Plinko ist absolut betrügerisch. Nur bei sehr hohen Einsätzen könnte es eventuell sein, dass ein klitze kleiner Gewinn entsteht. Diese Werbespots sind nicht nur absolut dümmlich, sondern auch gefährli... Vis mer

Selten dämliches Spiel, dass auch ein dressierter Pudel spielen könnte. Einfach nur langweilig und natürlich sind die ganzen Versprechungen aus dem Werbevideo Schwindel. Hier kann man nichts gewinnen... Vis mer

Reclame maken voor gokken in apps die door jonge kinderen worden gebruikt.. Daarbij ook aantoonbare onwaarheden promoten. (Duizenden euros verdienen zonder geld uit te geven) Dat dit mag verbaast me b... Vis mer

It's strange that apps like this exist,no control by the government,casino was made to win but not the customer it's always like that, especially when it's computer system involved, nobody knows how i... Vis mer

1,4

Dårlig

Misselijke reclame

Een zeer misselijk spel met reclames waarbij alle fatsoensnormen worden overschreden. Zoals mensen met zelfmoordgedachten, die 'beter worden' na spelen van het spel. Om over alle AI-gestuurde BN'ers niet te spreken. Ronduit walgelijk. Moet per direct verboden worden.

9. januar 2025

Scam, profitable for many

Those who believed this obvious scam could be legit should review their own intelligence.
Youtube and others make great money with the adverts paid for by scammers. Plinko is just one of them.

2. januar 2025

WISE OLD OWL

ANYONE WHO GETS SUCKED IN BY THIS SCAM DESERVES TO LOSE ALL THEIR MONEY. THE ONLY IDIOTS WHO BELIEVE ALL THEIR LIES ARE VAXXED SHEEP .

24. desember 2024

SCAM GAME MONEY IN NEVER GIVEN BACK

What's wrong with people@ No game gives you hundreds/ thousands a month just by playing a game! Some games are just fun and relaxing yet that's all they are!!! Don't buy anything! Don't purchase anything All these game sites interested in, it's your Money!!

30. desember 2024

Think about it

I keep getting adverts for this on facebook. Think about it. Why would someone give you free money? If something sounds too good to be true, it is too good to be true.

30. desember 2024

All false claims

Claim to be official partner of Barclays bank a totally false claim, also show HSBC and Paypal to lure you in
Do not payout so avoid

28. desember 2024

Scammers

When are people going to cop on and realise there is no such thing as free money. Whenever you see an add with some lowlife telling you, you can win thousands, if you haven't got the sense to run a mile then you deserve to be robbed.

20. desember 2024

Plinko is uit om je verslavend te maken…

Plinko is uit om je verslavend te maken , jij denkt dat je een flink geld bedrag gaat winnen met een inleg van bijvoorbeeld € 20.- . Nou vergeet het maar . Het lijkt zo gemakkelijk om een flink bedrag te winnen Nou vergeet het maar . Al die promo fimpjes zijn natuurlijk nep , dat snap je toch ook wel . Trap niet in deze scam praktijken, ze gebruiken zelfs afbeeldingen van abn , ing en noem maar op . Alles is grote fake , ga eens google'n . Hoeveel mensen zogenaamd hebben gewonnen...Nogmaals trap niet in deze scam zooi . Het kost je alleen maar geld . Op àl hun filmpes lijkt het dat je zomaar ff wat wint .Ik heb al langere tijd online gespeurd naar winnaars . Nou vergeet het maar. Iedereen die ik heb online bericht of zij mij , zeggen grote oplichting? Wees gewaarschuwd.

25. desember 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis