Personale scortese . Prezzo altissimo trampolini costo 2 euro per 5 MINUTI INDECENZA NON CI TORNERÒ MAI PIÙ !!!NON ANDATECI FINO A QUANDO NON ABBASSANO I PREZZI!!!
Snelle levering, netjes verpakt en oorbellen zijn echt super leuk. Prijs/kwaliteit zeer goed in verhouding, wat meer aanbod in de toekomst wellicht?
Een sexy webwinkel met een uitgebreid assortiment aan scherp geprijsde artikelen en altijd snelle discrete levering. Onze klantenservice met de beste specialisten staat voor je klaar! Een verdomd fijne webwinkel voor een heerlijk sexleven.
Rigakade 10, 1013 BC, Amsterdam, Nederland

Svar fra Playmore
io non ho più parole dei ragazzi andavano in due sui trampolini poi noi siamo andati in due sul trampolino e ci hanno cacciato poi non venite la domenica pomeriggio perché c’è carolina

Svar fra Playmore
Metto una stella perché non ne posso mettere zero, il posto é diventato troppo costoso e non puoi stare nei trampolini in pace perché c’è la vigile che non ti fa saltare in pace. E soprattutto non andate il giovedì pomeriggio perché c’è una controllora che rompe le scatole per non dire qualcos’altro

Svar fra Playmore
Na eerder bestelling te hebben geplaatst en tevreden te zijn, nogmaals een bestelling gedaan van zelfde pillen. Helaas kreeg ik andere. Bij het contact zoeken met PlayMore krijg ik 0 reactie. Niet per mail.. niet per chat op de website en ook niet via contact formulier op de website. Er wordt gewoonweg niet gereageerd. Heel slecht
Best leuke sieraden, snel bezorgd. Super 👍
Yasss blij met mijn bestellingen! THNX! 🥰
Heerlijk parfum en prachtige armband gekocht!
Originele ontwerpen, uitstekend geholpen!
Prachtige armband, goede kwaliteit en betaalbaar!
Hele leuke spulletjes, bestelling prima bezorgd!
Super, heel blij. Mooi en goede kwaliteit.
Mooi verpakt en producten zijn precies zoals op de foto. Leuk!
Snel verstuurd, goede prijs en netjes verpakt.
De bestelling die ik heb geplaatst was de volgende in huis. Heb nog niets terug hoeven sturen dus ben oprecht super blij met de service!
Geweldige service en prachtige sieraden. Vijf sterren!
Prachtige diamonds oorbellen, komt er ook een hanger van? Blij met de aankoop!
Meerdere items besteld, ervaring tot nu toe prima!