Pixels en Steken B.V. Anmeldelser 1 246

TrustScore 4 av 5

3,8

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Deze firma is de vreselijkste onderneming die er bestaat. Na 100 emails wordt er niet gereageerd enkel wanneer er een bestelling opnieuw wordt gedaan reageert men met de belofte dat ze extra steentjes... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pixels en Steken levert hele goede kwaliteitwij hadden een eigen foto geupload en gekozen wat wij graag wilden maat en soort steentjes en dan krijg je een voorbeeld gemaild hoe dat hij in werkelijkh... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De foto is meerdere malen aangepast om aan mijn wensen te voldoen. Dit gebeurde altijd relatief snel. Toen de DP arriveerde, die bedoeld was als cadeau, kwam deze uit China en was helaas wat vies en b... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het schilderij "Jaguar" van Daphne Butler is door Pixels en steken omgezet in een schitterende diamond painting. In totaal zijn daarbij 55(!) kleuen toegepast. De kleurnuances zijn daardoor schitteren... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Håndarbeid
  2. Håndarbeidseksportør
  3. Håndarbeidsgrossist

Skrevet av virksomheten

Wat is Diamond Painting? Als een nieuwe doe-het-zelf-vorm van knutselen is Diamond Painting geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Het idee achter Diamond Painting is om de kunstenaar te zijn, terwijl jij je ontspant en bezig bent met iets dat creatief en plezierig is.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Prachtige foto van ons hondje Kiki…

Prachtige foto van ons hondje Kiki gemaakt en verzonden naar Pixels. Echter Diamond Painting lijkt totaal niet op de foto. Contact opgenomen krijgen alleen maar niet terzake doende antwoorden waarom DP niet lijkt.
Wij hebben van Kiki al meerdere malen een DP gemaakt. Conclusie de kleuren zijn gewoon niet correct en de service is slecht. Daar niet kopen.

23. oktober 2023
Logoen til Pixels en Steken B.V.

Svar fra Pixels en Steken B.V.

Beste Frans,

We hebben uw feedback ontvangen en betreuren het dat het geleverde Diamond Painting niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat kleurvariaties een zorgpunt zijn, maar het is belangrijk op te merken dat het eindresultaat sterk afhankelijk is van de kwaliteit en de kenmerken van de oorspronkelijke foto die u heeft verstrekt.

Ons team heeft de nodige stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat het product correct is verwerkt volgens de verstrekte afbeelding. Als de kleuren niet overeenkomen met uw verwachtingen, kan dit te wijten zijn aan factoren zoals de resolutie en de kleurkwaliteit van de foto.

We begrijpen uw teleurstelling, maar we willen benadrukken dat we ons uiterste best hebben gedaan om het product trouw aan de verstrekte afbeelding te maken. Helaas kunnen we geen terugbetaling of vervanging aanbieden voor producten die correct zijn verwerkt op basis van de verstrekte informatie.

We waarderen uw begrip in deze kwestie en hopen dat u in de toekomst een positievere ervaring zult hebben. Als u verdere vragen heeft, staan we tot uw beschikking.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet alles staat er op op de foto…

Niet alles staat er op op de foto vierkant en ik heb lang werp gekregen dus mist stukken aan de zei kant

20. oktober 2023
Logoen til Pixels en Steken B.V.

Svar fra Pixels en Steken B.V.

Beste Yvonne,

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons te horen dat het geleverde Diamond Painting niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het is om de volledige afbeelding op het doek te hebben, maar het is essentieel te weten dat we de afbeeldingen volgens de opgegeven verhoudingen moeten bijsnijden om het gewenste formaat te bereiken.

In de beschrijving van het product en onze beleidsrichtlijnen wordt vermeld dat we de foto's bijsnijden om de juiste verhoudingen te behouden, en we begrijpen dat dit soms delen van de afbeelding kan uitsluiten. Veel klanten kiezen specifieke maten op basis van reeds bestaande frames of specifieke ruimtes waar ze het schilderij willen ophangen.

We verontschuldigen ons voor eventuele teleurstelling en waarderen uw begrip van onze procedures. Als er verdere vragen zijn of als we u op een andere manier van dienst kunnen zijn, horen we dat graag.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alles was mooi verpakt

Alles was mooi verpakt. Zeker de zakjes met de nummers erop!
Als U perfect zou willen zijn, dan zou het mooi zijn om een afbeelding van het werk erbij te voegen.
Nu kun je niet zien hoe het wordt, met het papier erover ipv doorzichtig plastic.

2. oktober 2023

Aanrader!

Bij eerste levering miste er een deel, dit is super netjes en snel opgepakt en afgehandeld. De kwaliteit van de steentjes en her canvas is ook hoog

3. oktober 2023

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv