Utmärkt service! Jag har nu beställt från Pokemastervault flera gånger och är mycket nöjd. Servicen är enastående, med smidig kommunikation och felfria leveranser. Dessutom är de generösa... Vis mer
Selskapet har svart
Första gången jag köper från Pokemastersvault. Köpte japanska versionen av 151-serien. Hade några frågor och fick jättesnabbt svar på mail. De fick iväg ordern samma dag som de mottog varorna själva,... Vis mer
Selskapet har svart
Var lite tveksam att köpa Pokémon online men valde att ge det en försök då dom sålde paket jag inte kunde få tag på nån annan stans. Däremot leverade dom en otrolig bra service som fick mig att skriva... Vis mer
Selskapet har svart
Den här sidan är en dröm för alla som älskar Pokémon-kort och vill köpa fler till sin samling! De har massor av olika boxar och kort att välja mellan, både gamla och nya. Priserna är bra och det är lä... Vis mer
Selskapet har svart
Välkommen till Pokemastersvault, den ultimata onlineplattformen för Pokémon samlare över hela världen! Vi är baserade i Sverige och brinner för att erbjuda ett exklusivt urval Pokémon produkter. Från sällsynta booster boxar och singelkort till PSA graderade kort!
Göteborg, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Riktigt bra grejer! Fick precis vad jag beställde och grymt bemötande dessutom, rekommenderar starkt
🤩
Riktigt snabb leverans, och fick exakt vad jag köpte. Utan några problem. Rekommenderar starkt!
bra service, ocb bra priser. rekomenderar starkt
Grym service, snabbt utskick och trevlig att ha och göra med! rekommenderar

Svar fra Pokemastersvault
Jag köpte 10 lösa japanska pack och fick allt som allt ett par Ex-kort. Japanska pack är kända för att ha en hög hit rate, så min misstanke är att Pokemastersvault har vägt packen och sorterat ut de tyngsta. Dessutom fick jag inte någon köpbekräftelse eller kvitto.

Svar fra Pokemastersvault
Bästa hemsidan jag har beställt från, snabb leverans och högstakvalitet! Absolut rekommenderas!!

Super trevlig personal!
Topp kvalité på boxarna,
Snabba utskick, och bra packning,
Jätte nöjd!! Tack så mycket pokemastersvault,
Jag återkommer!
Mvh /Mr mint på tradera

Svar fra Pokemastersvault
Snabb och hjälpsam kundservice och snabba på att skicka iväg varorna!

Svar fra Pokemastersvault
Beställde in kort jag sökte!

Svar fra Pokemastersvault
Beställde hos dem för första gången och fick en skadad paket från postnord. Fast det inte var deras fel att varan var skadad så hjälpte dem mig och var så trevliga. Svarade jätte snabbt och smidigt. Kommer beställa igen!

Grymma priser, snabb leverans och toppen kundservice 👍 Rekommenderar verkligen😄

Svar fra Pokemastersvault
Mega Brave kom fram försenad men hann ändå komma innan semestern och jag fick dessutom rabatt, så jag rekommenderar verkligen!

Super kundservice!
Kundtjänsten via mejl svarade på 1 dag och hjälpte mig med mitt problem utan frågor!

Svar fra Pokemastersvault
Jag är väldigt nöjd efter mitt köp det var bra leverans tid och väldigt rimliga priser på varorna

Svar fra Pokemastersvault
En av dom bästa kundservicena jag varit med om. Bra produkter.

Svar fra Pokemastersvault
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.