Planday Anmeldelser 346

4,6

Opplever god kundeservice og raskt svar. I tillegg har vi hatt en fast rådgiver å forholde oss til(Mikael), noe som har skapt effektiv problemløsing dersom vi har hatt spørsmål eller andre forespør... Vis mer

Det var et veldig bra system. Nå er det veldig mye som logger med Planday og det er på tide å finne seg et annet system. Oppdateringer har dessverre ødelagt veldig mye av det gode systemet de had... Vis mer

1. Bedriftstjenester
  2. Bedriftsøkonomiske tjenester
  3. Betalingstjeneste
  4. Programvareselskap

Planday’s the workforce management platform that puts predictability to work, every shift. Manage your team, their schedules, hours, time off, payroll and let them request to swap shifts, from one workspace. It’s your central hub for coordination, collaboration and communication, built to help you protect your bottom line and your team manage their lives.

The most powerful shift you can make.

See how Planday simplifies scheduling cuts admin, ensures compliance.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Pro-aktiv og god kundeservice

Pro-aktiv og god kundeservice, hjulpet oss å spare masse tid i en hektisk hverdag. Virkelig en service som overgikk forventningene:)

20. februar 2026

Hei Ine,

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe dere med å få en mer effektiv hverdag. Det betyr mye for oss at du er fornøyd med servicen vår.

Takk for at du valgte Planday.

Vennlig hilsen,

Christopher

Veldig fornøy!

Veldig fornøy!
Fikk veldig god hjelp med det jeg lurte på og sto fast med.

19. februar 2026

Hei Katrine,

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen! Vi er veldig glade for at vi kunne bistå med svarene du trengte, så du kom raskt videre i systemet.

Takk for at du valgte Planday.

Vennlig hilsen,

Christopher
Planday Support Team

Direkte dialog med Mikal fungerer helt…

Direkte dialog med Mikal fungerer helt supert. Han hjelper så fort han har mulighet og er han opptatt med annet gir han tydelig beskjed om når han kan hjelpe. Kunnskapsrik og rask.

16. september 2025

Hej Sidsel,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at i har været tilfredse med Mikaels hjælp. Vi står også altid klar i Supporten hvis i har brug for det mindste.

Planday Support Team

Mikael var flink å forklare

Mikael var flink å forklare, sendte relevante linker etterhvert som vi kom til de ulike temaene. Ikke for mye informasjon på en gang og det ble lettfattelig og enkelt å starte opp med Planday. Jeg sendte en del spørsmål underveis og i etterkant av oppstart og ved første lønnskjøring og fikk raske svar og tilbud om hjelp om jeg skulle trenge. Super service.

4. april 2025

Hej June,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at i har været tilfredse med Michaels hjælp. Vi står også altid klar i Supporten hvis i har brug for det mindste.

Planday Support Team

gjort mye ting lettere og overskilig…

gjort mye ting lettere og overskilig ang timer annsatte

3. september 2025

Hej Rune,

Mange gange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at vi kan hjælpe jer med at gøre jeres administration lettere og i har et bedre overblik over jeres medarbejdere.

Oppstart med Planday

Vi fikk en veldig god og grundig gjennomgang fra Michael når det gjelder innføring og opplæring i bruk av Planday.

1. juli 2025

Hej Randi,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at i har været tilfredse med Michaels Onboarding.

Rask kundeservice

Opplever god kundeservice og raskt svar.

I tillegg har vi hatt en fast rådgiver å forholde oss til(Mikael), noe som har skapt effektiv problemløsing dersom vi har hatt spørsmål eller andre forespørsler om tilpasninger da han har vært kjent med bedriftens behov og struktur fra start. Han har rask responstid, er svært behjelpelig og finner alltid gode løsninger.

12. august 2025

Hej Malin,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at i er tilfredse med vores kundeservice og at vi kan hjælpe jer hurtigt og effektivt. Det lyder også til at Mikael har fået onboardet jer successfuldt - herefter sidder vi altid klar i Supporten til at hjælpe jer videre.

Veldig god oppfølging

Veldig god oppfølging i oppstart av nytt system. Godt samarbeid med vår kontaktperson.

21. mai 2025

Hej Sissel,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at i er tilfredse med jeres onboarding process, og at i har haft et godt samarbejde med vores onboarding konsulent.

