Meget Hurtig Levering, 2 dage, bestile onsdag aften og fik fredag formiddag. Godt Pakket Selv For Noget Småt Som En Enkelt Booster Box Fra Pokemon Nihil Zero.
Jeg bruger nok for mange penge hos Nick(pockomonsters), men han gør det hamrende godt. Tror oprigtigt ikke du finder en mere empatisk, og ordentlig forhandler i DK når det gælder TCG produkter.... Vis mer
Skøn lille virksomhed der kører sideløbende med andet arbejde, så forvent håndtering af ordre ikke er dag til dag. Se på hjemmesiden for næste ordrer. Det er forsendelsen til gengæld. Anbefaler 100%
Pocko Monsters er en Webshop med fokus på Pokemon produkter. Derudover forhandler vi diverse andre TCG som One Piece! Hos os kan du forvente de laveste priser, nyeste produkter, god service og hurtig levering
2000, Frederiksberg, Danmark
- Info@pockomonsters.dk
- pockomonsters.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Hurtigt og effektivt
Hurtigt, gode priser og fede produkter
Altid en god oplevelse
Har handlet der et par gange nu og det er altid en god oplevelse.
Hurtig levering.
Meget Hurtig Levering
Fed oplevelse med Pocko monsters
Det var første gang jeg bestilte derfra, og det var meget godt! Det var pakket fint ind og booster pakkerne kom i god tid! Meget tilfreds, og honestly så var prisen fair med nuværende tider. (Although i miss when pokemon wasnt that popular and expensive and i would buy a pack for 30-40 dkk... BUT THATS A ME PROBLEM)
Vil købe derfra igen
Hurtig levering og varerne var i god stand
Kommer til at købe derfra igen
Jeg køber mere
hjælpsom. er hutig til at svare og rette når jeg laver rod i min bestilling. kommer til at handle mere her.
Hurtig levering og god service
4,8 rating
Nothing but the best product and customer service. But there website for me Can be just be improved just a bit.
Nemt og billigt kom meget hurtigt
Giver mine bedste anbefalinger
Giver mine bedste anbefalinger. Pakken kom hurtigt og alt var pakket fint og forsvarligt ind :-)
Fin side og god service.
Hurtig levering
Hurtig levering, bestilte lørdag aften, fik kortene tirsdag.
Det er dejligt at finde en side der også sælger japanske enkeltkort, da jeg synes der er lidt mangel på det i dk. Og så tilmed til priser der er til at betale.
Kun ros her fra😁
Rigtig gode priser og super service
Rigtig gode priser og super service! Kan klart anbefales
Virkelig god service
Virkelig god service. Alt var lige som det skulle være. Nem og overskuelig webshop med gode priser. Kan varmt anbefale at handle hos Pocko Monsters, og jeg kommer helt sikkert til at handle der igen. Endnu vildere når man tager i betragning at det er en én mands operation, det synes jeg i hvertfald er imponerende!
Hurtig responstid og levering
Hurtig responstid og levering. Støt endelig mandens forretning og køb en god oplevelse :)
Hurtig levering og ordnen var godt…
Hurtig levering og ordnen var godt pakket ind. Samt god pris. 👍
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og god service.
Legit lille virksomhed