plnktn Anmeldelser 2 263

4,7

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De capsules komen iedere maand keurig op tijd. Wij voelen ons lekker in ons vel zitten door deze puur natuur supplementen. Groetjes Hetty en Wijnand uit Emmen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Omega 3 nodig in mijn zwangerschap en deze was echt prettig. Zelfs goed te doen als je misselijk bent. Veel prettiger dan visolie en net zo betaalbaar als al die supplementen bij de drogist.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede ervaring met de plankton capsules, minder buikpijn sinds gebruik. Heb last van Prikkelbaar Darm Syndroom gedurende mijn hele leven. Heb ook de olie geprobeerd maar snel diarree. Bij de 1e bestel... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kosttilskuddsbutikk

Skrevet av virksomheten

plnktn is een toonaangevend merk dat algen producten (supplementen) aanbiedt via hun eigen webshop. plnktn focust zich op hoogwaardige algen producten, welke zo lokaal mogelijk geproduceerd worden. De focus ligt hier op natuurlijke algen supplementen welke rijk zijn aan voedingsstoffen met geen- of zo min mogelijk toevoegingen. Hierin bieden zij consumenten verschillende producten om een gezond- en gevarieerd dieet aan te vullen. Het uiteindelijke doel? Het merk zijn wat door middel van de kracht van algen, mensen over de hele wereld in staat te brengen zich 'goed' te voelen. Met ieder persoon die de stap naar plnktn maakt zorgen we voor een gezonder mens en milieu.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Waar-de-loos

Waar-de-loos. Ik probeer voortdurend op te zeggen, krijg de spullen niet, incassokosten. Trap hier niet in mensen!

23. mars 2026

Svar fra plnktn

Hi Jacqueline, dank je wel voor je eerlijke review. Dat waarderen we enorm!
Wat super vervelend om te lezen dat je een bestelling niet hebt ontvangen en dat dit uiteindelijk heeft geleid tot kosten bij het incassobureau. Dat is absoluut niet de bedoeling en zeker niet onze intentie. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is en onze welgemeende excuses hiervoor!
Ik heb dit meteen even voor je nagekeken :) In ons systeem staat dat de bestelling als geleverd is gemeld door de bezorgdienst. We hebben hierover eerder geen melding van je ontvangen helaas. Wanneer een pakket niet aankomt, lossen we dit normaal gesproken direct op door een nieuwe zending te sturen of de betaling te corrigeren!
Omdat we helaas geen terugkoppeling hebben ontvangen, is het proces automatisch verder gegaan, inclusief betaalherinneringen en uiteindelijk het incassotraject.
Dat neemt natuurlijk niet weg dat je niet hoort te betalen voor een bestelling die je niet hebt ontvangen. We kijken daarom graag alsnog met je mee om dit netjes op te lossen. Ik heb je hierover zojuist een mailtje gestuurd zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen voor de betaling en de gemiste levering :) Ik kijk uit naar je reactie! Groetjes, Babette

Omega 3 perfect in zwangerschap

24. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldige producten en verbluffende resultaten ‼️

Geweldige producten en verbluffend resultaat. Sinds ik de supplementen slik voelde ik me na een paar maanden stukken beter. Inmiddels totaal van mijn migraine af en de darmen veroorzaken geen pijn meer. Ik gebruik bijna alle supplementen en dat is best kostbaar maar gelukkig zijn er abonnementen waardoor de prijzen aantrekkelijker zijn. Geweldig dat jullie deze milieu vriendelijke producten met zoveel passie maken en dan zulke mooie resultaten. Chapeau👌🏼

10. oktober 2025

Hi Bettina,
Wat bijzonder om jouw ervaring te lezen, bedankt dat je dit zo uitgebreid deelt! Ontzettend mooi om te horen dat onze supplementen zo’n positief verschil voor je maken en dat je ook onze duurzame aanpak en abonnementen waardeert :)

Top product

Top product. Goed geregeld allemaal.

Hi Pwb,
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat het product bevalt en dat alles daaromheen ook goed geregeld voelt :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Makkelijk en plantaardig!

Goed om deze essentiële supplementen nu in plantaardige vorm te kunnen gebruiken! Makkelijk online te bestellen. Heldere productinformatie.

22. mars 2026

Hi Janine,
Wat mooi dat je dit met ons deelt, dank je wel! Fijn om te horen dat je de plantaardige vorm, het bestelgemak en de heldere productinformatie zo waardeert :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onterecht overgedragen aan incassobureau!

Ik heb al eerder een review geschreven omdat je bij dit bedrijf zonder het te weten ineens aan een abonnement vast zit. Hier moet je dus erg mee uitkijken!

Na telefonisch contact te hebben gehad met plnktn ben ik (dacht ik) goed geholpen en was het probleem opgelost.
Nu krijg ik echter weer mailtjes met openstaande rekeningen EN wordt ik zelfs onterecht overgedragen aan het incassobureau!

De klantenservice en de administratie hebben achter de schermen niet alles op orde als ik dit zo bekijk.

Mijn advies: niks kopen hier. Het bedrijf is lastig te bereiken en komt woorden niet na.

