Elendig service
Vårt store prosjekt i 2024 skulle være å sette opp et gjerde langs eiendommen vår. Vi har allerede et gjerde fra Poda og vi ønsket å forlenge dette. Vi sendte mail til Poda Norge 1 april hvor vi beskrev spesifikt hva vi ønsket basert et tidligere tilbud vi fikk i 2023. Vi fikk ingen svar så vi måtte purre via telefon. Her ble det lovet et tilbud noe som aldri kom. Vi sendte to meldinger hvor vi purret og sa at hvis han hadde det travelt så kunne han bare sette oss over til noen andre. Vi hadde en entrepenør som skulle sette opp gjerde som og trengte svar. Etter flere purringer så spurte vi lederen for norge som sitter i Danmark om han kunne hjelpe oss. Noe vi ble lovet. Da hadde det gått en måned siden vi sendte forespørselen. En hel måned og elleve mail tok det for å få et tilbud og da hadde prisen økt med nesten fire ganger fra 2023, noe som virker usannsynlig. Det virket som om det var vår skyld at Norges avdelingen var totalt ubrukelig. Syns de burde gitt oss en god rabatt for at det tok to måneder å få et enkelt tilbud. I tillegg så kunne ikke entrepenøren vente lenger så da røk alle våre planer for dette året.