En af mine eneste et stjernet anmeldelser kommer desværre her. Godt udgangspunkt, men skuffende håndtering da noget gik galt. Min oplevelse med Plantinavia startede rigtig godt, men desvæ... Vis mer
Selskapet har svart

Selskapet har svart
Fik leveret 131 stk. store og flotte kirsebær lauerbær planter med klump 1 uge efter bestilling. Hurtig leverance, med track & trace på lastbilen og en venlig chauffør som kørte alle paller ind. Virke... Vis mer
Vi bestilte 21 meter Thuja Brabrandt hækplanter 200 cm høje, i den bedste kvalitet. Planterne vi modtog var flotte, fyldige og enormt sunde. Her to uger efter står de stadig meget flotte. Vi modtog en... Vis mer
Vi kan varmt anbefale andre at bestille hækplanter igennem Plantinavia. Vi købte thuja smagrad til 48m og planterne var rigtig fine ved ankomst- god kvalitet. Spørgsmål besvares hurtigt via mail og... Vis mer
Oplev vores 6 sorter af stedsegrønne hækkeplanter for direkte privatliv. Hjælp til plantning, gratis levering og betaling efterfølgende.
Skrevet av virksomheten

Farvergade 2, 1463, København, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
En af mine eneste et stjernet anmeldelser kommer desværre her.
Godt udgangspunkt, men skuffende håndtering da noget gik galt.
Min oplevelse med Plantinavia startede rigtig godt, men desværre døde en af mine planter efter levering.
Jeg kontaktede derfor Plantinavia med henblik på at få den ombyttet i det jeg har betalt en premium pris for at købe flere velforgrenet høj thuja på 230 cm+.
Til andre, der overvejer at bestille planter til en hæk hos Plantinavia: Vær opmærksom på, at det ifølge deres betingelser ikke er muligt at få leveret en ny plante, hvis en af dem dør. Man får kun pengene tilbage. Det betyder, at man selv må ud og finde en erstatning, der passer til resten af hækken. Jeg brugte 4 timer på at finde en lignende plante og få den transporteret hjem, og resultatet er desværre ikke helt det samme. Når man planter en hæk, er det netop vigtigt, at planterne ligner hinanden, så det er et stort minus og jeg kan derfor ikke anbefale andre, som ønsker at plante en hæk at handle ved Plantinavia hvis det er vigtigt for jer at være dækket i tilfælde af en af planterne til jeres hæk dør. Det er der en hvis sandsynlighed for, så denne betingelse er virkelig essentiel og det er ikke noget som Plantinavia som sådan reklamerer med. Af åbenlyse årsager.
Jeg håber for jer andre, at alle jeres planter overlever for hvis ikke er der ingen hjælp at hente. Jeg har smidt +9.000 kroner ud af vinduet og skal med stor sandsynlighed ud for lede efter en anden løsning. Jeg vil dog anbefale at læse betingelserne grundigt, før I bestiller.

Svar fra Plantinavia Danmark
Let og overskuelig webside.
Hurtig svar, hvis man har spørgsmål.
Vi købte Thuja Smaragd, og fik nogle planter i rigtig god kvalitet.
Her kan du roligt handle.👍
Bestilte planter til en 53 meter lang hæk. De havde ikke nok af de ønskede, men foreslog nogle lidt bedre for samme pris, dog skulle der så ikke bruges helt så mange. Den angivne leveringsdag blev overholdt fuldstændigt og chaufføren leverede pallerne som ønsket. Han kunne dog næsten ikke tale engelsk og han kunne noget tysk, så det var lidt besværligt. Men alt gik efter planen og nu er de plantet og det ser godt ud.
En rigtig god oplevelse hele vejen fra bestilling online til levering. Meget hjælpsom og informations givende kundeservice.
Hurtig levering!
Den første telefoniske kontakt er imødekommende og venlige og tålmodig det føles trygt at have en kompetent person til at vejlede og svare på spørgsmål om det store valg fx at købe ind til ny hæk. Hjemmesiden er en stor hjælp og den har svar på alle spørgsmål .. nemt og overskueligt.. meget troværdig virksomhed..
Leveret som aftalt, flink og hjælpsom chauffør, flotte grønne planter, nu stå der 25 meter flot thujahæk, og naboen er rigtig glad, Plantinavia er nemme at kontakte på mail og svarer hurtigt tilbage.😎
Jan Flenskov
Hurtig levering, trods vi bor på en ø uden broforbindelse.
Planterne ser sunde og friske ud.
Plantinavia rammer plet på utroligt mange punkter. Deres kommunikation er helt i top, både på mail og WhatsApp. Derudover er vores ligusterhække over al forventning. Leveringen forløb utroligt smertefrit og kom allerede om tirsdagen. Deres videoguide og eksperter online hjalp os utroligt meget og gav os meget ro i sindet ved at modtage en så dyr investering.
Vil altid anbefale Plantinavia!
Super service fra start til slut. Jeg bestilte 60 thuja smaragd af den billige kategori til 20 meter hæk. Therese skrev at de grundet optimering af transport kunne opgradere mig til 40 stk velforgrenede træer, der efter sigende skulle dække bedre. Lettere skeptisk skrev jeg til Therese, og efter hendes forklaring sprang jeg på. Det har jeg ikke fortrudt! Træerne er enormt flotte og dækker på en meget pænere måde samme areal hæk som de billige. Jeg kan kun anbefale at give lidt ekstra for de lidt dyrere velfirgrenede træer - det er det hele værd. 5 stjerner herfra for både produkter, service og levering!
Det var en super god oplevelse af købe planter fra Plantimavia, vi modtog 38 stk Thuja Brabrant og de var alle i den bestilte højde på 150cm+ og ikke en eneste af dem fejlede noget. Vi kunne følge leveringen via GPS så snart chaufføren var i Danmark.
Det er ikke sidste gang vi har bestilt vores planter hos Plantinavia
Vi har haft fantastisk god kommunikation med Therese fra Plantinavia hele vejen igennem. Planterne var større end forventet og sunde. Vi er meget tilfredse og gør klar til at bestille flere hækplanter til anden del af vores have 😁
Nem bestilling og gode leveringsmuligheder. Flotte planter, der er pakket nænsomt. De var størrer og mere forgrenet end forventet.
Bestilte 150 stk. kirsebær laurbær. God kommunikation med Theresa fra start til slut. Vi har fået lille rabat også. Planter kommer med truck fra Holland med GPS trucking. Dagen før fik vi plan med levering. Men vi kunne også se på GPS, hvornår levering sker.
Vi har meget positive oplevelse og kan god anbefale Plantinavia.
Vi købte Laurbærkirsebær ”Prunus laurocerasus Genolia” og valgte kvaliteten ”godt forgrenet”. Vi købte 60 planter til en hæk på 30 meter.
Meget tilfredsstillende handel med god kommunikation fra Plantinavia samt kort leveringstid - og ikke mindst smukke planter i super-høj kvalitet.
Super fine planter til en god pris og levering til aftalt tid. Ingen planter skadet i pallen. God info på mail.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.