2,6

Under middels

Koldt og Brandt ,

Jeg bestilte en pizza,
de bad mig vente 15 minutter, jeg ankom 9 minutter senere, pizzaen lå i sin emballage på bordet,
da de rakte den til mig, var pizzaen kold, og da jeg kom hjem, så jeg, at den var halvt brændt.
75 dkk for nothing

28. november 2025

Kedeligste og dyreste pizza

Normalt skriver jeg kun positive anmeldelser, men denne oplevelse var desværre en stor skuffelse. For 164 kr. forventede jeg en pizza af høj kvalitet, men den var utrolig kedelig. Den var knasttør mange steder, manglede tomatsovs, havde sporadiske mængder ost og havde et minimalt, næsten ikke-eksisterende, fyld af aubergine og peberfrugt. Smagen var intetsigende, og jeg spiste den kun for ikke at være sulten.

30. august 2025

pizza margherita

Bestilte en pizza margherita, den var knastør, meget meget lidt ost og tomat, en meget stor del af pizzaen var ren skorpe. Pizzaen var meget brændt. Det er længe siden jeg har fået så dårlig en pizza.

15. august 2025

Bestilte tre pizzaer

Bestilte tre pizzaer
Den ene skulle være uden ost
De tre pizzaer ankom alle tre pizzaer var fyldt med ost til trods for vores bemærkninger
Vi kontaktede pizzeria og oplyste at vi ikke kunne spise den pizza med meget ost da personen er intolerant overfor ost
De lovede at sende en ny og på nuværende tidspunkt er den stadigvæk ikke dukket op
Meget dårlig service
Det var Amager pizzeriaet det drejer sig om

15. februar 2025

Rigtig god pizza👍

Hvis du kommer til København og kan lide pizza, så kan det varmt anbefales at ligge vejen forbi pizza art. Det er en kæmpe anbefaling herfra👍 Min datter bor lige ved siden af og vi spiser der altid når jeg besøger hende. Elsker deres pizzaer👍👍

20. juni 2024

Mumselækkert

Kom tilfældigt forbi ifm koncert med Zucchero i Amager Bio. Var sulten og så de tilbød glutenfri bunde, hvilket er nødvendigt da jeg har cøliaki.
Valgte en pizza bianca med kartoffel og bacon. Wow.

Til min og ægtefællens bryllupsdag den 22.4 inviterede jeg ham fra Gladsaxe til Amager. Bestilte to GF pizza og spiste i biksen, mens vi drak italiensk øl og iste.

Min mand var lige så begejstret som jeg.

Vi købte is med hjem. Den var også god.

Venlig betjening og ingen trælse maver, og ja, den GF bund. Italiensk musik i baggrunden. Perfekt.

Turen går helt sikkert fra Gladsaxe til Pizza Art igen.

Mums.

22. april 2024

Nu har jeg besøgt Pizza Art en del…

Nu har jeg besøgt Pizza Art en del gange og jeg blir positiv hver gang🫠 Jeg har spist en del forskellige fra deres kort, alle har været top top! God konsistens på dejen, især deres fuldkorns bund, perfekt afbagt til den sprøde side og fantastik smag på de forskellige toppings😎 Virkelig en bid af Italien. Venlig og hurtig betjening, virkelig en flot brændefyret stenovn og altid pænt og tjekket i butikken. Udefra de pizzarier jeg har prøvet i Kbh med Amager, er pizza art klart det bedste UHM UHM. Mvh. Henrik

20. april 2024

Perfekte pizza

🍕🔥 Autentisk napolitansk pizza bagt i stenovn! 🔥🍕

Jeg bliver altid overvældet af den autentiske smag og kvalitet af den napolitanske pizza, jeg nyder fra dette pizzeria. Bagt i en traditionel stenovn, var hver bid en himmelsk oplevelse. Kombinationen af ​​friske ingredienser og den perfekte balance mellem ost og sauce skabte en uforglemmelig smagsoplevelse. Personalet er altid utroligt venligt og imødekommende, hvilket kun forbedrede min samlede oplevelse. Hvis du søger den ægte smag af en lækker pizza, så er dette stedet at besøge! 🍕

22. februar 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis