oss ​​en e-post på trustpilot@popsa.com med ordrenummeret ditt.

Stort sett enkelt å bruke

Stort sett enkelt å bruke - men litt problemer med å funne frem til redigeringsmuligheter. Burde kanskje ligge som en «global» løsning - en redigeringsmeny som er med deg hvor enn du er i arbeidet.

15. desember 2025

Svar fra Popsa

Takk for at du vurderte Popsa 😊.
Vi beklager på det sterkeste problemene du opplevde med bilder, farger, teksting og størrelser😔.

Vi ønsker å gjøre appen enklere for alle. For teksting, trykk på ikonet med tre prikker (...) over en side og velg alternativet.

For mer støtte med alle spørsmålene dine, sjekk ut de nyttige artiklene våre her:

Vi setter pris på tålmodigheten din mens vi jobber med å forbedre oss! ✨ - Joaquim

Det kostet mye mer enn oppgitt.

Det kostet mye mer enn oppgitt.
Først et påslag på kroner 90, deretter 20 kroner mer gjennom PayPal. Ingen av disse tilleggene fikk jeg vite om på forhånd.

13. desember 2025

Takk for at du vurderte Popsa, Roar😊

Rask og enkelt

15. desember 2025

Svar fra Popsa

Takk for at du rangerte oss 🙌 Vi er glade for at du er fornøyd med tjenesten vår 😊 Hold øye med våre vanlige kampanjer for å få de beste tilbudene 😉

Enkel fremgangsmåte

Enkel fremgangsmåte, selv for meg på 76 år😉

14. desember 2025

Svar fra Popsa

Fikk feil på første boken

Fikk feil på første boken, men gjennom kommunikasjon med fikk jeg ny bok med korreksjoner, utmerket!!!!
Veldig god service må jeg si.

14. desember 2025