nie klei grzywki
po starym kremie spf kocham że ta mgiełka nie klei mi grzywki
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
po starym kremie spf kocham że ta mgiełka nie klei mi grzywki
te jasne włoski mnie skusiły i wreszcie je widzę przed maszynką
W sobotę rano po prysznicu wstrząsnęłam buteleczkę i od razu było widać, jak olejkowa warstwa miesza się z wodną. Spray daje bardzo drobną mgiełkę, więc nie muszę rozcierać serum po całej twarzy, tylko lekko wklepuję. Używam go głównie rano, kiedy skóra wygląda na zmęczoną i suchą. Nie zostawia ciężkiej, tłustej powłoki, choć trzeba chwilę poczekać przed kremem. Paczka przyszła dzień później niż planowano, ale samo serum z białą truflą bardzo mi pasuje.
I bought the Rich Men's Whiskey perfume and the scent is warm, bold, and long-lasting. This is exactly the classy masculine fragrance I was looking for. Great packaging and fast delivery. Highly recommended.
Kupiłam ten krem przeciwzmarszczkowy, aby poprawić jędrność skóry i spłycić drobne linie. Formuła jest bardzo lekka i rewelacyjnie się wchłania, nie zostawiając tłustej warstwy. Moja cera wygląda rano na dużo bardziej wypoczętą i promienną, a makijaż nakłada się po nim bez problemu. Jedyną drobną wadą jest to, że słoiczek jest dość ciężki i szklany, więc trzeba uważać, by nie wyślizgnął się z dłoni w łazience. Pomimo tego, efekty są wspaniałe i na pewno kupię kolejne opakowanie.
Włączenie tego kolagenowego żelu pod oczy do mojej porannej rutyny pielęgnacyjnej było strzałem w dziesiątkę. Formuła jest niezwykle lekka i wchłania się niemal błyskawicznie, nie pozostawiając lepkiej ani tłustej warstwy, co jest idealne przed nałożeniem korektora pod oczy. Skóra wydaje się dużo bardziej miękka i wyraźnie odświeżona. Jedynym małym minusem jest to, że otwór tubki jest nieco za duży, przez co przy mocniejszym naciśnięciu łatwo wycisnąć więcej produktu, niż faktycznie potrzeba. Mimo to, kosmetyk jest bardzo wydajny i rewelacyjnie radzi sobie z poranną opuchlizną.
Zdecydowałam się na ten tonik z kwasem glikolowym, ponieważ moja skóra ostatnio wyglądała na bardzo zmęczoną i szarą. Używam go od trzech tygodni, co drugi wieczór, i naprawdę widzę różnicę. Skóra jest znacznie gładsza i zyskała naturalny blask. Zaskórniki stały się mniej widoczne. Formuła jest lekka i szybko się wchłania. Jedynym małym minusem jest to, że płyn ma lekko specyficzny, kwasowy zapach, do którego trzeba się przyzwyczaić, ale na szczęście szybko się ulatnia po nałożeniu kremu. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z rezultatów.

Svar fra Polska Uroda
Clreared up my dry patches in a few days. Smell nice and leaves my skin glowing all day.

Svar fra Polska Uroda
Ordered a few skincrae items to try out and my skin has literally never looked better. super gentle, smells amazing, and shipping was faster then I expected. Will 100% be reordering.

Svar fra Polska Uroda
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.