PINK PANDA Romania Anmeldelser

4,7

Produse de calitate, mărci cunoscute. Preturi foarte bune ,iar livrarea a fost foarte rapida în 4 zile lucrătoare. Pachetul a ajuns intact, iar produsele ambalate impecabil. Am avut și pachetul surp... Vis mer

Imi plac produsele, sper doar sa fie rezistente, ultima data cand le am folosit mi s-a parut ca nu au rezistat intocmai cum ma asteptam si aici ma refer la bronzer, poate am folosit eu mai putin produ... Vis mer

Am comandat de pe site-ul dumneavoastră pentru a face un dar unei persoane minunate și unice din viața mea, persoana care pentru mine este definiția cuvântului femeie, MAMA mea, și pot spune că atât e... Vis mer

Coletul a ajuns foarte greu ,pachetul 🫣... ,si nu înțeleg la mystery box îți da niste produse hai bn ca mystery box a fost 20 sau 17 lei .Si acel produs a fost 25 de lei ,ma car asta e bun si oferte... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk

PINK PANDA Romania are grija de frumusetea voastra zi de zi! 🎀💄

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nu mi-a adus cartea care era cadou ori…

Nu mi-a adus cartea care era cadou ori este vina lor si au uitat ori fan courier

26. januar 2024
Logoen til PINK PANDA Romania

Svar fra PINK PANDA Romania

Buna ziua! Va rugam sa ne oferiti datele dvs. intr-un mesaj privat si vom putea atasa acea brosura in format electronic.

Va multumim pentru intelegere!

Super!

Coletul a ajuns într-un timp foarte scurt. Iar în mystery bag am primit produse utile pe care le folosesc.

22. januar 2024

Fast shipping

Fast shipping. Great products in mistery boxes. The worth of things I bought for 15$ in a mistery box is 236$ on their site. I recommend and love them

19. januar 2024

I received a broken product.

I received a broken product.
I send a complaint email about this.
No answer.

12. januar 2024
Logoen til PINK PANDA Romania

Svar fra PINK PANDA Romania

Buna ziua! Va asiguram ca raspundem la toate mesajele si email-urile, avem rugamintea sa verificati si in Spam sau sa ne trimiteti din nou email la adresa noastra info@pinkpanda.ro

Impresionant

Impresionant, la fiecare pachet am primit cadouri, coletele vin foarte repede, produsele sunt foarte calitative.Mulțumesc!

17. januar 2024

Produse calitative

Comanda a ajuns destul de repede. Nu ma așteptam. Am.comandat pe 3.01 si pe 11.01 a ajuns.
Produsele sunt calitative.
Mulțumesc Pink Panda!

11. januar 2024

Extremely satisfied

Extremely satisfied with the products and prices. They are quick and give you surprise codes and gifts. I only shop for make-up from here.

14. januar 2024

I love the products so much

It took some time to arrive but I'm extremely satisfied with the products and with the gifts they gave me! Thank you so much<3 I feel like a princess !!

10. januar 2024