Reeds sinds augustus 2025 in discussie over het wel of niet hebben afgesloten van een contract. Dreigen met een incassobureau, maar het niet doorzetten. Ondertussen nieuwe facturen blijven sturen en e... Vis mer
Se hva andre synes
Na twee jaar gebruik is er nog nooit één probleem geweest. Het pinapparaat (Pax A77) is supersnel. Installatie destijds ging ook probleemloos net als het overstappen. Daarnaast zijn de bundels van... Vis mer
Contact gehad met de heer Uzun over een servicecontract waar wij dankbaar gebruik van maakten. Dhr. Uzun is zeer correct en bovendien klantvriendelijk. Bij twijfel over de aanschaf van een pinautom... Vis mer
Goede en snelle service. Pinautomaat was meteen ingesteld naar wens. Contactpersoon reageert meteen wanneer nodig. Echter, automaat valt weg als het te ver van Wifi ligt. Verder geen problemen.
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Nimrodstraat 15, 5042WX, Tilburg, Nederland
- 0855601201
- helpdesk@pinvandaag.nl
- pinvandaag.nl
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vriendelijk
Snel, vriendelijk en goedkoop. Prima service
Online diensten stelt niets voor
Online diensten stelt niets voor. Waar alles nu online makkelijk te verkrijgen is, is het bij pinvandaag al verjaard.
Wisselende ervaringen
Werkt op zich prima, maar uitbetalingen worden als maar later.

Svar fra Pin Vandaag
Erg tevreden over tarieven en de service
Slechte leugenachtige communicatie
Wilde weten of gebruik met visakaart extra kosten meebracht. Gebeld. We zouden niet geregistreerd zijn bij pin vandaag. Niet als klant. Wel degelijk zijn we al 10 jaar gebruiker. Ook werd gezegd dat ik de eerste keer met een vrouw gesproken had, was wel degelijk een man. Weet het nu nog steeds niet.

Svar fra Pin Vandaag
snelle reactie en altijd oplossing
Top snelle uitbetaling maar ook echt ik…
Top snelle uitbetaling maar ook echt ik kan altijd bij ze terecht zelfs toen mijn pin. Ermee ophield kreeg ik de volgende dag een nieuwe opgestuurd. Ben zeer maar echt zeer tevreden inmiddels 3 jaar tevreden
Een nette bedrijf
Een nette bedrijf, altijd bereikbaar en top service!
service word niet geleverd
service word niet geleverd, enkel hoge facturen voor service
dit bedrijf is telefonisch heel slecht bereikbaar.
ik ga vanaf begin volgend jaar geen gebruik maken van diensten van deze bedrijf

Svar fra Pin Vandaag
Dit bedrijf geniet er intens van om op…
Dit bedrijf geniet er intens van om op zaterdag ochtend je pin af te sluiten. Ze blijven facturen sturen terwijl je een service contract hebt. Ga hier NIET mee werken, ze lichten je op en zeggen dat er vocht in het apparaat zit. Als je cvv belt heb je je pin app binnen een dag en een eerlijk bedrijf. Pin vandaag spreekt slecht Nederlands en sluiten bij iedere discussie je pin direct af zonder overleg

Svar fra Pin Vandaag
Zeer slecht te bereiken s,morgens vroeg…
Zeer slecht te bereiken s,morgens vroeg krijg je iemand aan de lijn ik sta onder de douche ben om half 10 op kantoor kan er helemaal niks mee veel problemen met verbinding gewoon slecht

Svar fra Pin Vandaag
Dure reparaties zonder overleg!
Helpdesk slecht te verstaan. Of spreken geen Nederlands of hebben gewoon slechte telefoontraining gehad. Na veel doorverwijzen eindelijk iemand aan de telefoon die wel te verstaan was. Probleem kon niet opgelost worden. Pinautomaat moest opgestuurd. Wordt zonder overleg gerepareerd met een factuur erbij van ruim 300 euro (blijkbaar vochtschade, wat wel heel vreemd is voor een apparaat dat voornamelijk aan de horeca wordt verkocht) Zelf mijn samsung telefoon is waterdicht. Wel vervangend apparaat opgestuurd maar die hebben we dan nu blijkbaar gekocht voor die 300 euro. Of het andere apparaat daadwerkelijk gerepareerd is weet niemand.

Pinproblemen zeer slecht (niet) geholpen
Pinproblemen, asioscaal te woord gestaan zelfs door leidinggevende! Geen oplossing gegeven en komen afspraken niet na… wel geld innen en zgn service aanbieden maar niet naleveren wanneer er problemen zich voor doen omdat ze bang zijn dat ze zelf kosten moeten maken.

Svar fra Pin Vandaag
Pin vandaag heeft onze pin omgebouwd
Pin vandaag heeft onze pin omgebouwd, werkt top!
Ze zijn goed bereikbaar, geen wachttijd.
Een probleem met het koppelen van group card was snel opgelost!
Tijd terug eens keer gebeld voor wat…
Tijd terug eens keer gebeld voor wat informatie. Bijna half uur lang hebben ze mij te woord gestaan. Toen al heel erg tevreden hoe ze mij helpen en advies gaven.
Zaterdag toch de Leie gemaakt om zaken te doen met pin vandaag.
Weer maar dan deze keer bijna een uur aan de telefoon, Teamviewer, aan zonder dat ik een echte klant ben goed geholpen.
Na dit geval heb ik besloten om klant te worden. Pin automaat met een contract besteld. Dinsdag krijg ik het in de zaak.
Ik heb alle vertrouwen er in dat het goed komt.
Voor de mensen die verschillende reviews lezen over dit bedrijf kan ik me enigszins niet in vinden. Maar goed, soms is geduld een schone zaak.
met een woord zijn ze vreselijk
met een woord zijn ze vreselijk. Ze hebben mij een automaat met kinderziekten verkocht. vanaf het begin problemen gehad met pinnen. Terugbellen doen ze niet. Een fatsoenlijk antwoord op je mail krijg je ook niet. ze zijn snel geïrriteerd. Als je de factuur niet betaald omdat je klachten hebt word je automaat afgesloten. En luisteren naar je klacht doen ze ook niet.

Pinautomaat kapot
Pinautomaat kapot, dezelfde dag een andere klaarstaan. Opgehaald, voorgeinstaleerd. Binnen 3 uur kon ik weer pinnen. Top service, vriendelijke no nonsense medewerkers.
top deze bedrijf heeft alles binnen 1…
top deze bedrijf heeft alles binnen 1 dag werkend geregeld
Super dat ik dat niet eerder heb gedaan…
Super dat ik dat niet eerder heb gedaan nu gaat alles veel sneller
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.