Bought this to use as a spray on a galvanic protection barrier between the aluminum mast on my sailboat and bolt-on associated stainless steel mast hardware. Worked great.
I must say that Plasti Dip is very useful for doing my household work like dishwashing. Before buying this, I have never seen this kind of product. Now, I can effortlessly manage my household easily.
jammer dat ik niet eerder de recencies had gelezen , er wordt niet geleverd ,en ook geen geld terug gestort,op mail wordt niet gereageerd, zo te lezen is het een beste oplichter, iemand die weet wie... Vis mer
UPDATE: PROBLEEM IS OPGELOST. 4 bussen besteld waarvan 2 niet goed werken en dus onbruikbaar zijn. na contactopname met de eigenaar bevestigde hij dat dit niet normaal was en beloofde ons een oplos... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Plasti Dip België - Originele Plasti Dip Performix van de USA
Waterrijtstraat 9B, 3900, PELT, Belgia
- +3289449233
- info@plastidip.be
- plastidip.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Bestellingen kloppen nooit
Werkt echt zoals in de YouTube filmpjes…
Werkt echt zoals in de YouTube filmpjes getoond top
Makkelijk aan te brengen
Makkelijk aan te brengen, mooi resultaat maar de overtollige verf op de banden gaat er met geen stokken vanaf.
Luidsprekers gespoten. Mooi resultaat
Snelle levering. Mooi resultaat bij het spuiten van mijn luidsprekers.
Wel iets minder kras bestendig dan ik had gehoopt.
Alles OK
Alles OK. Product werkt ook goed zoals in de videos.
perfecte oplossing op mijn velgen en…
perfecte oplossing op mijn velgen en emblemen
goede service en top product
Goed product en goede service!
Ik heb in maart mijn bestelling gedaan
Ik heb in maart mijn bestelling gedaan, postNL is mijn pakketje kwijtgeraakt. Via Whatsapp dit laten weten en er zou binnen 2 weken nieuw voorraad komen. Inmiddels al bijna op de helft van de maand mei en nog steeds NIKS. Anderhalf week geleden per mail aan collega Jamie laten weten dat ik mijn geld terug wil en toen was het opeens wel op voorraad maar er is niks laten weten over verzending! Dit is gewoon oplichterij en ik wil mijn geld terug! Geld terug!

Goede en snelle service.
Super product de plastidip glossy black…
Super product de plastidip glossy black ( logo wagen mee gespoten ). Enkel de verzending met postnl is een drama ( maar is met elke webwinkel zo tegenwoordig die met postnl verzend )
ik had via de chat op de webpagina nog…
ik had via de chat op de webpagina nog gevraag om de bestelling aan te passen met maar zonder reactie van jullie.

Svar fra Plasti Dip België
Heb ge kregen wat ik wauw dus ik ben…
Heb ge kregen wat ik wauw dus ik ben tevreden
Slechtste service ooit
Al ruim 1 maand aan het wachten op mijn bestelling van maar 1 Plastic dip potje.
WhatsApp communicatie verloopt niet goed, per email ook niet!
Zielig boeltje
UPDATE!
BESTELLING EINDELIJK MOGEN ONTVANGEN, COMMUNICATIE VERLIEP ERG STROEF

Plasti-Dip lost het op
Door misverstand en niet leveren door Post NL heb ik mijn product nog niet kunnen ontvangen.
Plasti Dip heeft mij verzekerd dat de Plastidip Dissolver alsnog geleverd gaat worden.
Bij voorbaat hartelijk dank!