CeX/Webuy - Polska Anmeldelser 4 044

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Praktycznie idealnie. Cena była świetna, obsługa super, wysyłka praktycznie ekspresowa bo przyszła już na drugi dzień kiedy zamówiłem ok. godziny siedemnastej. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze z obsługi - zarówno Pracownicy w stacjonarnym salonie we Wrocławiu, jak i osoby, z którymi kontaktowałam się przez messenger oraz e-mail były bardzo pomocne i pro... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

kupiony zegarek był w atrakcyjnej cenie, transakcja bez niemalże natychmiastowa. Czas dostawy krótki. Towar zgodny z opisem. Jedna rzecz którą można poprawić to powinna się pojawić opcja odbioru w skl... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Powinien być telefon kontaktowy klient/ sklep czego brak. Cennik wycen ze strony CEX nie adekwatny z wyceną sprzedawcy. Ogólnie za obsługę na 5 pozostałe informacje na 3. Zbyt długa procedura przekaza... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Datautstyrsbutikk
  6. PC- og datatilbehør
  7. Databutikk

Skrevet av virksomheten

CeX to ponad 10 sklepów w Polsce i 600 na świecie — skupionych na wymianie używanej elektroniki i gier. Kupuj, sprzedawaj i wymieniaj telefony, gry, konsole, laptopy, tablety, komputery, elektronikę i gadżety za gotówkę lub vouchery CeX. Większość produktów objęta jest darmową 5-letnią gwarancją, a CeX od dekad dostarcza miłośnikom technologii najnowsze i najlepsze rozwiązania ze świata elektroniki. Dodatkowo możesz również przekazać swoje niepotrzebne gry i gadżety na cele charytatywne. Aby zapoznać się z naszą pełną polityką zwrotów online, odwiedź webuy.com, a jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta na webuy.com/support.

Skrevet av virksomheten

Bezpieczne zakupy w CeX

5 lat gwarancji na wszystko!

5 lat gwarancji na wszystko!
Komfort zakupów z 5-letnią gwarancją na największy wybór gier, telefonów, konsol, elektroniki, komputerów i wiele więcej.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Przyszla mi nie ta klawiatura jaka…

Przyszla mi nie ta klawiatura jaka zamawialrm ze strony

23. mars 2026

Witaj Krystian,

Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację.

W przypadku problemów z zamówieniami online bardzo prosimy o kontakt poprzez formularz dostępny na stronie pl.webuy.com.

Jak tylko otrzymamy tam Twoje zgłoszenie, nasz dział obsługi klienta dołoży wszelkich starań aby rozwiązać Twój problem.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie

nie uzyskałem żadnej pomocnej ani wiążącej odpowiedzi, odpowiedź mailowa następowała z opóźnieniem conajmniej 1-dniowym, a na ostatniego maila nie mam odpowiedzi od 2 dni

23. mars 2026

Witaj Piotr,

Dziękujemy za Twoją opinię.

Staramy się odpowiadać najszybciej, jak to możliwe, jednak z powodu bardzo dużej ilości kontaktów, na naszej stronie są podane ramy czasowe, w jakich klienci mogą uzyskać odpowiedź. Pragniemy również przypomnieć, że pracujemy w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 do 18:00.

Poniżej przedstawiamy szczegółowy rozkład czasu odpowiedzi, aby zapewnić pełną przejrzystość:

Dostępność danego towaru w sklepie: Odpowiadamy w ciągu 24 godzin.

Ogólne zapytania na temat sklepów lub firmy: 1 do 2 dni roboczych.

Skargi: odpowiadamy w ciągu 3 do 5 dni roboczych.

Pytania dotyczące zamówień on-line: odpowiadamy w ciągu 3 do 5 dni roboczych.

Wycena produktów: Odpowiadamy w ciągu 24 godzin. Proszę pamiętać, że cena, która podajemy będzie aktualna przez kolejne 48 godzin od czasu naszej odpowiedzi.

Sprzedaż w sklepie Cex

Witam. To już moja kolejna sprzedaż sprzętu (elektroniki) i mogę szczerze powiedzieć, że zawsze mogę liczyć na Uczciwą Wycenę w sklepie Cex.Jeżeli jest coś nie tak z produktem, który chce sprzedać zawsze jest o tym informowany.
Polecam Sprzedaż oraz Zakup w Cex.

30. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszuści

Oszuści. Dostałem inny towar niż zamawiałem.

5. mars 2026

Witaj Sylwestrer,

Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację.

W przypadku otrzymania innego produktu niż zamawiany prosimy o kontakt poprzez nasz formularz dostępny na stronie: pl.webuy.com.

Po otrzymaniu Twojego zgłoszenia nasz zespół ds. obsługi klienta dołoży wszelkich starań aby rozwiać Twój problem najszybciej jak to możliwe.

Bartek

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv