Places.nl Anmeldelser

1 906

4,5

Zeer plezierig contact van begin tot het eind van de verbouwing. Wim en Corné zijn echte vakmannen. Kundig, altijd opgewekt, geen radio/gevloek of gescheld, meedenken, vooruitziend, probleemoplossend... Vis mer

Ik ben blij met het platform van Places.nl. Voornamelijk vanwege handige en bruikbare tools die zij je als ondernemer kleinschalig of grootschalig helder in kaart brengen en dus zichtbaar voor je kl... Vis mer

Een review plaatsen ging heel gemakkelijk. Netjes meteen via email op de hoogte gehouden.

Een zeer deskundig bedrijf waarmee wij al 3 jaar met veel plezier mee samenwerken. Aardig en vriendelijk personeel dat snel reageert op mails en telefoons. Bijna één op één contact met de manager ca... Vis mer

1. Online-markedsføring

Om Places.nl

Kijk voor actuele klanten reviews op ons Google Bedrijfsprofiel.

Places.nl heeft als doel om uw bedrijf optimaal online vindbaar én bereikbaar te maken voor jouw potentiële klanten en bestaande klanten. En dat proberen we op alle mogelijke manieren te realiseren.

Profiteer ook van alle diensten die Places u te bieden heeft en meld u nu aan op www.places.nl.

Enestående

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(1 906)

85 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top!!!!!!!

10. mai 2026

Svar fra Places.nl

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je waardevolle review! We waarderen het enorm dat je hier de moeite voor hebt genomen.

Topper makkelijk

Topper makkelijk

8. mai 2026

Svar fra Places.nl

Dankjewel voor je positieve review, fijn dat je hiervoor de tijd genomen hebt!

Super handig

Super handig

8. mai 2026

Svar fra Places.nl

Dank voor je positieve review! We zijn blij dit te horen en hopen nog lange tijd samen met je te werken.

duidelijk

zeer overzichtelijk en duidelijk

7. mai 2026

Svar fra Places.nl

Dankjewel Sam voor je positieve review! We kijken uit naar een langdurige samenwerking met je.
Team Places

Places draagt bij aan een goede…

Places draagt bij aan een goede vindbaarheid op het Internet

3. mai 2026

Svar fra Places.nl

Dankjewel voor je positieve review Natalia!
We hopen je nog langs als klant te hebben.

Ging heel makkelijk

Ging heel makkelijk

28. april 2026

Svar fra Places.nl

Dank voor je positieve review Robin. Fijn om te horen dat je het als makkelijk ervaarde! We helpen je graag in de toekomst weer verder.

Team Places.nl

Er was één hele negatieve review maar…

Er was één hele negatieve review maar ik heb dat helemaal niet zo ervaren. De werknemers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ik had via bol.com een anti diefstal accu slot gekocht. Deze is er voor mij in gezet. Ook is mij uitgelegt hoe de verlichting werkt en hoe ik mijn apparaatje aan krijg. Al met al ontzettens goede service. Vincent van Ellen wordt mijn vaste Fietsenmaker.

25. april 2026

Ik heb vandaag ervaring opgedaan met…

Ik heb vandaag ervaring opgedaan met registreren en verder werken met jullie.

21. april 2026

Goedendag,

Bedankt voor je 4-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We helpen je in de toekomst natuurlijk graag weer!

Team Places.nl