13. april 2026

Hi Janine,
Dank je wel voor je eerlijke review, dat waarderen we enorm!
Allereerst mijn excuses dat dit opnieuw is misgegaan, terwijl het eerder al met je was opgelost. We begrijpen heel goed hoe vervelend dit is, zeker wanneer je ervan uitgaat dat alles correct is afgehandeld.
In jouw geval is er destijds helaas administratief iets niet goed verwerkt, waardoor de factuur open is blijven staan en daardoor onterecht opnieuw is doorgestuurd naar het incassobureau. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren en daarvoor mijn oprechte excuses.
Ik heb dit direct voor je rechtgezet: de openstaande facturen zijn verwijderd uit je account en de dossiers zijn gesloten bij het incassobureau. Ook heb ik alles nogmaals gecontroleerd om te voorkomen dat hier opnieuw iets misgaat :)
We hadden daarnaast ook al contact met je via e-mail hierover en hebben dit direct opgepakt op het moment dat je bericht bij ons binnenkwam.
We zijn goed bereikbaar en reageren doorgaans binnen 24 uur op e-mails, en wanneer er iets misgaat lossen we dit zo snel mogelijk op zodra het bij ons bekend is. In dit geval is er helaas sprake geweest van een menselijke fout in de administratie, wat we erg vervelend vinden. We nemen je feedback serieus en kijken intern hoe dit heeft kunnen gebeuren, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen :) Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank je wel voor je feedback! Ik heb je zojuist hierover ook nogmaals een mailtje gestuurd. Ik kijk uit naar je reactie. Groetjes, Babette

Fijn product

Fijn product

Hi Marina,
Wat leuk dat je dit deelt, dank je wel! Fijn om te horen dat het product je goed bevalt :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jullie produkten vindt ik top

Jullie produkten vindt ik top, geen foute toevoegingen, geheel plantaardig, ook de potten voor ieder produkt zijn fijn alsook t abonnement wqarbij je n herrinnering krijgt voor je volgende ronde.

22. mars 2026

Hi Shirley,
Wat ontzettend fijn om te horen, veel dank voor je mooie review. Geweldig dat je onze producten, de plantaardige samenstelling, de potten en ook het abonnement met herinnering zo waardeert!

Top bedrijf

Altijd snelle levering van m'n favoriete producten: vit.D3, magnesium en algen capsules

19. mars 2026

Hi Karin,
Dank je wel voor deze mooie woorden. Heerlijk om te horen dat je favoriete producten steeds weer snel bij je aankomen!

Goede communicatie

Goede communicatie over de levering en daardoor altijd mogelijk om bezorgdatum te veranderen.

18. mars 2026

Hi Ine,
Bedankt voor je fijne review! Wat mooi om te horen dat de communicatie rond de levering goed bevalt en dat het aanpassen van de bezorgdatum daardoor soepel verloopt :)

Don’t do this

Don’t do this! Those prescriptions are a scam: you are forever tied to them. I warn you, it took me two years to get of this prescription. The make it look like they are taking care. But hey, only of your money.

12. april 2026

Svar fra plnktn

Hi, thank you for your honest review we really appreciate you taking the time to share your experience!
I’m sorry to hear that you’ve experienced our subscription this way. It is never our intention to make anyone feel “locked in” or pushed into a subscription they don’t want.
You always have the option to place a one-time order instead of a subscription. And if you do choose a subscription, you can cancel it at any time directly and without any hassle through your account on the plnktn website. If you’re unable to do this, you can always email us and we’ll take care of it for you immediately!
We genuinely want the best for our customers and aim to help everyone as clearly and quickly as possible. I’m truly sorry if this hasn’t been your experience.
I would also like to understand what exactly went wrong and how this situation occurred. Could you please send us an email or share your email address with us? Then I can look into your subscription right away and help resolve this for you :)
Looking forward to your response. Kind regards, Babette

geurloze gelules

17. mars 2026

Hi Dhr Filip,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de geurloze capsules goed bevallen. Veel dank voor het delen van je ervaring :)

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De smaak doet me denken aan levertraan van vroeger

Geen idee. Ik heb hetgeen ik besteld heb goed ontvangen

17. mars 2026

Svar fra plnktn

Hi Marianne, dank je wel voor je eerlijke review en dat je dit met ons deelt! Dat waarderen we echt enorm :)
Wat fijn om te lezen dat je jouw pakketje goed hebt ontvangen, dat vinden we belangrijk. Maar ondertussen vinden we het jammer om te horen dat de smaak en geur je doen denken aan levertraan van vroeger, dat is natuurlijk niet de bedoeling en dit horen we ook slechts sporadisch van onze klanten.
Soms kan het bijvoorbeeld gebeuren dat er tijdens transport een capsule beschadigd raakt, waardoor de geur en smaak wat sterker worden. Als dat het geval is, lossen we dat natuurlijk graag met je op.
Mocht dat niet zo zijn, dan kijken we ook graag samen met je naar het gebruiksmoment en hoe je de capsules inneemt, zodat we kunnen zorgen dat je dit zo prettig mogelijk ervaart! Ik heb je hiervoor zojuist nog even een mailtje gestuurd. Zo kunnen we er goed samen induiken en kijken hoe we ervoor gaan zorgen dat je de Omega-3 goed en prettig kan gebruiken.
Ik kijk uit naar je reactie! Groetjes, Babette :)

Beter dan ervoor

Voel me er veel beter bij

10. april 2026

Hi Cora,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je je er zoveel beter bij voelt. Dat is geweldig om te lezen :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooi product met een verantwoordde…

Mooi product met een verantwoordde achtergrond en goed bezorgd

Hi Bertien,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel het product, de verantwoorde achtergrond als de bezorging zo goed zijn bevallen! Dat waarderen we enorm :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bereidheid zelfs producten naar het…

Bereidheid zelfs producten naar het buitenland te sturen! dat was heel fijn.

18. mars 2026

Hi Beverly,
Bedankt voor je fijne review! Wat mooi om te horen dat onze bereidheid om met je mee te denken en naar het buitenland te verzenden zo gewaardeerd wordt. Dat doet ons goed :)
Groetjes, Kyan

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv