1. Plakatbutikk
  2. Interiørbutikk

Smukke plakater i den nordiske afdæmpede stil, trykt på lækkert tykt mat papir. Kunstplakater, naturplakater, fotoplakater, byplakater - hundredevis af motiver. Køb plakaterne indrammet og få hurtig levering i Danmark.

4,3

Enestående

Forputtet yndlingsbillede

Så fik jeg et af mine yndlingsbilleder flot indrammet og monteret. Når jeg alligevel må ned på 4 stjerner, er det fordi, der gik lidt koks i leveringen. Først ”forputtede” min ordre sig, og siden var GLS 4 dage om få den frem til udleveringsstedet. Jeg stod ikke og skulle bruge billedet til en bestemt lejlighed, så skaden var til at overse, men alligevel...

1. november 2025

Hej Claus
Tusind tak for din anmeldelse – og for de 4 stjerner.
Vi havde desværre rod i den interne kommunikation, hvilket medførte at din ordre “forputtede” sig, og vil gerne takke dig for den ordentlige dialog vi, efterfølgende, havde i den forbindelse.

Leveringen tog længere tid end normalt, og selvom fragt ikke er noget, vi selv styrer, er det stadig vores ansvar at sikre, at alt lander som lovet. Det lykkedes ikke med din ordre – men vi er, trods alt, glade for, at du er endt med et resultat du er tilfreds med.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os.

Super god hjemmeside med lækker…

Super god hjemmeside med lækker inspiration og flotte billeder.
Har modtaget vores bestilling af 4 billeder indrammet plus ekstra rammer. Waaauuu for en lækker kvalitet af billeder og ikke mindst rammerne i egetræ som dufter af frisk træ. Hurtig levering. Kanon service

12. oktober 2025

Svar fra Plakatfar

Hej Laila - Jeg er glad for at det hele løste sig og at du er tilfreds - det er det vigtigste 😁 Mange tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

"Bare" God

"Bare" God - og samvittighedsfuld ordentlig service 🎄🎄🎄🎄🎄 = ⭐⭐⭐⭐⭐
Venlig hilsen Anne Mette Buch og god jul til alle der læser dette 🤶

19. desember 2024

Svar fra Plakatfar

Tusinde tak for anmeldelsen, den luner 😁 Og tak for at tage udfordringerne med ophøjet ro 🙏🏻

Hilsen Niels PLAKATfar

Meget god kvalitet

Bestilte den 1. februar fire natur plakater (50x70), som jeg modtog den 5. februar. Plakaterne er så flotte og kvaliteten af papiret og billederne i top. Jeg er meget tilfreds med min ordre og vil klart anbefale plakatfar til andre.

5. februar 2024

Svar fra Plakatfar

Hej Christina. Tusinde tak for den flotte anmeldelse, den betyder meget. Din sammensætning af billeder har faktisk allerede været inspiration til et par nye billedvægge, på vores side. Bh Niels Kliim - PLAKATfar

Super

God, venlig service og gode produkter. Kommer klart tilbage.

7. juli 2023

Svar fra Plakatfar

Hej Andreas - Tak for din anmeldelse, den sætter vi meget pris på. Du skal være meget velkommen tilbage. Vh Niels 😁

Hurtig levering af vores 2 smukke…

Hurtig levering af vores 2 smukke egetræ indrammede Berlin billeder fra Plakatfar.
Billederne lever fuldt ud op til vores forventninger.
Vi handler helt sikkert hos Plakatfar igen 😊

25. februar 2022

Svar fra Plakatfar

Hej Berit - Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Jeg er super glad for, at I er glade for de leverede billeder. Jeg har selv de 2 samme plakater hængende der hjemme 😀

Super service

Super service. Hurtige svar på mails samt super gode returnerings betingelser. Vil helt klart handle der igen.

28. desember 2021

Svar fra Plakatfar

Hej Tine - Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt, at du er tilfreds med vores service, og du er meget velkommen tilbage en anden gang 😁

Tak for 2 skønne indrammede plakater

Tak for 2 skønne indrammede plakater, super god service og hurtig effektiv levering, handler gerne hos jer igen 👍

10. august 2021

Svar fra Plakatfar

Hej Kurt - tak for roserne, dem elsker vi 🌹😁 Odda og Aurland er også 2 af vores egne yndlingsplakater 👍

Vi har lige modtager 2 skønne plakater…

Vi har lige modtager 2 skønne plakater med ramme, tak for super effektiv service, bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer 🌞👍

10. august 2021

Svar fra Plakatfar

Mange tak for den flotte anmeldelse Fru Lundstrøm 😁 Dejligt at høre, at I er tilfredse, og I er naturligvis til enhver tid, velkommen tilbage ❤️

Niels

Kanon service og god stil

Har lige modtaget det skønneste billede - på trods af ferieperiode blev det leveret på 3 dage 👍 og fik den sødeste håndskrevne hilsen - det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet der - vil anbefale dem til alle jeg kender - totalt god stil og fantastiske billeder

26. juli 2021

Svar fra Plakatfar

Hej Charlotte. Tusinde tak for, at give dig tid til at skrive den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os 😁BH - Niels

Hurtig levering :-)

Godt tilfreds med plakaten, og hurtig levering :-)

17. februar 2021

Hej Christina. Tusinde tak for anmeldelsen, og dejligt at du er tilfreds 😁

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, svarer hurtigt 😊

9. september 2020

Svar fra Plakatfar

Tak for stjernerne. Nu håber jeg vi kan leve op til dem, når du modtager plakaterne, ellers må du endeligt vende tilbage 😀

Super service

Super service. Flotte billeder og ramme. Hurtig levering.
Handler gerne hos jer igen👍👍👍

4. september 2020

Hej Dorthe.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os 😁

Niels

Sublim service!

Plakatfar har de flotteste plakater og den bedste service. Der er virkelig opmærksomhed på kundens behov. Jeg er superglad for mine tre norske plakater, som vi sammen fandt frem til og som, pryder min klinik.

9. februar 2020