Trygg onboarding

Plandays onboardingprosess var profesjonell og effektiv. Med et komplisert oppsett med døgnvakter og komplisert avlønning, var Joachim fra Planday ekstremt løsningsorientert og kreativ i oppsettet, og fant svært gode løsninger for våre behov. Stor grad av imøtekommenhet og fleksibilitet har løst alle våre utfordringer med vaktplanlegging og integrering mot lønnssystemet.

22. mai 2025

Hej Øyvind,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at i er tilfredse med jeres onboarding process, og at Joachim har kunne hjælpe jer godt på vej!

Planday Support Team

God oppfølging, opplæring og responstid

Ved implementering av Planday i Narvikfjellet opplevde vi svært god oppfølging fra Mikael R. Rask respons på spørmål og/eller oppstartsutfordringer, god gjennomgang og opplæring og høyt kunnskapsnivå om program og løsninger.

23. oktober 2024

Hej Stine,

Mange tak for den 5 stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre at Mikael har hjulpet jer godt på vej, og at i er kommet igang med at anvende produktet.

Planday Support Team

Alltid snabb å bra svar eller…

Alltid snabb å bra svar eller forklaringer når vi lurer på noe. Mikael is the man!

21. mai 2025

Hej Marie,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores onboarding team, og at Mikael har kunne hjælpe jer godt på vej!

Grundig og fin onboarding

Grundig og fin onboarding - en flott introduksjon og vi er kommet godt igang med bruken av planday! Dyktig onboardingsteam!

14. mai 2025

Hej Fredrik,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med den hjælp du har modtaget fra vores Onboarding team! Jeg håber i fortsat er tilfreds med brugen af Planday.

Tak for i valgte os!

Ett fantastisk opplegg

Ett fantastisk opplegg, informativt og meget kompetent å hyggelig onboards team!
Programmer forenkler vår hverdag og skaper mer kontroll og forutsigbarhet i driften vår!

9. mai 2025

Hej Ken,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med den hjælp du har modtaget fra vores Onboarding team! Og at Planday hjælper dig med at gøre al jeres planlægning nemmere.

Tak for i valgte Planday!

Planday Support Team

Jeg liker at ting er lavterskel og jeg…

Jeg liker at ting er lavterskel og jeg kan komme til når jeg har behov før ting blir verre. Motta god og kyndig hjelp.

19. desember 2024

Hej Marthe

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du benytter dig af vores support. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig godt på vej!

Tak for du har valgt Planday!

Onboarding

God onboarding prosess og oppfølging

7. oktober 2024

Hej Marius,

Vi er rigtig glade for, at du har haft gode oplevelser med vores onboarding og føler, at vi har fulgt tilstrækkeligt op på denne.

Hvis der nogensinde skulle være noget ydeligere vi kunne hjælpe med, er du altid mere end velkommen til at skrive til os i chatten 😊

Tak for, at i er en del af Planday.

Bedste hilsner,

Issa
Customer Experience Specialist

Enkelt og brukervennlig system

10. juli 2024

Hej Camilla

Tusind tak for den flotte anmeldelse af vores system. Vi er rigtig glade for at høre at du finder det enkelt og brukervennligt at anvende.

God kundeservice og oppfølgning

God kundeservice og oppfølgning. Gode priser!

1. august 2024

Hej Aleksander

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores produkt. Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med vores kundeservice og vores løbende opfølgninger af sager! Og især at du har lagt mærke til vores gode priser og pakker :)

Onboarding er veldig bra

Onboarding er veldig bra. Hyggelige og dyktige konsulenter. Bra struktur i onboarding.

4. september 2024

Hej Jo

Tak for at du har taget dig tid til at skrive denne gode anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med din Onboarding, det værdsætter vi meget. Skulle du opleve problemer hen ad vejen, kan du altid række ud til vores Support, som vil være klar til at hjælpe dig videre!

planlegging gjennomført effektiv

planlegging gjennomført effektiv, lønning, påminnelser og veiledning

30. juli 2024

Hej Anna,

Mange gange tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at se at du nyder at anvende vores produkt og at vagtplanlægning mm. bliver gennemført effektivt.

Med venlig hilsen,

Enkelt i bruk

Enkelt i bruk og alle sjåførene forstår hvordan de bruker den.

15. mai 2024

Hej Aage

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores produkt. Vi er meget glade for at høre at i finder vores produkt simpelt at anvende og at alle jeres medarbejdere har det på samme måde.

Tak for at i har valgt Planday.

Med venlig hilsen,