Se hva andre synes
Dostałem co zamówiłem, wszystkie leki z co najmniej dwu letnim exp date. Bardzo miły i pomocny kontakt telefoniczny. Jedyne czego mi zabrakło to email po zaplaceniu z tracking number(otrzymałem go... Vis mer
Na moja nie korzysc chcialem kipic olej rycynowy farmaceutyczny czyli do spozycia (uzywania doustnego )i takowy byl na stronie wystawiony !!! Po oltwarciu produktu pisze na nim wielkimi Literami ,,k... Vis mer
Prosze Unikac Zamowienie zlozone w poniedzialek Rano next day delivery. Jest juz sroda I dalej nic. Napisalem wiec maila gdzie jest moja paczka? Otrzymalem maila zwrotnego ze nie zaplacilem za order... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zamówienie dotarło juz następnego dnia także polecam szeroki wybór produktów. Co prawda formą platnosci mogła by być platnosc karta zamiast tradycyjnego przelewu i więcej osób by zaufało. Ale polecam . To nie jest scam :)
Banda oszustow!!
Banda oszustow!!! Dawno temu zamówiłam coś u nich i pieniądze od razu zostaly pobrane, a oczywiście nic nie dostalam. Wiele razy wysylalam email do nich i zero odzewu. Nie kupujcie nic od nich, bo was oszukaja!!!!
It's ok
Dostałem co zamówiłem, wszystkie leki z co najmniej dwu letnim exp date.
Bardzo miły i pomocny kontakt telefoniczny.
Jedyne czego mi zabrakło to email po zaplaceniu z tracking number(otrzymałem go przez tel.) i potwierdzeniem wpłaty, no i samą forme płatności można by zmienić na bardziej przejrzystą.
Ogólnie polecam i jeśli zajdzie potrzeba to wrócę.
Bardzo dobra obsluga
Bardzo dobra obsluga. Maja duzy wybor lekow i wysylaja towar na czas. Zawsze mozna do nich zadzwonic jak sie ma jakies pytania. Polecam.👍🏻
Gorąco polecam - indywidualne zamówienia
Gorąco polecam. Kiedy zadzwoniłem do nich od razu odebrali telefon. Nie mieli specjalnego leku na stanie, lek na receptę, którego potrzebowałem. Bardzo miły Pan poinformował mnie, że mogą dostarczyć lek na zamówienie indywidualne, na receptę polską, tylko trzeba poczekać około tygodnia, bo dostawa idzie z Polski. Zamówiłem i jak tylko przyszedł to apteka poinformowała mnie, że już mają. Wysyłka poszła NDD - next day delivery, i dotarła na czas. Uważam, że nie ma drugiej takiej apteki w całej UK. Zresztą wystarczy popatrzeć na ich opinie na innych portalach. Są naprawdę w porządku i co najważniejsze wysyłają leki zgodnie z oczekiwaniami. Ja mam o nich bardzo dobrą opinię, zresztą skorzystałem z ich usług dzięki poleceniu przez znajomych. Apteka robi naprawdę bardzo dobrą robotę. Ze szczerym sercem jak najbardziej polecam.
Czytając komentarze miałem obawy.
Czytając komentarze miałem obawy.
Ale wczoraj zamówiłem lek next day delivery i dzisiaj dostałem.
Bardzo dobry kontakt , dostałem tracking number i wszystkie informacje o przesyłce.
Na pewno będę stałym klientem, jeżeli następne zamówienie będzie jak pierwsze.
Polska Apteka Leki.uk. - Oszustwo
W lutym złożyłam zamówienie na leki w wysokości 49 funtów. Obecnie mamy lipiec, więc minęło sporo czasu i nadal nie ma żadnego kontaktu z tą apteka , ani mailowo, ani telefoniczne. Niestety będę zmuszona zgłosić właściciela apteki do odpowiednich jednostek. Właściciel jest oszustem i celowo oszukuje swoich klientów. W ten sposób chce się dorobić na krzywdzie innych klientów.
Kolejny raz juz zamawialam potrzebne mi…
Kolejny raz juz zamawialam potrzebne mi leki.Wszystko na czas a nawet wczesniej niz oczekiwalam.Mam tylko pozytywne doswiadczenia.Wszystko bardzo dobrze zapakowane.Otrzymalam tez maila o zlozonym zamowieniu.Polecam zdecydowanie.
Nieprawidłowe zamówienie
Został wysłany inny lek niż na zamówieniu. Brak komunikacji z klientem, do tego w kartoniku było mniej tabletek niż na opakowaniu! Pieniądze pobrali...
Nie polecam.
Błędnie zrealizowane zamówienie. Brak odpowiedzi na wysłane zapytania.
Ekspresowa wysyłka
Zdarzyło mi się kilka razy zamawiać z tej apteki i wszystko na najwyższym poziomie. Zamówienie złożone w święto 28 grudnia, wysyłka już następnego dnia patrząc po naklejce od RM, a dostawa 30.12.
Często się słyszy ze takie firmy wysyłają przeterminowane produkty lub przy końcu ważności. W przypadku tej apteki jest zupełnie inaczej. W zależności od producenta leków terminy ważności do 2024 i 2025 roku co jest ogromnym plusem.
Ceny praktycznie takie same jak wszędzie ale jak ktoś znajdzie u nich konkretny lek to z pewnością warto zamówić bo obsługa błyskawiczna.
Oby tego nie zepsuli. Osobiście jak najbardziej polecam. 5/5
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.